Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 level 58 oldum hala gelmedi? sadece scroll u var edit... 60 olunca giftten geliomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 60 olunca gelicek. bu arada wowdaki quest helper bun oyunda builtin geliyor. en çok sevdiğim yanlardan biri :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 indirdim falan da kurmaya üşeniyorum, tonla oyun oldu pöhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Ahahah param bitti 600 gp kaldı. Skill upgrade ettim. Şimdi ıvır zıvırları koydum satışa bakalım alan olacakmı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 aynen ya skill ve mount upgrade sömürdü bütün paramı. 350k harcadım. 68.5 oldum bu arada ben :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 bu arada oyuna yeni başlayan olursa character yaratma ekranının üzerinde inducte ID tarzı birşeyler var. oraya aşağıdaki şu kodu yazarsanız birkaç extra item gelicek size. bana da bi faydası var büyük ihtimalle ama çözemedim daha tam. said: 7220376G030601091007950S3f1f92 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 senin nick ayni mi? pm atim dedim offline diyor eheh. master lazim padawan'in olim alu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Başka bir oyuncunun Induction ID'si ile yeni bir karakter yaratırsanız , intuction ID sahibi siz geliştikçe , marketplace'den alışveriş yaptıkca çeşitli ödüller , bonuslar vb. kazanır. Tabii inducte ID kullanan yeni oyuncu da normal'den daha iyi itemler ,ödüller ile oyuna başlıyor. Benim Induction ID 5 2 1 0 3 4 3 G 0 6 0 2 0 1 0 0 2 0 0 3 7 5 0 S 5 f 9 1 f f isteyen kullanabilir. CTRL+C CTRL+V ile kod, Induction ID kutucuguna kopyalanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 nick bonibon inno. gel ünlü yapayım seni :> o id ile başlayınca mavi bi set veriyor başlangıçta. fena değil. arkadaş başladı lvl 24 oldu bana hala bişey gelmedi daha. bu arada heroes of newerth satın alıcaktım vazgeçtim zen alıcam o parayla. satıcam zengin olucam, vurucam kırbacı sfdsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 lvl 60+ olan varsa bana ulaşsın burdan yada oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bende 53 oldum ama hala bir guild oluşumu yok sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fusion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Pk'lıktan nasıl kurtulabilirim biri yazarsa sevinirim, şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 online kaldıkca düsüyor olması lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Peki induction id nasıl geliyor sana.60 lvl falan mı olmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 herkese geliyor oynayan. sag alt kösede system in yanında function var. orda solda induction. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Bu Eos'l diye bir ejderha var. Görev gereği onu kesmeye gidiyorum fakat lvl 60-70 adamlar kamp kurmuş başında. Bunu kesmenin yolu nedir. Bide questleri nasıl iptal edeceğim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Dragon Blood diye bi quest/event var. Eos u kesip lvl 1 scale alıyorsun önce. sonra da diger ejderhaları kesip upgrade ediyorsun o scale i. mesela lvl 12 scale 1,7m exp ve 20 fortify crystal, lvl 14 scale 2.6m exp, lvl 15 scale 3.1m exp ve 30 crystal veriyor ödül olarak. ilk 4 dragon respawn time 30 dakika. sürekli realm degistirip yakalamaya çalışıcaksın. bi de grupla kesersen daha rahat edersin. surdan bakabilirsin bütün ejderhaların yerlerine falan. questleri abondon etmek için quest log ac. istediğin questi sec. altta progress ve abandon secenekleri var. ordan sec istediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Lost Ruins var bugün. Çok iyi exp geliyor bu weekly eventtan. Doube EXP + Soulbead ile mob başı 40k exp :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 böyle kuşbakışı mmo hiç oynamadım sanırım daha önce, yüklüyorum şimdi bi girip bakıcam nası bişeymiş diye çoğunluk hangi serverda, veya tek bi server mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Tek server var. Diablo oynadıysan zorluk çekmessin pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 anladım, yalnız hala betada mı bu oyun? betadan sonra wipe olucak filan diye okudum ilk sayfalarda, öyle bişey varsa harıl harıl kasmayayım euh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 wipe yok. devam edicek bu haliyle. closed betadan sonra oldu wipe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 yalnız bu fashion kıyafetlerinin bazıları stat falan verio, onları nerden buluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 b, ,tem var o enchantlar için ama hatırlamıyorum su an adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 zaman geçsin diye oynamayı düşünüyorum, oyun f2p anladığım kadarıyla oynamak için servet dökmeye gerek var mı? Yoksa para harcamadan keyifli zaman geçiriliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar