Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amcamın bilgisayar enstantanesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi süper koptum ya gülmekten.. amcam geldi şimdi . babam dedi elma git amcana bilgisayar kullanmayı öret diye. öretiyoz . önce bi explorer actım . gösterdim bak böle böle
adrese giryon diye. sonra cıktık. dedim sen dene şimdi.. yanlıslıkla explorer yerine gitmiş bs player a basmıs. amcam da cok panik bi adamdır. dedi elma cık surdan ben adres giricem nete giricem. dedim yok cıkmıyom böle daha güzel. la cık lan dedi. bir anda panik sardı adamı darlanmaya basladı.. yok cıkmıcam dedim :D .. dedi bak babanı çaırrım essek gibi cıkarsın burdan :D caır o zamana dedim. caırdı.. babam geldi. babam baktı monitöre sonra x işaretine bastı. aha cıktın dedi :D ehue süper koptum ya .. adam ciddi panik oldu cıkamıcak diye. o telası o yanlıs yapmanın verdiği sucluluk hissini o "aha s.ctık" dediği anı görmeliydiniz ve hissetmeliydiniz :D[signature][hline] zlorwf demiş ki:
bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo...

[Bu mesaj elma tarafından 10 Temmuz 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
niye bs playerde çalınabilecek muhtemel zararlı dosyalar mı mevcutmuş?[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?
Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki:
evet
Mesaj tarihi:
eheheheh koptum la okuyunca
bi de benim annem süper bi siteye girmek için google'a giriyo önce sonra arama yerine sitenin adresini yazıyo ehehehehehhehehehehehehehehehe :))))))))))))))[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
balkondan bebek sallayanları da sevmem
nameless13 demiş ki:
taklitlerimden sakının

[Bu mesaj nameless13 tarafından 10 Temmuz 2004 19:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi sihirli annemde çilek olduguna göre

bu elmanın ailesi ondan esinlenip elma koymuşlardır belki?

olamazmı? :([signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
...| ...|....|.....|....|
./ ./ ../ ../ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 10 Temmuz 2004 19:00 tarihinde demiş ki:
said:
elma, 10 Temmuz 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
elma git amcana bilgisayar kullanmayı öret

amcanın adı armut babanda şeftali fln mı?
ne böle elma amcana.. lölünüz

lol :lol:[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!

Mesaj tarihi:
o bişymi cafede arklarla oturuuyom adamın bırı ıcerıye daldı ust kata qeldı oturdu makınaya tabı kro adısyon actırmayı bılmıyor adam 45 dk Easycafe clintinda şifre yazdı acılacaqını sanıor zanledersem.Tabı bız bu 45 dk yaşamla ölüm arasında direniyoz sonra bi görevli üst kata geldi adam dediği laf ne biliyormusunuz ben para mara vermem açamadım meredi bütün şifreleri denedim olmadı :D:D:D[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Boş Kağıda imza atmam... :-)
Mesaj tarihi:
Aklıma bi daha qeldi Arkadaşın biri teknik servisde çalışıyor tlf geldi adamın biri yazıcıdan çıktı alamıyormuş arkadaş bilgisayar yazıcıyı görüyormu dedi oda yok arkasında yazıcı dedi bizim ark o an şartelleri indirdi bana anlatması yarım saat sürdü adam gülmekten anlatamadı :D[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
ozurlunun ozrunu yuzune vurup sonrada dalga gecmek gıbı bısı ...
bence o an orada yaptıgında suan burada yaptıgında yanlıs ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Mesaj tarihi:
said:
The_Delucian, 10 Temmuz 2004 22:40 tarihinde demiş ki:
ozurlunun ozrunu yuzune vurup sonrada dalga gecmek gıbı bısı ...
bence o an orada yaptıgında suan burada yaptıgında yanlıs ...

Bişy yapmadım sadece güldüm ağlıyyımmı ?[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
adama naapması gerektıgını anlatıp panık yaptırmasaydın ıyı olurdu ,netıcesınde eskı nesıl bılg den korkan ve anlamayan ınsalarla dolu hıcbısı yapmasan bılg ın basına oturtup elıne mouse u versen stand-up moduna gecıyolar hemen ,
ama ...
sorun eger yardım etmekse bunu karsındakını kırmadan assagılamadan yapmalısın ...
gulme aglama mevzuu degıl olay yasadıgın seyse sadece sende kalmalıydı ,babasıyla dalga gecenlerı falan goruyorum acayıp uyuz oluyorum ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

[Bu mesaj The_Delucian tarafından 10 Temmuz 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahh ahh 2 sene önce anneme pc kullanmayi öretirken cektigim olaylar geldi ama o beni bu ya$a getirene kadar neler cekmi$tir en azindan birasda ben ona yardimci oldum $uanda kendi i$ini nette gayet kolayca hallediyor :) ben annemle böle hic dalga gecmemi$timde okulda bi gun bi kiz ark. geldi benle ark.ima pc ile ilgili bi kac soru soruo ki (kizin evinde 3-4 senedir pc var) benim pc acilmior flm dio basion tu$una flm demi dios evt dio biz du$un allah du$un sora ben fi$ takili demi dedim bakim eve gidince dedi ve takili deilmi$ :) hadi annemi gecdim ya$i flm bilemmesi dogalda yani bu ark. koparmi$ti o gun beni :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Mesaj tarihi:
YAw dedım ya adam kro ıdı yanı kos kocaman cafe qırışte KASA yazııyor Yukarıda Sıqara ıcılmez yazııyor oda mal mal hareketler yapıyor sen de qel buna kıbarlık oqret demı bı kere kro olunmaz doqulur..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 10 Temmuz 2004 19:00 tarihinde demiş ki:
said:
elma, 10 Temmuz 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
elma git amcana bilgisayar kullanmayı öret

amcanın adı armut babanda şeftali fln mı?
ne böle elma amcana.. lölünüz

=)[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı
bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız.
Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Mesaj tarihi:
said:
Pyr0, 10 Temmuz 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
ahh ahh 2 sene önce anneme pc kullanmayi öretirken cektigim olaylar geldi ama o beni bu ya$a getirene kadar neler cekmi$tir en azindan birasda ben ona yardimci oldum $uanda kendi i$ini nette gayet kolayca hallediyor :) ben annemle böle hic dalga gecmemi$timde okulda bi gun bi kiz ark. geldi benle ark.ima pc ile ilgili bi kac soru soruo ki (kizin evinde 3-4 senedir pc var) benim pc acilmior flm dio basion tu$una flm demi dios evt dio biz du$un allah du$un sora ben fi$ takili demi dedim bakim eve gidince dedi ve takili deilmi$ :) hadi annemi gecdim ya$i flm bilemmesi dogalda yani bu ark. koparmi$ti o gun beni :)

Kız arkıma bunu sorsam kesin ayrılır benden. :=)
Gerçi kız arkım yok ama olsaydı kesin ayrılırdı. =([signature][hline]www.lostage.org
Hepinizi Bekleriz.
Mesaj tarihi:
bizimkisi mouseyi zaptedemiyo daha[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
evde tadilat yapılırken benim odaya geldi boyanma sırası. boyacı girdi odadaki eşyaları falan toplayacağız. kablonet'in kablosu falan masanın arkasında. "aman dedim şu kabloyu sakatlamayalım gerisi mühim değil" dedim. boyacı da "kablonet mi" dedi. "evet" dedim. "iyi iyi telefon masrafından kurtulmuşsundur" dedi. eh dedim kendi kendime "çağ atladık artık, herkes haşır neşir bilgisayarla".

derken adam bi sordu, hatırlamıyorum neydi ama ben başladım anlatmaya işte "ram düşük olunca şöyle böyle ama board ile uyumu da çok önemli" vs vs... ben kaptırmış alatırken amcam kesti sözümü elimdeki mouse'u işaret ederek "peki bilgisayar kullanırken bunu niye sağa sola sallıyorsunuz?"

koptu herşey :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Mesaj tarihi:
keşke amcam burda olsada bende böyl şakalar yapsam
okurken amcam geldi aklıma :(([signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
  • Yeni Oluştur...