Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Huzurum Kalmadı, Derdim Var.


huun

Öne çıkan mesajlar

1 numaralı can düşmanım ne yapıp edip bir şekilde varlığını hissettiriyor bana.

adı lazım değil sitenin birisinden dizileri izliyorum, koymuşlar sağ tarafa facebook hayran bilmem nesi. 10 sayfanın 9'unda bu adam karşıma çıkıyor. nasıl olabilir böyle bişe?

dedim kendi kendime "olm huun fazla abartıyorsun, saplantılı davranma." ama olacak gibi değil dizi izlerken bi anda kendimi bu göt herifin resmine bakarken buluyorum. tesadüf olamaz dedim, bir şekilde facebook'ta bunla temas etmişim demek karşıma çıkıyor dedim, girdim facebook'a baktım; yok. bu orospu çocuğu para vermiştir, inanırım ama lan bu kadar da olmaz. mecbur muyum ben her seferinde sayfayı ufaltıp dizi izlemeye.

iki kuruşluk zevkim vardı bunu da bana zehir ettin ya, helal olsun lan. büyüksün. kendini düşmanlarının büyüklüğüyle ölçecek adam değilim ben, paye biçmiyorum lan kendime. hakikaten bu son hamlen boynumu büktü.

nasıl yaptın, nasıl becerdin? her gün girdiğim sayfaya suratını nasıl koydın?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mehmet fahrettin'den olma, fatma'dan doğma peyami fazla abartıyorsun, bu kadar saplantılı davranma

lan o değil de hakkaten taktım ben bu konuya kafayı. haziran 20'de ancaoğlunun düğünü var memlekete ayak basacam 4,5 yıl sonra. bu ibine ile de kapatacam artık bu davayı. hatta kapatılması gereken çok fazla hesap var, hepsini kapatacam. şu bir gerçek ne yaparsan yap, nereye gidersen git peşinden geliyorLAR. adeta bir ateş topu gibi düşecek kardeşiniz memleketine.

sona gidiyorum rusya lipetsk'e. aynı hayallerimdeki gibi bi yer ayarladım kendime. dikecem evimi oraya.

ve hayır fazla içmedim. sadece dün 17'den beri içiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TW yada degil bu sekil yakisiksiz ifadeler olmamis ayrica bunu dert olarak gormek gercekten dusundurucu. Cunku eger ki bir kisilikle aranizda husumet var bir yigin tv dizi adresi var oralara girip izleyebilirsiniz ha olmadi indirme olanaginizda var sanki tek dizi adresi varmis gibi dunyada bu sekilde lanse etmek yersiz kanaatimce.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...