yav Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 205The Small Hours by yavuzselimk_, on Flickr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 206Chaotic Three by yavuzselimk_, on Flickr 20735½ by yavuzselimk_, on Flickr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 208Stamped by yavuzselimk_, on Flickr 209Urban Dog Portrait by yavuzselimk_, on Flickr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 http://forum.paticik.com/thumbnails/345/803/b4c/ee8/43a/3dd/107/efc/03c/573/b4_450xNULL.jpg abi izmir dimi burasi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Evet tabii. noldu =) Aksini belirtmedikçe (gezmeye gitmedikçe) hep izmir'den fotoğraflar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ozledim abi izmiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 210A Toast Story by yavuzselimk_, on Flickr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 211- What r u looking at? 212Balloon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 212'de shutterı biraz daha açsan daha güzel olmaz mıydı fotoğraftan o kadar çok anlıyorum ki o kadar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 bende bazen estantane yakaliyorum, adamin teki gelipte ne cekilon lan hirt diyip girisicek diye korkuyorum :D bide cep telefonu ile cekicem yani, bole enginar gibi makine fln olsa fln evde yatar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 reyou said: bende bazen estantane yakaliyorum, adamin teki gelipte ne cekilon lan hirt diyip girisicek diye korkuyorum :D heh bu herkeste olan bir korku aslında lakin son dönemlerde bu hususun üstüne eğilmeye basladım tavsiye olarak şöyle söliyim insanlarla iletişim kurmaya calısmak onemli. fotoğraf ıcekmeden ya da cektikten sonra direk bir şeyler söyle muhabbet aç :) sapık gibi kamerayı dogrultup çaktırmadan ya da ürkerek çekersen üstüne biniyorlar bazen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 211'e şöyle cirrus bulutlu bi gökyüzü eklesen dadından yinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 DynamicK said: tavsiye olarak şöyle söliyim insanlarla iletişim kurmaya calısmak onemli. fotoğraf ıcekmeden ya da cektikten sonra direk bir şeyler söyle muhabbet aç :) sapık gibi kamerayı dogrultup çaktırmadan ya da ürkerek çekersen üstüne biniyorlar bazen :) bu fazla onemli elinizde 2.5-3k lik ekipman varken tartaklanmamak icin =p foto cekmeden once soylenince genelde bi gariban havalara giriyor millet hic cekmeyip kosarak kacasi geliyor insanin oralardan. O yuzden cektikten sonra bir iki kompliman, sapik olmadiginiza dair havadan sudan konusma, birde kilit kelime isterseniz silebilirim diye rahatlatici savma cumlesi ile bir basari hikayesine donebiliyor o cekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 2 tane self portre ile canlandırayım burayı. Biri 5 aylık falan ama diğerini yeni çekince bir seri yapma fikri geldi aklıma bu şekilde. Bu arada yine bir sürü fotoğrafım birikti başlıcam başınızı ağrıtmaya ha bire :D 213such an egoist by yavuzselimk_, on Flickr 214Bahar gelmiş. by yavuzselimk_, on Flickr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bilader makinan düşmüş nıahah nıhaha nıhaha nhahaha nıaaaaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 iyiymis bunlar :) aslinda sirf ayni pozu farkli mekanlarda cekerek ilginc bir album olusturulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Seri yapıcam zaten o şekilde, ilkini geniş açıyı ilk aldığım gün çekmiştim 5 ay kadar önce. İkincisini henüz yeni çektim, çeker çekmez de seri yapma fikri geldi aklıma. Bakalım devamı nasıl olacak.. =) - - - Çok farklı olmasalar da hoşuma giden 2 bahar/çiçek fotoğrafıyla haftasonu gezimin açılışını yapayım biraz daha: 215Bahar Koleksiyonu #1 216Bahar Koleksiyonu #2 Sensör lekesini fotoşapta silmek dışında neredeyse makineden çıktığı gibi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 217Bahar Koleksiyonu #3 by yavuzselimk_, on Flickr Başka çiçek yok :) ama kedi-köpek için söz vermeyeyim =( 218Deniz Seni Çağırıyor by yavuzselimk_, on FlickrSerin hikaye. 219Karaburun'un Yolları by yavuzselimk_, on FlickrDerler ki Karaburun'un bu denli bakir ve güzel kalmasının sebebi kıvrımlı yollarıdır. Çeşme'nin katili ise dümdüz otobanıdır. Çok doğrudur ve Karaburun'un böyle kalması iyidir belki ama o güzelliğe erişeceğim derken de bu sefer yolların sizi bozmasını kabul etmekten başka bir seçenek yoktur. 220Bekir Baba by yavuzselimk_, on FlickrKaraburun gezisindeki şoförümüz Bekir Baba iyi yolculuklar diler ve hanımı şüphesiz ki şanslı bir hanımdır. [hr] azıcık edebiyat yapayım dedim bazılarında, ağızda kötü tad bırakacak olursa uyarıverirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 216 çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 221Bahar Koleksiyonu #4 by yavuzselimk_, on Flickr 222Untitled by yavuzselimk_, on Flickr Bu 222 gecenin bir vakti deneysel fotoşap yaparak ortaya çıkarttığım bir şey. Benim hoşuma gitti ama başkaları ne düşünür merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 222'yi masaüstülük hale getirsen direkt koyarım sanırım masaüstüne, hoşuma gitti baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Abi oranı 5:2 olduğu için duvar kağıdı yapmak zor olabilir yapsam da bu tadı kaçar gibi geldi ama şimdilik tıkandım diyeyim sonra bir daha bakarım :) beğendiğine sevindim. Bu çiçek fotoğraflarını falan fazla kendimle bütünleştirmek istemiyorum fakat kıyamıyorum da fotoğraflara, o yüzden paylaşmadan geçemiyorum . Amma velakin işte bu 222 olsun, alttaki 224-somyut olsun. Daha kişisel fotoğraflarım sayılırlar. Aynı zamanda insanların daha az beğenceğini düşündüğüm/sandığım fotoğraflar da tabi :D 223Bahar Koleksiyonu #5 by yavuzselimk_, on Flickr 224Somyut by yavuzselimk_, on Flickr [hr] önceki fotoğraf sayfa sonuna gelmeseymiş :) yav said: 222Untitled by yavuzselimk_, on Flickr Bu 222 gecenin bir vakti deneysel fotoşap yaparak ortaya çıkarttığım bir şey. Benim hoşuma gitti ama başkaları ne düşünür merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 222 güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Balıkçılarla Keyifli Bir Sohbet Karaburun gezimizde uğradığımız bir liman kasabasında kıyıya yanaşmış olan tek balıkçı teknesiydi Çınaroğulları. Etrafta malzeme arayışıyla gezinen fotoğraf meraklıları olarak elbette bu balıkçı teknesinin yanından tekneyi de fotoğraflayarak geçecektik. Doğru yer doğru zaman dedikleri şey, bana ve o sırada benimle birlikte olan fotoğrafçı arkadaş Uğur'a denk gelmiş olmalı ki tam teknenin yanından geçerken içeriden çıkan genç balıkçı "ben çok yakışıklıyım, beni çeksene" deyiverdi. Yanaştıktı, çektikti derken bir muhabbet başladı gitti. Bir çay içmeye dahi davet edildik güverteye ve ardından geriye bu kareler kaldı seyrinize... 1 by yavuzselimk_, on Flickr Çınaroğulları balıkçı teknesi Karadeniz menşeili ve 8 aydır denizlerde...2 by yavuzselimk_, on Flickr Yakışıklı ve girişken arkadaşımız. Orta okul terk. Trabzonlu. Teknedeki en genç balıkçı oldukça neşeliydi...3 by yavuzselimk_, on Flickr --Aha bir tane köpekbalığı yakaladık geçen, dur bak göstereyim...4 by yavuzselimk_, on Flickr5 by yavuzselimk_, on Flickr Derin dondurucudan çıkan ufak köpek balığının üzerindeki kanlar hala duruyordu.6 by yavuzselimk_, on Flickr Dişleri yoktu köpek balığının.7 by yavuzselimk_, on Flickr8 by yavuzselimk_, on Flickr Iphone'u olan balıkçımız bize Kadir İnanır başta olmak üzere ünlülerle birlikte çektirdiği fotoğrafları gösterdi. Uzaktan çekmeye çalışıyorlarmış Kadir Abi'yi. Kadir Abi de, gelsenize şuraya düzgün fotoğraf çektirelim öyle fotoğraf mı olur yahu deyip çağırmış yanına uşaklaru...9 by yavuzselimk_, on Flickr Amcamız anlattıkça anlattı, muhabbet sever birisiydi ve bizi çay içmeye güverteye davet etti.10 by yavuzselimk_, on Flickr Çay ve sigarayla başladılar anlatmaya kendilerini... Birilerini arıyorlarmış anlatmak için sanki. Zevkle dinledik.11 by yavuzselimk_, on Flickr Genç olan hariç hepsi Ordu'luymuş balıkçıların. Genç olan da Trabzon'dan. Fırıncıymış amcamlar. Ne hikmetse elleri tuzlu suya bir bulaşmış ki bırakamamışlar denizi sonra bir daha. Ekmeklerini topraktan çıkarıyorlarken denizden çıkarır olmuşlar. -- Şu tuttuğumuz balıkları o sırada bir görsen, bir alsan eline var ya... Tuzu hissetti mi insan bırakamıyor denizi bir daha. Çok garip bir şey bilir misin...12 by yavuzselimk_, on Flickr13 by yavuzselimk_, on Flickr Mutluydular da14 by yavuzselimk_, on Flickr Evlerine epey uzaktılar ama.15 by yavuzselimk_, on Flickr16 by yavuzselimk_, on Flickr17 by yavuzselimk_, on Flickr18 by yavuzselimk_, on Flickr19 by yavuzselimk_, on Flickr Programımız gereği fazla uzun duramadık. Benim için sanki belgesel-fotoğrafçılığa ön giriş yapma fırsatı bulduğum ufak bir ziyaret oldu bu. Bu alanda daha fazla birikim sahibi olduğum bir gelecekte balıkçılarla da uzun soluklu bir proje yapma fikrinin tohumları atıldı kafamda. En bilindik balık türlerini dahi bilmememe rağmen fotoğaf makinemi ve not defterimi alıp bu sıcak insanlarla denize açılma fikri garip bir heyecan yarattı bünyemde. http://www.flickr.com/photos/yavuzselimk/sets/72157626625986598/ Bu sefer tekil fotoğraflar olarak değil de takip eden fotoğraflarla, sırasıyla, destekleyen yazılarıyla falan toplu bir çalışma sunuyorum size. Hepsini birden spoiler'a koydum ancak ordan bakması pek zevk vermeyecek. Flickr linkine tıklamanız daha iyi olur. Doktor bu ne derseniz de bir balıkçı teknesine yaptığım ufak ziyaretle ilgili SB fotoğraflar diyeyim. Hafif belgesel tadında olsun istedim. Eleştrilere açığım her zaman ki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 epeydir koymuyordun fotoğraf iyi oldu :) güzel fotoğraflar. köpek balıgını daha yakından ve alttan çektiğin bir fotoğraf yok mu? yoksa ileride o sekilde dene biraz farklı acı yakalamaya calıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar