Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İpini koparan binek atı yarış atlarıyla çiftleşti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aygırı dişi atların yanında ve çiftleşmeyi sürdürürken görünce dünyası yıkıldı
ipini koparan binek atı
çiti yıkarak, dişi atların bulunduğu bölümü girdi.
Durumu polise bildiren Akın, atın sahibinin belirlenmesi halinde hakkında suç duyurusunda bulunacağını
Geldiğimde çiftleşmeye devam ediyordu. Güçlükle ayırmaya çalıştım ama bana karşı koydu.
Mesaj tarihi:
Abartmış ya. Alt tarafı hamile ise aldırtır cenini sonra geni falan bozulmaz hayatına devam eder at hanım.
Ama aygıra da helal demek lazım yani 1 gecede 5 ayrı ilişki hehe .
Mesaj tarihi:
cok iyi film konusu lan, simdi bu gayrimesru iliskiden dogan ati hep dislicaklar sen kosamazsin zart zurt diye, sonra o azmedicek her yarisi kazanicak.

mesaj gene basa gelmis.
Mesaj tarihi:
"ahmet değirmenci" said:

başkasının safkan ingilizi yada arap atıyla çiftleşseler beleşten böyle demezdin ama,,bakarsın bu aygırda yeni bir cenarasyon başlatır her babayiğidin harcımı çiti kır 5 atı da rahatlat..

Mesaj tarihi:
Soyunun saflığı gitti diye neden ağladığını anlamadım adamın. Hadi tamam hamile kalırsa derdi var falanda. Tayı başkasına verirsin olur biter yani. Benim bildiğim "soyun safkan diil artık T_T" diyerek dışlanan tayın kendisi olur anasına öyle spastik bir tepki koyulmaz.

edit:
Farinal said:

bir telefon olsa böyle olmazmış hayal güçlerini kullanarak birbirlerinin rahatlamalarına yardımcı olabilirlermiş

cyber yapsalarmış di mi sdf.
Mesaj tarihi:
"Geldiğimde çiftleşmeye devam ediyordu. Güçlükle ayırmaya çalıştım ama bana karşı koydu."

ASGPJASGJKSAPĞDKSPAD.

onu geçtimde cidden o at bir kere hamile kalırsa biter yarış hayatı bu arada.
doğumu yaptıktan sonra bile koşamaz bi daha yarışlarda yani D:
  • Yeni Oluştur...