Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle Of The Immortals

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet aquarius realm 2 genellikle,eğer warcrow a mesaj atarsanız psysick guild ine aldırabilirim-yeni başladım herkese tavsiye ederim-türk guildine girmeye çalıştım ama kimseye ulaşamadım.
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Oyuna yeni başlayacak arkadaşlar karakter yaratma ekranında verdiğim introduction id'sini yazarlarsa lvl 45 e kadar çok rahat kasabilecekleri set + weapon ve pet le oyuna başlayacaklardır.

İntroduction İd : 6630143G020808098000465S3f6fb2
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Wretched said:

Oyuna yeni başlayacak arkadaşlar karakter yaratma ekranında verdiğim introduction id'sini yazarlarsa lvl 45 e kadar çok rahat kasabilecekleri set + weapon ve pet le oyuna başlayacaklardır , ayrıca her türlü yardım edilir oyundaki nickim Belen 106 Heretic

Mesaj tarihi:
ya iyi güzelde oyunun resmi internet sitesinden SCREENSHOTS tuşuna tıklayım dedim hade bakayım diye tam tamına 3 tane resmi ss koymuşlar insanla dalga geçer gibi
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Oynayan kimler var?

Oyuna yeni başlayacak arkadaşlar karakter yaratma ekranında verdiğim introduction id'sini yazarlarsa lvl 45 e kadar çok rahat kasabilecekleri set + weapon ve pet le oyuna başlayacaklardır.

Server : Aquarius
Nick : Belen 117 Hrct
Mesaj tarihi:
Nicki densiz olan birinden başka bir yorum da beklenmezdi zaten.

önceki mesajın hangi tarihte yazıldığına bir bakarsan sanırım konuyu çözebilirsin. "ufak bir ihtimal ama"
Mesaj tarihi:
Yerim tarihini. 2 mesajdan sonra aynı şeyi yazıyorsun. Tarih felan diyorsun.

bide ufak bir ihtimal anlarsın felan diye laf sokmuş. Çok iyisin be abi. Konuya kimse mesaj atmayaydı, üst üstede yazardın sen.

yada vazgeçtim devam et. Bence günlük 1kez konuyu yukarı çıkart.
Mesaj tarihi:
sen anladığında bende seni anlamayı denerim bir dahakine.
tarihin değişmesi aynı mesajı tekrar tekrar yazmanı gerektirmiyor. Dediğin gibi kapasite meselesi.
  • 2 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
up.

Kayıt olurken verdiğim linkden kayıt olan arkadaslara oyun içinde her türlü yardım edilecektir.

https://register.perfectworld.com/boi_splash/4585cf3aa685eb74dffde1bb9c51bf44

Nick : Belen
Class : Lv 125 Hrtc
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Kayıt olurken karakter yaratma ekranının en üstündeki id yerine benim id mi yazarsanız set + weapon + pet ile oyuna başlayacaksınız . ayrıca oyun icinde her türlü yardım edilecektir.

Nick : Belen 126 Hrct
  • Yeni Oluştur...