sinad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Ölücek ölücek. Neyine kasıyorsun ? kokuymuş stresmiş niye dert ediyorsun. Ne kadar iyi bakarsa baksın 3 ayı çıkartamayacak hayvan ölecek gidecek alıcak seninkide enseden tutacak gidip gömecek. Bitti gitti işte. Al gitsin göm parayı. Pembeye boya onu daha şirin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 çayır çimende daha çok yaşayacağını bilsem neden olmasın.. tamam hayvanların içgüdüleri var ama bir yere kadar normal bir fareyle lab. faresinin farkını düşünün ki bunu düşünmeye bile gerek yok sanırım haksızmıyım? veya üst tarafta sinada verdiğim tepkide haksız mıyım diye sormak istiyorum.. ben mi yanlış değerlendiriyorum hayvancağızın zaten petshopta kötü şartlar altında doğup büyüdüğünü düşünerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Yavruyken çok tatlı, sevimli, neşeli bir hayvan ama büyüyünce evin belası olur. Çok pisletir, çok kokutur, zaptedemessin. Ayrıca çok uzun ömürleri de yok. Bahçeli bir eve çiftleşme sistemleri öğrenilip ona göre birden fazla sayıda alınabilinir ama ev içine pek hoş hediye değil, daha çok al da bul belanı gibisinden bir silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Bella said: kermit said: hediye hayvan niye alınmasın ya canlı diye kedi köpek alıyolar saçma saçma konuşma bella saçını başını yolarım bana laf attıysan ben kendi isteğimle aldım bakabilicek durumum var her türlü.bakıyorum da zaten. ama, hedıye alırken karşındakinin belki maddi olarak ne kadar bakabileceğini kestirebiliyosun ama manevi? ilgilenemez belki. abi herkes aynı değil sıkılır eder. çeşit çeşit insan var. insanları tanımadan etmeden bakabişlecek durumlkarı varmı yokmu nerden biliyosun o zaman hediyenin canlısı olur olmaz diye yorum yapıyon elekçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Petshop'ta kötü büyüyor eyvallahta sen bakmayacaksın sonuçta hediye alacaksın. Sen desenki kurtarıcam bu hayvanı sefaletten onlarla bunlarla besliicem eyvallahta alacağın kişinin nasıl bakacağını bilemezsin. Herneyse hacı git al zaten tavşandan bol bişey yok 30 40 lira bişey dert etmeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 hayvanın yanında bende olucam beslenme konusunda vs öyle düşünme yani farklı bir yerde benden bağımsız büyümeyecek hayvan tamam ev benim olmayabilir haklısın o konuda biraz.. neyse yarın almadan önce tekrar düşünücem hatta bir şey bulabilirsem yerine ki özel bir anlamı vardı tavşanın burda anlatamadığım.. teşekkür ederim herkese yardımlarından dolayı.. @kermit: sorry again bro. @sinad: teşekkür ederim ne kadar tartışma ortamı gibi olsada bunları duymaya ihtiyacım vardı sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 arkadaşım. söyledim bi kaç post üstte zaten bakabilecek mi vs diye. maddi yönden demiyorum ben. tavşan öyle alıp kafeste dursun hayvani değil, hamster gibi birşey değil ilgilenmek lazım depresyona girer. iyi düşünmek lazım bunları. düşüncesiz. fışkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 kermit cevap yazsanda az da post flm hani ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Bella said: arkadaşım. söyledim bi kaç post üstte zaten bakabilecek mi vs diye. maddi yönden demiyorum ben. tavşan öyle alıp kafeste dursun hayvani değil, hamster gibi birşey değil ilgilenmek lazım depresyona girer. iyi düşünmek lazım bunları. düşüncesiz. fışkı. evin bahçeliyse sal çayıra mevlam gayıra arada seversin. doğada yaşayan bütün tavşanlara ilgimi gösteriyoz hepsi emo gibi geziyomu depresyondamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 onlar diğer tavşanlarla yakın ilgi ve ilişki içindeler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Daha önce anlatmış olabilirim bu olayı. Bizim tavşanımız varmış bayaaa önce. Evde bakıyorlarmış, gayer de büyümüş uzun süre yaşamış falan. Bigün balkondayken üstüne ceviz çuvalı iniyo hayvanın kopup. Beli kırılmış sanırım. Veteriner hayır gelmez falan deyince kesip yiyiyo bizimkiler. edit: olayı daha önce anlatmışım evet sdfg http://forum.paticik.com/read.php?62,4333954,4333962#msg-4333962 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 o tamamda horoz dövüşü ne oldu? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 dövüştürüyoruz altta dayı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 benim tavşanım isalden ölmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 benim dedemde kalp krizi geçirdi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 aldın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar