BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 The_Delucian said: bazı yorumlar cok komik olmus yaw :) yok daha neler ... adam clevland ı nerden aldı normal sezon sampiyonu yaptı yanında 1 tane adam gibi adam olsa neler yapacak yukunu hafifletecek ... Yanında adam gibi adam olsa lafı eskidi artık abi, o laf çıktığından beri kaç tane üst düzey adam getirdi Danny Ferry.Shaq,Jamison,Mo-Will gayet adam gibi adamlar hatta genel anlamda bakarsak bir bütün olarak Cleveland birbirini iyi tamamlayan parçalardan kurulu geçen sabo yazmış katılıyorum; takım içi arkadaşlığın en üst düzeyde olduğu takım, fakat playofflarda kayboluyorsa bu arkadaşlar suç Sam Mitchell'ın türevi Mike Brown'ındır.Coaching çok yetersiz şampiyonluk için.
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 The_Delucian said: bazı yorumlar cok komik olmus yaw :) yok daha neler ... adam clevland ı nerden aldı normal sezon sampiyonu yaptı yanında 1 tane adam gibi adam olsa neler yapacak yukunu hafifletecek ... Lebron'nun yanında oyuncu yok mu yani? Lebron'nun yanında oyuncu olmasa normal sezonda, Okc'ninki gibi bir başarıyla bitirlerdi. Abartma lütfen. Hani normal sezonda herşey hücum olsa tamam diyecem. Yani eleştiren yerin dibine sokuyor. Övende mesih ilan ediyor.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Rahat olun. http://www.ntvmsnbc.com/id/25094340/
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ta en başından söylüyorum boston daha iyi takım diye. bu turun gazıyla orlandoyu geçip finale çıkar diye düşünüyorum. Nate robinson eheheh
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 toggie said: Rahat olun. http://www.ntvmsnbc.com/id/25094340/ ahah patates lan bu kamiller, patato patato muhabbeti http://www.youtube.com/watch?v=IUL7zClY_tE
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ahahaha abi gercek olamaz ya bu video. manaaaaa'sından tut potatosuna kadar epic ötesi. hele sonu off offff.
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Yahu Lebron bütün maç kafayı öne eğip, içeri turnikeye girse bile şampiyon yapar takımı. Nasılsa %100 faulu alıyor.
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 "Shaq, is the locker room still united?" Shaq: "Yes, you wanna go in there and take a shower with us?" ahah shaq basketbolu bırakmasın ya ölene kadar oynasın ve her sene allstar olsun
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 KG 30 üstü atar bu maç. Rondo ve Pierce'ı durdurmaya odaklanırlar, KG sıyrılır aradan ve bir kez daha ruh katar takımına.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 LeBron rahat olun dedi bakalım ya cok fena cosacak ya da aynı sekilde batıracak. O yuzden bu macı kacırmamam lazım :)
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 O değil de Phoenix Spurs serisindeki gibi oynarsa Lakers'ı eler bence.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Rasheed ve KG, howardı sıfırlarsa orlando serisi rahat geçer boston için.
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 howard tutulabilcek adam degil aga. En son kendine sarilan adamla beraber cikiyordu smaca. Kac str basti bilmiyorum.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Ehehe 2 kişi yazdım bende zaten : )
Öne çıkan mesajlar