Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PTT'ye Kafam Girsin

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

adam gibi bir sistem bile kuramamışlar,

shopto'dan headset ve oyun şiparişi verdim. Alanlar varsa bilir shopto her şipariş ettiğin ürünü ayrı ayrı paketleyerek yolluyor. Headset'in barkod numarasını giriyorum bakmak için farklı bir barkod numarasını gösteriyor, şunu diyor en sonda

0006 14/01/10 13:42 Deliver item (Inb) Gonderi teslim edildi (Gelen) TÜRKIYE SIVAS-C.UNIVERSITESI

diğer barkod no'yu giriyorum, sayfa hiç açılmıyor. Sürekli yükleniyor ama ne yükleniyor bilmiyorum.

Normalde 4 günde teslim edilmesi gereken ürünler 6. gününe girdi. İşin kötüsü birde pre order'dan Episodes of Libert City geliyor ki bugün postaya verildi o da, Cuma günü elime geçecek şekilde ... bu gidişle o da gelmeyecek gelecek haftasonuna kalacak test edişim, oyunda bir sorun çıkarsa da geri yollayamayacam ...

Kafam girsin, her bir tarafım girsin sana PTT, işim düşmese bir kere bile adını ağzıma almak istemem ama mecburuz işte ...
Sosyal ağlarda paylaş

haha bende headset ve oyun siparişi verdim ctesi. şimdi bakıyorum ptt sitesine oyunun girişi gözüküyor ama headset yok. inşallah 2 si bi arada yapmıştır ptt kaybolmamıştır bi tanesi aralarda.

shopto dan gelen posta bana asla 3 günde falan ulaşmıyor ya. ptesi işleme konulduysa cuma elime geçiyor en erken.
Sosyal ağlarda paylaş

ya babam yarış oyunu istedi, midnight club la'ı aldım hehe
official headset'te feci ucuzdu birlikte aldım.

birde pre orderdan episodes of liberty city verildi bugün postaya işte

birde o sivasa giden ürün benim değil, ocak ayından bir başka paketin bilgilerini veriyor. Midnight Club LA'ın barkod nosunu sonunda gördü onda bir sorun yok, bugün ana merkeze gitmiş gözüküyor ...

ya yarın gelir umarım. GTA DLC'leri içinde shopto garanti veriyor tam 16'sında elinize geçecek diye. Bir şekilde ayarlayıp göndermişlerdir umarım hehe
Sosyal ağlarda paylaş

preorder için shoptonun sözü malesef işe yaramıyor

ben bfc2 pretorder ettim.perşembe günü gelmesi gerekirken pazartesi geldi.bakıyorum oyun gelmiş kadıkoye.1km ilersinden getirmediler :)

demin offical sony aldım bende.23 pound a geliyor.oyunla beraber almadım.oynamicağım oyun için para vermem :)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

preorder için shoptonun sözü malesef işe yaramıyor

ben bfc2 pretorder ettim.perşembe günü gelmesi gerekirken pazartesi geldi.bakıyorum oyun gelmiş kadıkoye.1km ilersinden getirmediler :)

demin offical sony aldım bende.23 pound a geliyor.oyunla beraber almadım.oynamicağım oyun için para vermem :)

hehe neyse zaten 2 günde beklemiyordum, belki bir umut diyordum gerçi, asdf

oyunla birlikte almadım bende ya, oyunu ayrı aldım. yoksa o dandik SOCOM oyununa veya MAG'a para vermem.

şimdi arıyorum call center'ı o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

sabah 9'dan 12'ye kadar ailecek diş randevumuz vardı, gittik

eve bir geldim ki kapıya not bırakılmış, zaten yol boyunca laflar hazırlamıştım açarım telefon diye ama gerek kalmadı vs. derken öğlen tatilinden sonra almaya gittim ürünleri büyük bir hevesle

lakin adam 19'undan önce şubeye teslim edilemeyeceğini söyledi, yani pazartesi :( postacının üstündeymiş vs. derken sokayım dedim yine, 2 haftadır ilk defa evde kimse yok, tam o anı yakalayıp geldiler ...

kıraç merkez'e gittim sonra, oradaki danışmanla konuştum. Akşam paketler buraya geri getirilir, c.tesi sayımları yapılır ve pazartesi yollananır şubelere, yarın çok erken gelirsen buradan alırsın ürünleri dedi.

Bakalım işte, saat 9'da gel dedi danışmadı adam, gerçi adam güvenlikti pek güvenemedim ama yarın 9'da gidecem :( umarım GTA DLC'si de gelmiştir de üçlü kombo çekip alırım hepsini
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...