Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geldim, gördüm, 14 gün daha görecegim...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Simdi oyuna baslayali 3 saat oluyor. Ismim Semender. Kontrollere falan alistim. Grafikler karsisinda agzimin suyuda akti. Çok güzel grafiklere ragmen takilma neredeyse hiç olmuyor. Starport lari sorunsuz kullanabilmeyide ögrendim :P.
Simdi benim bi kac sorum olacak izninizle.
1- Oyunda ilk baslarda en iyi para kaynagi mining sanirim. Ama ben sadece fighter bir karakter düsünüyorum (Amarr im bu arada). Savasarak falan para kazanabilirmiyim.
2- Oyunda skill kasma diye bi olay olmadigina göre napicaz :p.
3- Oyunda özel msg atma gibi bi olay varmi ?(/tell gibi)
4- Sanirim 1-2 corporation var turklerin oldugu. Bunlara nasil katilabilirim ?
Simdiden tesekkürler.[signature][hline]Even a Jedi could LD.
Mesaj tarihi:
under the runes, banada bi reca edecem yardim et :)
bende dun basladim bi 2-3 saat oynayabildim benimde hosuma gitti. el turco kanalina girdim ama bombostu, el-turco mu olacak acaba?[signature][hline]says the rhino...
Mesaj tarihi:
Evet katılıyorum. Hep açık tutun. Deniz zaten size bi rehber hazırladı onu sticky yapçam şimdi her yeni başlayan okusun öğrensin.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
[Dreamsmiths]
Curse Alliance
Mesaj tarihi:
hm 14 gun free trial falan mi?
ben sitesinde download linki goruoyorum ama altinda direk 19 dolara acc alimi falan yazio
free trial olayi nerde?[signature][hline]UYKUM VAR!
Mesaj tarihi:
ged normalde buddy programi var bir arkin sana mail atiyo bve belli bir sure oyunu oynuyorsun birde eski beta tester lara gonderilmis 14 gunluk triallar var...buddy programi ile 3 4 gun oynayabiliyorsunuz sanirim eger dileyen varsa buraya mailini yazsin gonderelim sizede oynayin, gorun :)
Mesaj tarihi:
aha simdi geldi free trial olayi
simdi bakiim bi hemen
ama tekrardan download etmem gerekicek
demin hiz 200 den 20 ye dusunce sinir olup sildim baska linke bakicam client icin[signature][hline]UYKUM VAR!
Mesaj tarihi:
el turco kanalini bulamadim bu arda channels arasinda
oyunun tutor kismini okuodum simdi
rastgele bi character sectim
deneme amacli simdilik[signature][hline]UYKUM VAR!
Mesaj tarihi:
under the runes baya yardimci oldu
nickim shaerl

bu arda oyun gercekten sistem olarak diger mmorpglerden cok farkli
okuldan biraz zamanim olursa devam etmeyi dusunuyorum[signature][hline]UYKUM VAR!
  • Yeni Oluştur...