Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle Of The Immortals

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

aslında grind var oyunda ama grind ile güzel exp ve coin gelmemesi çok iyi bir durum bence. bot kullanmanın amacı kalmıyor pek bu sayede. grind ile en güzel soul jade yada pet farmlanır. şans işi o da biraz.

para kasmanın en kolay yolu bence specter island, giza pyramid yada pyramid hallucination instancelarına gidip kazandığınız soul gearları satmak. mesela son hallda 11 sg düştü toplam.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda tek uyuz olduğum şey şu zodiac pet olayı. bi noktadan sonra olmazsa olmaz hale geliyor resmen. iyi bi petin size maliyeti 10-15m civarı en az, belki daha da fazla. ha bi kere alınca 2 tanesi beleşe geliyor meld olayı sayesinde ama o bitaneyi alana kadar çok para gerekiyor işte.

en iyisi gear ve skiller bitene kadar pet olayına hiç bulaşmamak bence. 2.4k growth perfect quality bi petim var, 2 skill öğrettim, bana %20 dex buffı veren ve hedeften -%20 physical defense düşüren. aoe skill, double dmg falan hiç bulaşmadım. item olayım bitti sayılır zaten 5-6 gem ve 2-3 lv5 fortify dışında. skillerinde yarısı falan kaldı. onlar da hallolunca bakıcam zodiac pet işine.

yeni başlayanlara tavsiyem bence LV45 ve LV60 setlerine takılıp çok fazla para ve zaman harcamadan direk LV75 olup sonra gear işine girişmeleri. mesela 1-75 arası 7-10 gün sürerken 75-90 arası bunun direk 2-3 katı çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

specter island, giza, lava heights, pyramid hallucination,world tree garden (bu zor baya gerçi), energy well, fallen darkness, dragon island, dragon blood, trial for the brave, daily insntance, pyramid dailiy questleri, poseidon stamps gayet yeterli content bence.

World Tree Garden 'ı yaptın mı hiç sen ? Ben bir türlü yapamadım aşırı zor makarasına arkadaşla girdik yaratıklar 5k vuruyor? O 45 levelde verdiği zarf 'ı tıkladığımda oranın quest 'i geldi. O quest 'i bitirince iyi exp alıyor muyuz? Lv.85 olmak üzere benimde. 45'de hediye olarak gelen exp veren itemden 2 tane kaldı kullanmıyorum kaybolmasına son 1 hafta kala kullanıcam iyi exp gelir o sayede 1 level en azından beleşe gelcek. Yandığım şey 5 taneyi kek gibi ilk level 'de telef etmem. Bu yazıyı birisi okur o kendini biliyo adam 86 olcak hâlâ kullanmadı ona burdan bir kez daha yuh çekiyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

World Tree Garden questinden bahsediyorsan onu yaptım ama bitiremedim daha. Toplama grupla anca ilk moth bossu kesebildik zar zor. Daha sonrasında da uğraşmadım hiç tekrar party bulup gitmeye falan. 85+ ne yaptığını bilen party ile pek sorun olmaz gibi sanki. Şu aralar pyramid hallucinationdan güzel life pendant düşürmeye çalışıyorum. Bonibon nick, 86 slayer.
Sosyal ağlarda paylaş

8/8 hades setim var, skillerin yarısını da fulledim. bir kaç gem eksiğim kaldı bi tek. hiç zen satın almadım parayla, sadece oyun içinde kazandıklarımla. ayrıca tüm gün event yapmana gerek yok. günde 4-5 saat oynuyorum yetiyor herseye.

tekrar söylüyorum 60-75 arası çok sıkıcı. o arayı geçince çok daha eğlenceli oyun.

hexagram array, dream lover/love match 15 dakika
poseidon stamps 30 dakika
pyramid daily questleri 15 dakika
fallen darkness 15-20 dakika
dragon island 15-20 dakika
trial for brave 15-20 dakika
3x giza 1 saat (sürmez bile o kadar 3 run)
magic academy 20 dakika
daily instance 15-20 dakika

şu yukarıdakiler 3,5- 4 saat civarı sürüyor en fazla. öyle bütün gün oynamaya falan gerek yok yani.

bunların dışında günde 1-2 kez pyramid hallucination katılsan beklemesi toplanması falan 1 saat te o sürer toplam.

chrono lair var bi de her 3 saatte bir ikinci katında dragonlar spawn oluyor + pvp dönüyor baya bi. zaman kaybı bence 90 öncesi direk.

lava high elite iyi grup olmadan imkansız 6 bossuda kesmek. toplama grupla gidilirse 3 boss rahat kesilir. baya bi uzun sürüyor bu arada bu instance.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de eğlencesine oynuyorum. Koskoca P2P başyapıt MMO'lara ay'da 15$'a paşalar gibi takılmak varken , sen git kumar oyna, f2p'lere her ay 100'lerce dolar bayıl . Üstüne eline hiçbirşey geçmeme olasılığı da çok yüksek.

Kusura bakmasınlar , zengin olsaydım bile bu adamlara bu kadar para yedirmezdim. Sadece F2P olduğu için takılıyorum .

Kimseye önermiyorum gidin p2p oynayın =)
Sosyal ağlarda paylaş

para harcamaya gerek yok aslında pek. gerçek parayla zen satın almak sadece işleri biraz hızlandırıyor onun dışında bi etkisi yok. aslında oyunda para kazanmak ta zor değil her hafta ikiye katlayabilirsin paranı rahatlıkla. sırf şu pet olayına kıl oldum onun dışında gayet eğlenceliydi benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...