Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=115481031800257&ref=nf bi tane video vardı böle köy düğünü tarzı onun benzeri ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 onla dalga mi geciyolar sanki gibi mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 aquila said: onla dalga mi geciyolar sanki gibi mi acaba. vallahi bunu demeye geldim diyemeden gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 komik mi şükrü izlemicem yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 abi çatla patla olmadı bir daha diyen adamın sesiyle aynı bir ses duydum orda. bu 2. ayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ne guzel egleniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 komik degil, elemanlar catlada patla dansi yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 evet cok atmosferik bi dans sistemi, herkes yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Hergonan said: ne guzel egleniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 o ters gitme hareketini deniyorum arada evde, dusuyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 sen nasi oynuyosun acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 yarısından fazlasını izlemeyi bünye kaldırmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 onla dalga gecmeye calismislar da tam bir fail.. zaten fail ve komik olan birseyin ustune yapilanlar hicte bi halta benzemiyo. ha bide aradan biri cikipta hadi muhammed abi ya, hic oynamiyon ha felan demesini bekledim ama o ayrintiyi bile atlamislar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 lan şöyle videolardan milyon tane var facebookda. ondan sonra türkleri deve üstünde sarıkla gösterince adamlar (lost) kızıyoruz bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ne alaka lan, sanki deve guduyo adamlar videoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 video'da onu yapanlar video'dan sonra birbirinden ayrılınca napıcaktı, ya deve güder ya deve silkeler. ki zaten yaptıkları hareketlere bişey bile diyemedim "nası yani" şaşkınlığıyla izledim şahsen, öyle mantıksız hareketler yapan adam normal zamanda kim bilir başka neler yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 BaaL said: lan şöyle videolardan milyon tane var facebookda. ondan sonra türkleri deve üstünde sarıkla gösterince adamlar (lost) kızıyoruz bide. ahahaha lostta turkler deve ustunde mi HAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bana 2 sene önce wowda bi tip "where are you from" dedi, "from Turkey, you ?" dedim. "omg, do you guys have internet over there?" dedi, bişey diyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bana da "camel fucker" demislerdi, ben de "your mom" dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bence dalga geçmiyolar aynı tipler gibi, bi de bu kadar iyi taklit edemezler ciddi ciddi çalışmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bana da sand nigger dedilerdi your mom dedim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bana da terörist demişlerdi ben de silence I kill you demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bana hiç bir şey demiyorlar.. neden bana bir şey demiyorlar? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 önce türk olduğunu söylemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 BabacumMostors said: bana hiç bir şey demiyorlar.. neden bana bir şey demiyorlar? :( saygili yere gidersen bisi diyemezler ama irc kanallarina falan gir (ozellikle oyun kanallari falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar