Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 adam gibi bir sistem bile kuramamışlar, shopto'dan headset ve oyun şiparişi verdim. Alanlar varsa bilir shopto her şipariş ettiğin ürünü ayrı ayrı paketleyerek yolluyor. Headset'in barkod numarasını giriyorum bakmak için farklı bir barkod numarasını gösteriyor, şunu diyor en sonda 0006 14/01/10 13:42 Deliver item (Inb) Gonderi teslim edildi (Gelen) TÜRKIYE SIVAS-C.UNIVERSITESI diğer barkod no'yu giriyorum, sayfa hiç açılmıyor. Sürekli yükleniyor ama ne yükleniyor bilmiyorum. Normalde 4 günde teslim edilmesi gereken ürünler 6. gününe girdi. İşin kötüsü birde pre order'dan Episodes of Libert City geliyor ki bugün postaya verildi o da, Cuma günü elime geçecek şekilde ... bu gidişle o da gelmeyecek gelecek haftasonuna kalacak test edişim, oyunda bir sorun çıkarsa da geri yollayamayacam ... Kafam girsin, her bir tarafım girsin sana PTT, işim düşmese bir kere bile adını ağzıma almak istemem ama mecburuz işte ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 sivasta ptt var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 nete güvenme telefon et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 sivasta headset ov yee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 haha bende headset ve oyun siparişi verdim ctesi. şimdi bakıyorum ptt sitesine oyunun girişi gözüküyor ama headset yok. inşallah 2 si bi arada yapmıştır ptt kaybolmamıştır bi tanesi aralarda. shopto dan gelen posta bana asla 3 günde falan ulaşmıyor ya. ptesi işleme konulduysa cuma elime geçiyor en erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 hangi oyunu sipariş ettin.headsetle birlikte bende alayım.hangisini aldın :) bu arada ptt yi telefonla ara.gecikse bile herturlu getirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ya babam yarış oyunu istedi, midnight club la'ı aldım hehe official headset'te feci ucuzdu birlikte aldım. birde pre orderdan episodes of liberty city verildi bugün postaya işte birde o sivasa giden ürün benim değil, ocak ayından bir başka paketin bilgilerini veriyor. Midnight Club LA'ın barkod nosunu sonunda gördü onda bir sorun yok, bugün ana merkeze gitmiş gözüküyor ... ya yarın gelir umarım. GTA DLC'leri içinde shopto garanti veriyor tam 16'sında elinize geçecek diye. Bir şekilde ayarlayıp göndermişlerdir umarım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bak sen beni dinle telefon et. nete direk gelmiyor bilgiler. özellikle yurtdışı postalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 preorder için shoptonun sözü malesef işe yaramıyor ben bfc2 pretorder ettim.perşembe günü gelmesi gerekirken pazartesi geldi.bakıyorum oyun gelmiş kadıkoye.1km ilersinden getirmediler :) demin offical sony aldım bende.23 pound a geliyor.oyunla beraber almadım.oynamicağım oyun için para vermem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 evet onu fark ettim, 3 ay önce verdiğim şiparişe de meraktan baktım halen ana merkezde gözüküyor. bu saatten sonra ilgilenebilecek biri çıkar mı ki ? yoksa yarın sabahtan arayacağım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 vardır o call center'da ara sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Red said: preorder için shoptonun sözü malesef işe yaramıyor ben bfc2 pretorder ettim.perşembe günü gelmesi gerekirken pazartesi geldi.bakıyorum oyun gelmiş kadıkoye.1km ilersinden getirmediler :) demin offical sony aldım bende.23 pound a geliyor.oyunla beraber almadım.oynamicağım oyun için para vermem :) hehe neyse zaten 2 günde beklemiyordum, belki bir umut diyordum gerçi, asdf oyunla birlikte almadım bende ya, oyunu ayrı aldım. yoksa o dandik SOCOM oyununa veya MAG'a para vermem. şimdi arıyorum call center'ı o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 araya haftasonu girmiştir.yarın getirirler ya bende headseti sırf içimi dökmek için aldım.ana bacı kufur etmek istiyorum bzn.kendi kendime olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 o gümrük yok mu o gümrük hrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Red said: araya haftasonu girmiştir.yarın getirirler ya bende headseti sırf içimi dökmek için aldım.ana bacı kufur etmek istiyorum bzn.kendi kendime olmuyor lol. di mi. böyle birisi sırf bıçakla öldürecek diye sen ölüyorsun falan çıldırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bfc2 fazla sinirlenmiyorum cunku tek başıma oynuyorum.ama fifa oynarken çok kötü sinirleniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ptt iyidir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 devletin kurumu hakkında nasıl konuşuyorsun bakalım sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 siyaset var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 oh noes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 gg olabilir diye siyaset konuşmuyoruz ama devlet kurumuba kafalar girebiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bugünde gelmedi :( geçen gün telefon açtığımda sitede yazanın aynısını söylediler bana yarın bir daha açıp iyice sövmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ben senden sonra sipariş vverdim headset.bakalım gelcek mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sabah 9'dan 12'ye kadar ailecek diş randevumuz vardı, gittik eve bir geldim ki kapıya not bırakılmış, zaten yol boyunca laflar hazırlamıştım açarım telefon diye ama gerek kalmadı vs. derken öğlen tatilinden sonra almaya gittim ürünleri büyük bir hevesle lakin adam 19'undan önce şubeye teslim edilemeyeceğini söyledi, yani pazartesi :( postacının üstündeymiş vs. derken sokayım dedim yine, 2 haftadır ilk defa evde kimse yok, tam o anı yakalayıp geldiler ... kıraç merkez'e gittim sonra, oradaki danışmanla konuştum. Akşam paketler buraya geri getirilir, c.tesi sayımları yapılır ve pazartesi yollananır şubelere, yarın çok erken gelirsen buradan alırsın ürünleri dedi. Bakalım işte, saat 9'da gel dedi danışmadı adam, gerçi adam güvenlikti pek güvenemedim ama yarın 9'da gidecem :( umarım GTA DLC'si de gelmiştir de üçlü kombo çekip alırım hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 oha çok çok sövdüğüm için yukarıdaki jest yaptı galiba paketleri kapıcı almış sabah, çöpleri toplarken ozan'a posta geldi bugün diyip verdi iki paketi de hehehe sevindim bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar