Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 aslında grind var oyunda ama grind ile güzel exp ve coin gelmemesi çok iyi bir durum bence. bot kullanmanın amacı kalmıyor pek bu sayede. grind ile en güzel soul jade yada pet farmlanır. şans işi o da biraz. para kasmanın en kolay yolu bence specter island, giza pyramid yada pyramid hallucination instancelarına gidip kazandığınız soul gearları satmak. mesela son hallda 11 sg düştü toplam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 oyunda tek uyuz olduğum şey şu zodiac pet olayı. bi noktadan sonra olmazsa olmaz hale geliyor resmen. iyi bi petin size maliyeti 10-15m civarı en az, belki daha da fazla. ha bi kere alınca 2 tanesi beleşe geliyor meld olayı sayesinde ama o bitaneyi alana kadar çok para gerekiyor işte. en iyisi gear ve skiller bitene kadar pet olayına hiç bulaşmamak bence. 2.4k growth perfect quality bi petim var, 2 skill öğrettim, bana %20 dex buffı veren ve hedeften -%20 physical defense düşüren. aoe skill, double dmg falan hiç bulaşmadım. item olayım bitti sayılır zaten 5-6 gem ve 2-3 lv5 fortify dışında. skillerinde yarısı falan kaldı. onlar da hallolunca bakıcam zodiac pet işine. yeni başlayanlara tavsiyem bence LV45 ve LV60 setlerine takılıp çok fazla para ve zaman harcamadan direk LV75 olup sonra gear işine girişmeleri. mesela 1-75 arası 7-10 gün sürerken 75-90 arası bunun direk 2-3 katı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayhan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Aluriel said: specter island, giza, lava heights, pyramid hallucination,world tree garden (bu zor baya gerçi), energy well, fallen darkness, dragon island, dragon blood, trial for the brave, daily insntance, pyramid dailiy questleri, poseidon stamps gayet yeterli content bence. World Tree Garden 'ı yaptın mı hiç sen ? Ben bir türlü yapamadım aşırı zor makarasına arkadaşla girdik yaratıklar 5k vuruyor? O 45 levelde verdiği zarf 'ı tıkladığımda oranın quest 'i geldi. O quest 'i bitirince iyi exp alıyor muyuz? Lv.85 olmak üzere benimde. 45'de hediye olarak gelen exp veren itemden 2 tane kaldı kullanmıyorum kaybolmasına son 1 hafta kala kullanıcam iyi exp gelir o sayede 1 level en azından beleşe gelcek. Yandığım şey 5 taneyi kek gibi ilk level 'de telef etmem. Bu yazıyı birisi okur o kendini biliyo adam 86 olcak hâlâ kullanmadı ona burdan bir kez daha yuh çekiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Zoruna gitmesin Level 90 da basıcam.:) Tabi o zamana kadar oyunu bırakmassam, baydı artık ya sürekli xp kasıyoz. action lazım. İşallah güzel bi şehir yaparlar action ın hiç bitmediği, tabi pot da lazım, pot için para da lazım. Sıkıldım lan. Gereklilik bitmiyo bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayhan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 İşte kastettiğim kişi mesajımı okumuş çok zoruma gidiyo hergün yatmadan dua ediyorum char 'ı banlansın, oyunu bıraksın exp veren kalp ler kaybolsun diye >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 World Tree Garden questinden bahsediyorsan onu yaptım ama bitiremedim daha. Toplama grupla anca ilk moth bossu kesebildik zar zor. Daha sonrasında da uğraşmadım hiç tekrar party bulup gitmeye falan. 85+ ne yaptığını bilen party ile pek sorun olmaz gibi sanki. Şu aralar pyramid hallucinationdan güzel life pendant düşürmeye çalışıyorum. Bonibon nick, 86 slayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 İyi dayanmışsın ben 62de baydım,magus kastım oda baydı. İşsiz olucan tüm gün event yapıcan para vericen item alıcan falan fistan gereksiz bi oyun. Aoc oynayın triali var mis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 merak ettim indireyim şu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 8/8 hades setim var, skillerin yarısını da fulledim. bir kaç gem eksiğim kaldı bi tek. hiç zen satın almadım parayla, sadece oyun içinde kazandıklarımla. ayrıca tüm gün event yapmana gerek yok. günde 4-5 saat oynuyorum yetiyor herseye. tekrar söylüyorum 60-75 arası çok sıkıcı. o arayı geçince çok daha eğlenceli oyun. hexagram array, dream lover/love match 15 dakika poseidon stamps 30 dakika pyramid daily questleri 15 dakika fallen darkness 15-20 dakika dragon island 15-20 dakika trial for brave 15-20 dakika 3x giza 1 saat (sürmez bile o kadar 3 run) magic academy 20 dakika daily instance 15-20 dakika şu yukarıdakiler 3,5- 4 saat civarı sürüyor en fazla. öyle bütün gün oynamaya falan gerek yok yani. bunların dışında günde 1-2 kez pyramid hallucination katılsan beklemesi toplanması falan 1 saat te o sürer toplam. chrono lair var bi de her 3 saatte bir ikinci katında dragonlar spawn oluyor + pvp dönüyor baya bi. zaman kaybı bence 90 öncesi direk. lava high elite iyi grup olmadan imkansız 6 bossuda kesmek. toplama grupla gidilirse 3 boss rahat kesilir. baya bi uzun sürüyor bu arada bu instance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Champ Kastım 52 lvl e kadar sıkıldım. Magus açtım 49 lvl oldum ondada.biraz güzel bi pet bulursam magusu beğendim. ama uzun süreli oynayamayacağım için pek hırslı değilim vakit geçiriyorum sadece.. Magus Charın Adı Pakize aquariada oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Sıkıldım 87 levelde bıraktım ya sürekli kas kas nereye kadar abi. Action yok oyunda, hergün aynı eventleri yap dur. Vakit kaybı bi oyun. Ben yokum hadi size kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 bende 27 oldumda pek bi olayı yok gibi geldi oyunun.tek amacının kasmak olduğu bir oyun işte can sıkıldıkça 1-2 saat oynanır çıkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 gayet güzel action var da infamy olayi can sıkıyor baya bi. bakalım bu hafta ilk kez savasa giricem yeni guild ile :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 vivendi nick neydi oyundaki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Bobert idi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Oyunun en güçlü guild'i PK (iDOOM) . Nerde görse dalıyor adamlar. Solo gezemez oldum. Kırmızı olmadan PVP'de item kaybetme gibi bir durum söz konusu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 kırmızı değilsen bişey olmaz aven :> bugün ilk kez su glacier war olayina girdim. baya eglenceliydi ama hiç rekabet yoktu gene. bu arada oyundaki nick neydi aven, ekliyeyim seni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 @aluriel ahaha adam iDOOM üyesiymiş. tek tek gelin layn! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Deluxe Purse deneyen var mı ? Şans oranı nedir beyler ? Onun da mı çok düşük ? . 80-90 purse'den 1 tane diamond'ı zor çıkarıpda oyunu bırakan adamlar var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 purse işi şans tamamen. 20 purseten 4 diamond coin çıkan adam da var, 100+ açıp hiç çıkmayan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 şu pet olayı yüzünden bırakıcam oyunu. pokemon online resmen. dün arkadaşın scorpio lvl 92 heretici 2 vurusta öldürdü ya. adam anlayamadı bile ne oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Ben de eğlencesine oynuyorum. Koskoca P2P başyapıt MMO'lara ay'da 15$'a paşalar gibi takılmak varken , sen git kumar oyna, f2p'lere her ay 100'lerce dolar bayıl . Üstüne eline hiçbirşey geçmeme olasılığı da çok yüksek. Kusura bakmasınlar , zengin olsaydım bile bu adamlara bu kadar para yedirmezdim. Sadece F2P olduğu için takılıyorum . Kimseye önermiyorum gidin p2p oynayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 para harcamaya gerek yok aslında pek. gerçek parayla zen satın almak sadece işleri biraz hızlandırıyor onun dışında bi etkisi yok. aslında oyunda para kazanmak ta zor değil her hafta ikiye katlayabilirsin paranı rahatlıkla. sırf şu pet olayına kıl oldum onun dışında gayet eğlenceliydi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ben de şimdi başladım zaman geçsin diye, slayer oldum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Turkey guildinden bi arkadaş guild actı 25 kişi kadar oraya geçtik. BadBoyS guildin adı champtan sıkıldım Magus actım bende 61 lvl im suan Nick Pakize guilde girmek isteyen olursa pm atsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar