yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 :D tam bi mindfuck olmuş böyle. Başım döndü kafam bulandı resmen eheh gündüz vakti daha açık seçik çekilmiş bi foto olsa belki güzel olurmuş ama çok belirsiz geldi bana bu hali =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 üstlerine tıklayınca çok güzel bir sayfada açılıyorlar 282 283 284 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 282 bence kesinlikle hdr olmalıydı =) bi de buralar nereler ya, gidesim geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Aladağlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 sayfayı değiştiriniz ::::P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 285Boat of Thought by yavuzselimk_, on Flickr Fırtına öncesi sessizlik fotoğrafı diyelim :P Uğraştığım 2 konu vardı 1'i bitmek üzere ve içime sindi sayılır. Yarın akşam koyarım onu umarım... Bu arada twitter hesabımda fotoğrafla ilgili sık sık ukalalıklar yapıyorum onun da reklamını yapayım: http://twitter.com/#!/yavuzselimk [hr] Ha bir de Midilli'den bir fotoğraf daha ekleyeyim. (üstteki ist-bursa feribotundan) Bu fotoğrafı sadece facebook'taki gezi albümümde paylaşmıştım fakat yabancı bir forumda Yunanistan'a hangi lenslerle gideyim diye sorulan bir soru üzerine gelen örnek fotoğraflarda çektiğim fotoğrafın neredeyse apaynısını bir Hollandalı'nın yüklediğini görünce ben de eklemek istedim dolayısıyla koydum flickr'a da. Zaten vaktinde karar verememiştim. Ayıklama hastalığı var bir süredir 1 yıl önce bir yere gittim mi bir sürü fotoğraf ekliyordum bu yaz 2 koca yere gittim ama çok az fotoğraf ekleyebildim. İlginç bu da :)o 286Untitled by yavuzselimk_, on Flickr Hollandalı da şunu çekmiş bu arada :D http://www.flickr.com/photos/rickmuusers/5008855512/ fotoğrafı çektiğim yer midilli merkez'e biraz uzak bir yerde 2-3 restoranlık bir köy/kasaba gibi bir yer olduğundan şaşırdım aslında Adamın açısı daha güzel olmuş. Ben de kendim çekerken bayrağın gözükmesi için rüzgarı beklediğimi hatırlıyorum bir süre, onda mesela gözükmüyor :D ... çenem düştü nedense yazasım geldi bunları =) yatayım en iyisi^^ [hr] son eklediğim arka sayfada kalmasın tabii. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 yav senin fotolarini imzandaki sitede kullanmak istiyorum, ve bunuda hunharca resimlerine sag tiklayip save as yaparak yapmak istiyorum.. ama daha kolayi var! yav (burdaki yav nick degil vurgu) sunlarin hepsi toplu halde vardir sende, bir rar layip bi yere atsan, millette sarki fln dinlerken bi yandan senin fotolara falan baksa?! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 valla bilmem, ne teklif ediyosun? :P olabilir o dediğin kolay yoldan bir ara bakarım ama sen hunharca girişme tabii daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Geçen ay batan ihsan alyanak yolcu gemisinin enkazıyla ilgili yaptığım yazılı fotoğraflı ufak bir çalışma: http://t.co/hnNcVGq Yazıları fotoğrafları tek tek paticik'e geçirmekle uğraşamadım ama siz zahmet edip linke tıklayıp izlerseniz sevinirim. Geri dönerseniz daha da sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 tabi hiç bir pati şimdi bu cılız linki görüp tıklamaz ben en iyisi bir görsel koyayım şöyle gene: http://oi51.tinypic.com/2upeko1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Fotolarda teknik acidan sorun yok. Bi tip fotolar olayi sonradan hatirlamak icin fena degil tabi. Gemi batarken orda olup da cekebilse idin tam istenen seyi yansitabilirdin fotolarda. Bu da herkese denk gelmiyor iste biraz sans lazim. Konu ile ilgili haber yapacak birileri varsa fotograflari kullanmak isteyebilir neticede kaliteliler. Ayni pozu havanin firtinali oldugu bir gun cekebilirsen anlam katabilirsin yoksa eksik kaliyor. Ornegin firtina ve yagis varken tripodu kap kamerayi da yagmurdan koru ve olabildigince uzun pozla. ;) Sonra da siyah-beyaz a cevir tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 gemi fotolari baya iyi olmus yahu, bole ne diyim sanki karadenizde gemilerinmi batti konseptine uygun resimler gibi :D (benim resimden anladigim bu iste) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Dynamick, teşekkür ederim :) İzmir'de bu ara hava bozacak gibi değil maalesef, bayram tatilinden sonra çıkartacaklarmış zaten... Sağol reyou :D 3 numara o dediğine yakın gerçekten:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 abi bide sen nerde aksiyon var oraya kosa kosa gidip cekiyomusun, yoksa sana mi denk geliyo bu enstantaneler hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Niye öyle dedin ki çok haber fotoğrafçılığına dair bişi yaptığım yok aslında. Flickr'a yazdıklarımı okumamışsın :D Gemi 25 Temmuz'da batmış. Benim hiç haberim yoktu. 19 Ağustos'ta işte aylak aylak vaktim boş diye bari bir konak'a vapurla geçeyim ordan alsancak'a yürürüm spor olur belki bişeyler çekerim dedim. Bir baktım batık vapur var konak iskelesinde :> İlk 6 fotoğraf o esnada çekildi. Sonradan uzun pozlama yapmak için aklımın köşesine yazdım o da ancak 8 gün sonrasına nasip oldu. Hiç uyumadığım bir gecenin sonunda çıkıp gitsem mi diye kararsız kaldım ve 7'de çıktım evden gittim işte. Keşke 1 saat önce gitseymişim, güneş tahmin ettiğimden daha fazla yukardaydı çünkü... Bayramdan sonra kaldırcaklarmış enkazı, iyi yetiştim gene yani aslında =) öte yandan tabi fotoğraf için algını iyice açtın mı malzemeleri arayıp duruyorsun sonra geliyor karşına illa ki bir şeyler. Tamamen algıda seçicilik ve ilgiyle alakalı bu. Şans diyemeyiz bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 288night and day by yavuzselimk_, on Flickr Benzeri birden fazla fotoğraftan oluşan karelerimi topladığım albümü izlemek için:Öyküyü tek bir karede anlatamama beceriksizliğini seçme lüksümün cereyan ettiği fotoğraflarım. http://www.flickr.com/photos/yavuzselimk/sets/72157627462470971/ /artiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Sonuncuyu bayağı beğendim ve ilk kez paticik'in turuncu fonunda gerçekten kötü duran bir foto gördüm tıhıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ilk fotonu koyduğundan bu yana aradan 1.5 sene geçmiş ama kötlüğünden ve fotoların iğrençliğinden bişi kaybedilmemiş kursa yazıl parasını ben vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 abi bana hepsi çok kötü gözüküyor turuncu fon'da, üstüne basıp izleyeceksiniz 1 gram saygınız varsa valla yoksa saymam düşüncelerinizi :P sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 kermit said: ilk fotonu koyduğundan bu yana aradan 1.5 sene geçmiş ama kötlüğünden ve fotoların iğrençliğinden bişi kaybedilmemiş kursa yazıl parasını ben vericem işte beklenen efsane geri dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 asddsadas kermit yok diye koymuyodum, bikaç güne ben de foto koyarım. edit: bi de son foto güzelmiş ya. alakasız karma karışık objelerden güzel kare çıkarmak mümkünmüş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 yeni fotoğraflar var birkaç, pati'nin dişine göre bi tanesini koydum buraya, merak edecek olursanız bakarsınız zaten:)o http://www.flickr.com/photos/yavuzselimk/archives/date-taken/2011/07/31/?view=md Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 güzel. kız laptopuna wallpaper olcak cinsten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 sol alta yazi yaz, tumblr akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 loser peş peşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar