Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Playoff Eşleşmeleri ve Tahminleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Buddha said:

Gasol şamar oğlanı oldu çıktı bu sene playofflarda.

daha bunlar iyi günleri, boston uzunları okc/phx uzunlarına fesenko'ya filan benzemez

artest kesinlikle pierce'ı tutacaktır seri boyunca, ama belli dönemlerde kobe'yi verebilirler rondo'nun üzerine
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Yani şu finali oynamak için Nba'in diğer efsanesi Nash ağlıyor. Sen kimsin ki bu kadar rahat oynuyorsun Gasol. Senin geçen yıl taktığın yüzük için bile can atan efsaneler var. Cidden garip bir durum.

http://www.youtube.com/watch?v=xnWGXKA0I_Q

Yüzüğü takması gerekiyordu bu adamın :(
Mesaj tarihi:
mokoko said:

BulletRide said:

Kabul edin, etmeyin birkaç maç gerçekten sertlikten kaçtığı olsa da Gasol bu ligin şu an en değerli uzunudur.

NBA'in dengelerini değiştiren icraat, Jerry West'ın fındık fıstığa Gasol'ü Lakers'a vermesidir ki bu takasın(!) ardından 3 sezon üstüste final oynadılar.

fix'd

Abi iyi güzel fixliyorsun da, Jerry West Lakers'lı diye herkes kıyak geçti eski takımına tarzı konuştu konuştu aklınızda böyle kaldı, adam 2008 başında Chris Wallace'a devretti GM'liği, yani takası gerçekleştiren adam Chris Wallace'tır, gerçi başkan Michael Heisley'nin dayatması var fakat olay bu.
Mesaj tarihi:
Rikkie said:

Rondo iyileşmiş.

Bynum'un da ağrıları artmış, phoenix serisindeki gibi ortalama 15-20 dakika bile zormuş.

Bynum'u ben hiç sağlam görmedim zaten. Halbuki bu kötü oynayan Gasol'un yanında ilaç gibi gelirdi Lakers'a. Sanki yine Boston alacak finali.
Mesaj tarihi:
eyvah eyvah,rondo fisher'ı rencide edicek gibi gözüküyo

ben de dün sabaha karşı kalktım maç gününü karıştırıp,tüm hevesim kaçtı :(
Mesaj tarihi:
Celtics ufak bir adım önde bana göre.Benchleri mükemmel,Lakers benchi Odom hariç tamamen zarar ziyan.Odom,Artest,Fisher ve Bynum stabil skorerler değiller.Umarım Kobe ortalığı domine edip seriyi getirir.
  • Yeni Oluştur...