Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Simdi oyuna baslayali 3 saat oluyor. Ismim Semender. Kontrollere falan alistim. Grafikler karsisinda agzimin suyuda akti. Çok güzel grafiklere ragmen takilma neredeyse hiç olmuyor. Starport lari sorunsuz kullanabilmeyide ögrendim :P. Simdi benim bi kac sorum olacak izninizle. 1- Oyunda ilk baslarda en iyi para kaynagi mining sanirim. Ama ben sadece fighter bir karakter düsünüyorum (Amarr im bu arada). Savasarak falan para kazanabilirmiyim. 2- Oyunda skill kasma diye bi olay olmadigina göre napicaz :p. 3- Oyunda özel msg atma gibi bi olay varmi ?(/tell gibi) 4- Sanirim 1-2 corporation var turklerin oldugu. Bunlara nasil katilabilirim ? Simdiden tesekkürler.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 selamlar...zaten oyunda konusuruz tum bunlari. el-turco kanalina gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 semender verdigim gaz sonucu caldari civire olmustur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 under the runes, banada bi reca edecem yardim et :) bende dun basladim bi 2-3 saat oynayabildim benimde hosuma gitti. el turco kanalina girdim ama bombostu, el-turco mu olacak acaba?[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 el turco kanalini hep acik tutun mutlaka birileri olur... kanalin ismi dogru el turco. yeni arkadaslar birde oyun ici nicklerini yazarlarsa super olur zira onlarla oyun icinde irtibata gecmek kolay olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Evet katılıyorum. Hep açık tutun. Deniz zaten size bi rehber hazırladı onu sticky yapçam şimdi her yeni başlayan okusun öğrensin.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 hm 14 gun free trial falan mi? ben sitesinde download linki goruoyorum ama altinda direk 19 dolara acc alimi falan yazio free trial olayi nerde?[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 korsan olun hayatınızı yasayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ged normalde buddy programi var bir arkin sana mail atiyo bve belli bir sure oyunu oynuyorsun birde eski beta tester lara gonderilmis 14 gunluk triallar var...buddy programi ile 3 4 gun oynayabiliyorsunuz sanirim eger dileyen varsa buraya mailini yazsin gonderelim sizede oynayin, gorun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 [email protected] yolla abi oyunu gormus olurum maile mi acc gelio tam anlamadim ama gelince görürüz[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 evet maile activation code geleek yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 oke saol su an cekiyorum oyunu 30 dk icinde biticek gelirse acc oyuna girip biraz bakinicam[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bu arada free triali 7 gune cikarmislar arkadaslar... [Bu mesaj under_the_runes tarafından 28 Mayıs 2004 01:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 aha simdi geldi free trial olayi simdi bakiim bi hemen ama tekrardan download etmem gerekicek demin hiz 200 den 20 ye dusunce sinir olup sildim baska linke bakicam client icin[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 saolasin buarda :)[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ne demek efendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 200 mü??!?!?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 cektim yukledim simdi charakter yapma ekranindayim evt 200 ... izmir dermisim :) [hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 newbie tavsiyeniz var mi karakter icin :) oynamasi kolay bisey[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ne oynayacagina bakar savasci istiyorsan caldari/minmatar (caldari-civire i tavsiye ederim) mner trader sa amar-gallente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 [Bu mesaj under_the_runes tarafından 28 Mayıs 2004 03:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 el turco kanalini bulamadim bu arda channels arasinda oyunun tutor kismini okuodum simdi rastgele bi character sectim deneme amacli simdilik[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 el turco kanalina girmek icin soldaki channelsdan new channel yapip el turco yaziyoruz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Oyundaki nikini söyle de bulalım yardım edelim.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 under the runes baya yardimci oldu nickim shaerl bu arda oyun gercekten sistem olarak diger mmorpglerden cok farkli okuldan biraz zamanim olursa devam etmeyi dusunuyorum[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar