Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Fenerbahce SK - Beşiktaş JK @ 18.04.2010 @ 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

sinad said:

Gslılarda fenere yalanabilmek için yer arıyorlarmış lolz.

Bu arada tribündeki arkadaş gerçekten Fenerbahçe'ye yakışan bir cevap vermiş. Ee kısasa kısas. Taraftara sidik torbaları atılan bir tribünde böyle şeylere neden şaşırılıyor ki ?

yalanmak falan ne demek burası mahmut abinin kahvesi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bundan sonra hiçbir beşiktaşlı büyük takım tuttuğunu, takımlarının şanlı büyük takım olduğunu falan iddia etmesin bi zahmet, kendini 3 büyükler olarak saymasın listede.

Her büyük takım zaman zaman düşüş yaşar, uzun süre şampiyon olamayabilir, kötü hatta rezil skorlar alabilir, ekonomik ya da sportif olarak kötü dönem geçirir. Normaldir.

Ama 1 sezon boyunca istikrarlı olarak ortalama 6-7 defansla oynayıp, zayıf rakiplere bile kapanmak suretiyle çıkıp, bir derbi maçında rakibinizin karşısına 8 defansı diziyorsanız bu büyük takımlıktan çıkmanın göstergesidir. Büyük takım olmak ne başarıda ne parada ne de kupada, büyük takımlığın esas göstergesi mantalitedir. Bu mantaliteyi kaybettiysen büyük takım değilsin artık. Büyük takım olmanın ayrıcaluğu olan özgüveni, mantaliteyi ve hepsinden önemlisi gururu kaybetmişsindir çoktan.

ulan bi postta heralde max. bu kadar saçmalanabilir... ayıp be..
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

okumadım 49 sayfayı okumayıda düşünmüyorum açıkçası sinirlerim bozulmasın diye.. fakat FB li arkadaşlardan 1 tanesi bile konuşup dünkü maç için ağlamayın muhabbeti çekiyorlarsa , dün gece sahadaki takımlarının taraftarı olduklarını zaten çok iyi gösteriyorlar demektir.. Mosturoğlu bile maçtan sonra çıkıp " söylicek bişey yok , bizde hakemin maçı kaldıramadığını ve yanlış karar verdiğini düşünüyoruz" dediyse, siz daha ne konuşuyorsunuz burda? dünkü olay zaten beşiktaşa yapılmış bir olay değil , bursa spor için ayarlanmış bir olaydır..

bişi dicem.bobo penaltıyı atsaydı muhtemelen oyun degişicekti.o zamanda bursaspor için bişiler oyunlar dönüyor ddiyecek miydin ?

biraz daha teori kasarsak.maçtan once penaltı verileceği kararlaştırılmıştı.bobo ya kullandırıldı.ve sağ köşeye atıcagı söylendi volkana.herşey planlandı.
Sosyal ağlarda paylaş

Fincancı Katırları

Toraman'ın saçlarından tutup, kahpece bir tutam çalan o

Bilica'ya

Her pozisyonun içinde tüm sevimsizliğiyle boy gösteren, Toraman'a sakatlanma pahasına tekme atan

Belözoğlu'na

Vermediği kartlarla Beşiktaşlı topçuları çıldırtma noktasına getirip, artık lütfen ve utanma duygusuyla penaltı çalan

Hüseyin Göçek'e

Bu Hüseyin Göçek'i bu maça veren, geçen hafta Trabzon maçında Egemen'in elle oynamasına ''göremiyorum'' diyen körler federasyonu başkanı

Oğuz Sarvan'a

Bu maç bittikten sonra, 15 dakika boyunca kameraları Fenerbahçe tribününün önünde gezdirip adeta sevinç gösterisi yapan

Lig Tv'ye

Bu maçı anlatırken adeta kendinden geçip Fener tribünü amigoluğuna soyunan

Melih Şendil'e

Hüseyin Göçek denen vatandaşın gözü önünde cereyan eden normal bir ikili mücadeleye, mevsimler sonra kırmızı kart verilmesine doğru bir karar diye eyyamcılık yapan

Ömer Üründül'e

Şampiyonluğa giden bir takım 2 hafta içerisinde nasıl yerle bir edilir ''tema''sını gözler önüne seren

Mahmut Özgener'e

2016 kupasında Şükrü Saraçoğlu olmayınca kıyametler koparan, ama ne hikmetse 2500 kişilik deplasman taraftarı kapısının bir tanecik olmasına bilerek seyirci kalıp insanlara eziyet çektiren

Fenerbahçe yönetimine

Penaltıyı atamayıp hakeme olan eleştiri oklarının körelmesine neden olan, hatta ''Ne konuşuyorsunuz, penaltıyı çaldık ya'' düşüncelerini yönlendirmesine sebep olan, iyi niyetinden asla kuşku etmediğimiz

Bobo'ya

8 tane defans adamıyla ne yapmak istediğini hem de her seferinde bile anlayamadığım

Mustafa Denizli'ye

''Komik'' olarak para kazanan, ama maçtan sonra sahanın ortasında ne işi olduğunu anlayamadığım sevimsiz ve itici

Cem Yılmaz'a

Bir Beşiktaş yöneticisine ''otur yerine'' diyebilme nezaketsizliğini ve cesaretini gösteren

Aziz Yıldırım'a

Zannetmeyin ki bu dünya böyle dönecektir. Ve siz fincancı katırları;

Dikkat edin, çaydanlık kırılmasın.

Alen MAKARYAN
Sosyal ağlarda paylaş

melih şendil kısmına katılıyorum.çok taraflı maç anlatıyor.imalı konusuyor.maçı anlatmaktan çok maç hakkında kişisel goruse giriyorlar

gol olunca gol diye bağırmadı meselesi değil.öyle bagırıyor kim atarsa atsın.ama maç içinde gs ye yanlıs faul verilirse mesela laf sokuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Fincancı Katırları

Toraman'ın saçlarından tutup, kahpece bir tutam çalan o

Bilica'ya

Her pozisyonun içinde tüm sevimsizliğiyle boy gösteren, Toraman'a sakatlanma pahasına tekme atan

Belözoğlu'na

Vermediği kartlarla Beşiktaşlı topçuları çıldırtma noktasına getirip, artık lütfen ve utanma duygusuyla penaltı çalan

Hüseyin Göçek'e

Bu Hüseyin Göçek'i bu maça veren, geçen hafta Trabzon maçında Egemen'in elle oynamasına ''göremiyorum'' diyen körler federasyonu başkanı

Oğuz Sarvan'a

Bu maç bittikten sonra, 15 dakika boyunca kameraları Fenerbahçe tribününün önünde gezdirip adeta sevinç gösterisi yapan

Lig Tv'ye

Bu maçı anlatırken adeta kendinden geçip Fener tribünü amigoluğuna soyunan

Melih Şendil'e

Hüseyin Göçek denen vatandaşın gözü önünde cereyan eden normal bir ikili mücadeleye, mevsimler sonra kırmızı kart verilmesine doğru bir karar diye eyyamcılık yapan

Ömer Üründül'e

Şampiyonluğa giden bir takım 2 hafta içerisinde nasıl yerle bir edilir ''tema''sını gözler önüne seren

Mahmut Özgener'e

2016 kupasında Şükrü Saraçoğlu olmayınca kıyametler koparan, ama ne hikmetse 2500 kişilik deplasman taraftarı kapısının bir tanecik olmasına bilerek seyirci kalıp insanlara eziyet çektiren

Fenerbahçe yönetimine

Penaltıyı atamayıp hakeme olan eleştiri oklarının körelmesine neden olan, hatta ''Ne konuşuyorsunuz, penaltıyı çaldık ya'' düşüncelerini yönlendirmesine sebep olan, iyi niyetinden asla kuşku etmediğimiz

Bobo'ya

8 tane defans adamıyla ne yapmak istediğini hem de her seferinde bile anlayamadığım

Mustafa Denizli'ye

''Komik'' olarak para kazanan, ama maçtan sonra sahanın ortasında ne işi olduğunu anlayamadığım sevimsiz ve itici

Cem Yılmaz'a

Bir Beşiktaş yöneticisine ''otur yerine'' diyebilme nezaketsizliğini ve cesaretini gösteren

Aziz Yıldırım'a

Zannetmeyin ki bu dünya böyle dönecektir. Ve siz fincancı katırları;

Dikkat edin, çaydanlık kırılmasın.

Alen MAKARYAN

http://img62.imageshack.us/img62/9149/zuahahhaalex.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

yok tamam herşeyden vazgeçtim , hiçbi yorum yapmadım tamam öyle düşünün. Ben sadece 1 şeyi merak ediyorum , dünkü maçtan sonra olan olaylar gerçekten fenerlilere hakem hatası olarak mı geliyor? yani her maçta yaşanacak türden? bunun cevabını gerçekten merak ediyorum , yani altında bişey yok yemin ederim...
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaşlılar siz burda tartışırken muhtemelen serdar özkan r8 ine ferrari ferarsine binip alemlere gidicek :)

sonuçta fener şampiyon sayılır.öbür sene planlarına bşalamak lzm :)

gs-fb maçında guizanın bari golu ofsayt verdiler mesela.manisa maçında manisanın golunu vermediler

gs yi mi kolluyorlar :).o yusden 3. yüz
Sosyal ağlarda paylaş

@subzero

evet hakem hatası diorm. ama ben şunlarıda hakem hatası olarak kabul ediorm artık. mesela bjk ile oynadığımız tr kupası maçı. baki'nin tuncay'a yaptıklarını eminim hatırlarsın. yada ne bilim gs ile oynadığımız tr kupası maçı. gokhan gonulun muhteşem bi gol attığı maçta yapılan hakem hataları. yada ne bilim 5 dakka uzatılan diyarbakır maçının uzatmalarında 1 dakika bile oynanmadan (topun oyunda olduğu sureden bahsediorm) aman adamlar atmasın die bitirilmesi falan mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...