unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 evet arkadaslar. kapi tamir ederken birdenbire agzima bi yerden sardirdim, basladim 'aaaah kaaal bimbensen den coook ceeek tim soylene diiirbu haalin vallasendelisin dirinurinit' seklinde. farkettim ki nice guzel parcalar 80 oncesinde yapilmis. ve hcibiri bende yok. bir arzu dogdu icime ne yapmali nerden bulmali ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 fosil yok demek forumda simdi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 o cici kızlar mıydı neydi onu kazaada görmüştüm hatta kediyi kıl etmek için indirmiştim bi ara belki halen vardır[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 24 Temmuz 2004 01:44 tarihinde demiş ki: ahoehoehroehroehoerhhuhuhu uuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oooooooooof horanse ooooooooooffffff
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bim bam bom çatlasın düşmanlar benim de artık bir sevgilim var.. eheheh sevgilim olduğu ilk gün ankara sokaklarında koşarak bu şarkıyı söylücem herhalde.. :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 abiler ablalar aPlalar nerden bulucaz bunlari.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Ehe, Show TV'ye git iste onlarda vardır mutlaka.[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bana cozum gerek alexi ! polemik degil ![signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ah ah yaramı deştin unity. benim de sık sık "ne bir köşk ister bu şen gönlüm, ne bir han ne de saray.." diye başlayan şarkı takılır. bi ara birileri yeniden söylemişti ama asıllarını bulmak lazım.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Ciddi diyorum. Mutlaka vardır. Hani çok kasış geliyorsa. Satıyorlardır, Best of Türk Film'i Themeleri diye.[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Ahmet Kaya dinliyorum mesela ben şimdi.[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 abicim ahmet kaya ile benim kastettigim seylerin alakasi yok. bim bam bom dinleyin dostlar aah kaaal bim ates bocegimisin gibi sarkilari kovaliyoruz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Bim bam bom diye arat. Belki bir kaç site veriyordur DL'sini.[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 unity'ide kaybettik.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 unitycim bi cdciye git bak.. zamanında gri kapaklı hede hödö bi albüm almıştık. bir numara şarkılar mı ne öyle bişiydi.. ateş böceği felan filan vardı onda.. yoksa eskimeyen dostlar mı.. aman neyse öyle bişi.. çık bi cdciye felan bak, orda bir sürü eski şarkının toplanmış olduğu cdler bulabilirsin..[signature][hline]iyi kötü çirkin
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 bir surusu degil tamami lazim. aradik taradik internette pop upcu sitelerden baska bisi yok. onlada da yok.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 benim de çok hoşuma gidiyor eski şarkılar. tam senlik bir cd var. adı "bak bir varmış bir yokmuş". heryerde bulabilirsin herhalde aha mesela. içindeki şarkıların listesi de var. http://www.ideefixe.com/Muzik/tanim.asp?sid=XKC2X0NY1B7V19897RL1
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 2 tane kadar sarki var bunda. digerleri tanjuokansal filan sarkilar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 çok güzel şarkılar bence :) sen bilirsin tabi
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ben neseli olanlarin istiyorum. ema aPla gibi ablalarimizdan medet umuyorum ben.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 forumları araştır biraz. Bikere birisi bi konu açmıştı,bütün eski şarkılar olan bi siteyi vermişti. Mesela bende şimdi var hepsi :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ahaha başlık süper esmeray-unutama beni güzeldir daha var da 1 tane söliyim[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Berk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ünity bak bir varmış bir yokmuş adı altınta iki tane cd sürdü odean müzik piyasaya aradıklarının tamamı olmasa da çoğu var ordan bak bir vamrış bir oykmuş evvel zaman içinde tatlı bir kız yaşarmış boğaziçinde
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 bizde 45 ligi var amaaaaaaaaaaaaan peeeetroool caniiiiiim peeeetrroool artikk sana sana sana[signature][hline]
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 baktik icine 2 tane arzu sebebi parca var.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
edi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 hakikaten iyi olur o sarkilari bulmak yav, hatta bi arastirayim bugun, yarin onlardan program yaparis belkim yeterli materyale ulasirsam, hem unity'e de kaynak bulunmus olur :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Öne çıkan mesajlar