xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 environmental audio açıkcası welcome to the internet mi oldum bilmiyorum ama yeni öğrendim desem ayıp olmaz herhalde. bilmiyorum gelişme süreci nedir bunun ama çok keyifli gerçekten. üzerinde uğraşılan şarkılar, kısa filmler vb var mı acaba bildiğiniz ? http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%9C%C3%A7_boyutlu_ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 normal gişe filmlerinde uygulanıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Rusya soz konusu olunca bu tur seylerde cok yavas. En azindan yasadigim yerde hic bi noktada yok. :) internette nasil bulabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Oyunlarda bile kullanılıyor bu sistem. Adam sağdan yaklaşınca sesi sağdan veriyorlar falan. Surround sistem gerektiriyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ya da stereo kulaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar