Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ben aquariustayım. 300 üzerini nadiren görüyorum. yalnız bugün bi sorun vardı 2-3k ya fırlıyordu latency. onu da yf ile hallettim. 200-250 civarında oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Ben evde 400-500-600 civarı değişiyo evdekilerin neti kullanımına göre :D Normalde 200-300 evde kimse yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bu arada agamemnon'un atlantisde ne isi var lan? hatta suyun altinda yengeclerle denizatlariyla ne isi var?! thor's monument felan diyor umarim thor atla essekle bi arada oturmuyordur. nick quizerk bu arada ekleyin friends'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 lorelol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Sevgili Forum yöneticileri ayrı bir oyun başlığı açsa çok güzel olurdu. Oyun gerçekten open beta ve f2p olmasına rağmen gelecek vaadediyor. Yöneticilere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Ben aynı gün sıkıldım oyundan niyeyse :P. İlerisi için pek birşey vaadetmeyeceğini düşünmeye başladım. Umarım yanılıyorumdur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 sen kimsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 "Aven Vox" said: Sevgili Forum yöneticileri ayrı bir oyun başlığı açsa çok güzel olurdu. Oyun gerçekten open beta ve f2p olmasına rağmen gelecek vaadediyor. Yöneticilere duyurulur. Çok yalan bi yorum, hissi geldi bana. Oyunu da hiç oynamadım ama. Açıklarmısın biraz neden geleceği olabilecek bi oyun? Farkı özelliği güzelliği nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 "Aven Vox" said: sen kimsin ? ciddi bir cevap bekleyişi içinde değilsin umarım :P. Sen beğendiğini ifade ederken sana kimlik bilgilerin soruluyor mu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 allah allaa. Teklif ettim sadece. Okuyacaklarını bile sanmıyorum yazıyı zaten orası ayrı... Cins misiniz arkadaşım ? Ne yalanla dolan la ne alakası var konunun ?. Allah trollerin eline düşürmesin kimseyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Amacım gereksiz yorumununla dalga geçmekti. Anlamadın heralde. Beğenmediğin , ilgilenmediğin konuları neden takip ediyorsun birde üşenmeden yanıtlar yetiştiriyorsun... Kolay gelsin. Daha yanıt vermem. Amacım tartışma yaratmak değil. Yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Oce4n said: Oyunu da hiç oynamadım ama. Açıklarmısın biraz neden geleceği olabilecek bi oyun? Farkı özelliği güzelliği nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 "Aven Vox" said: Amacım gereksiz yorumununla dalga geçmekti. Anlamadın heralde. Beğenmediğin , ilgilenmediğin konuları neden takip ediyorsun birde üşenmeden yanıtlar yetiştiriyorsun... Kolay gelsin. Daha yanıt vermem. Amacım tartışma yaratmak değil. Yanlış anlaşılmasın. Aven Vox Seni ilgilendirmez benim neyi takip ettiğim yada etmediğim. Hesabını sana verecek değilim. Birşeyi beğenen varsa elbette beğenmeyenler olacaktır. Beğenmiyorsan yazma diye birşeymi var? Beğenmiyorsan bu konuya girme diye birşeymi var? Düşünceye bak ya. Sevmediysen gelipte fikrini söyleme diyor. Amacın tartışma yaratmak değilse beğenmeyenler ile dalga geçmeyi bırakmalısın. 70 küsür mesaj atılmış bir konuya ayrı bölüm isteyen zeka sahibi birisinden aksini istemek yanlış olsada, şansımı denemek isterim. Tekrar söylüyorum. Belki anlarsın bu kez. Oyunu seven birisi gelip yorum yapıyor ve insanlar dalga geçmiyorsa insan gibi neyini sevdiğini yazmanı istiyorsa. Sende İNSAN gibi, beğenmeyenlerin yorumlarıyla alay etme olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yahu git oyununu oyna , dersini çalış , kız arkadaşına kur yap. laf yetiştiriyor satırlarca hala üşenmeden. Hadi ok özür diliyorum rahatsız edici birşey söylediysem. Kapa konuyu dostum :) neyse Benim ping de 200-300 de geziniyor beyler. Euro server ı dışındaki East West serverları amerikada mı ? bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 acmis oldugum konuda banlama yetkisine sahibim yeni paticik forum ozelligi olarak, lutfen konunun ozune donelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Kanuni , helal topiki sen açmışında, pek katılım göstermiyorsun kendi topiğine.. Diablo tarzı oyun demişsin falan. Diablo tarzı , hack and slash , click to attack , olmayan Fantazi MMO varmı piyasada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 acikcasi fena oyun degil ancak cok kaotik ilerliyordu ilk 20 level, sonrasinda pek oynamadim. ancak Free bir oyun icin kendi tarzinda bence basarili bir oyun. birde ranger hunter tarzi bir sey eksikligini cok cektim, neden koymamislar diye dusunur dururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Lineage2 çok hoşuma gitmişti zamanında. BOI de birebir Lineage2'nin ücretsiz versiyonu. örneğin Auction sistemi , item geliştirme vs. Ama tuhaf chat ekranı , karakter çeşitliliği olmayışı , f2p olması yüzünden parası veya zamanı bol olan konuşur bir düzen olması birçok oyuncuyu oyundan uzaklaştıracak gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Level 48 oldum halen daha oyunu cozemedim ya. Para resmen kazanılmıyor oyunda. 80k parayı anca biriktirebildim. Craftıng ise urastıracak gibi. Adam akıllı bisey yapmak için bayaa kasman lazım. Birde ıvır zıvır item çok fazla. Her kestiğin yaratıktan çöp düşüyo paso. Zaten daracık inventorymiz var hangisini atacağımı şaşırdım. Other Items diye yazan şeyler var ne işe yaradığını bile bilmiyorum. Açıklama koymamışlar. Atıyorum bende onları paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 aynen yahu. ulan o kadar cop item var ki zaten ufacik bag var %95'i dolu geziyoruz. neyin ne oldugu belli degil. 32 oldum biraktim pek sarmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 lvl 64 oldum ben. 45ten sonra daha eğlenceli oyun. hele 60 tan sonra daha da güzel olmaya başladı. bu arada inventory sıkıntısı yaşayanlara tavsiye gold biriktirip 200 zen satın alın. sonrada 150si ile stashi upgrade edin. çok rahatlatıyor o ekstra 20 slot. hatta 300 zen alıp 2 kere upgrade bile edilebilir. instance olayı baya iyi olmuş ama drop çok kötü ya. 10 kere falan elit specter island gittim 1 tane slyr drop yok hala. ayrıca pet olayı çok güzel olmuş. yalnız crafting sux şu an için. ilerde bişeyler eklerlerse bilemem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Bu fallen darkness eventina 3 keredir zaman yettiremiyoruz. Bide Ejderhalar var Eos'l felan diye. Onu kesmeye gittim bi baktım ana baba günü. Sağlam drop veriyo herhalde lvl 70 elemanlar doluydu. Zaten spawn olduğu gibi 3 saniye ayakta kalabildi :D Stash upgrade ile 20 slotmu geliyor ? Inventory mi upg etmeyi düşünüyodumda. Zaten 100 zen 60k civarında seyrediyor nerden para uydurcam ona o kadar. Skill upgrade ilemi uraşsam stash mı büyütsem anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 inventory upgrade daha pahalı. stash daha ucuz. o eos 1 quest için gerekli. 2 quest vardı şimdiye kadar onu içeren. bi de ondan dragonscale düşüyor. sonra daha yüksek levelli bi dragon kesip upgrade ediyorsun scaleleri. max lvl 20 var ama zor baya. lvl 6 yı kestim ben mesela tek başıma en fazla. dahası kasar gibi healersız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Şu guild işini nasıl halletcez? eventlere birlikte gidip gelsek güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Her önüne gelen guild açamıyor mağlesef. 300k coin lazım guild açmak için. Para biriktirip , ortak bir guild açarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar