Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Çok uzatmıcam, ellerim yoruldu gece gece zaten yarım sattir CV'm üzerinde oynuyorum. Sorum şu şekilde, yaz için gönüllü staj maabında önerdiğiniz Fransız şirketleri ve yöntemleri(nasıl ulaşılacağı, psikolojik taktikler vs) var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Yattım ben şimdi, yarın bakarım cevaplara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Psikolojik olarak Fransızlar Türkleri almazlar kolay kolay. Öyle bir nefret söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 discrimination! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Arkas var her izmirli gencin hayali :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Arkas fransız şirketi değil ve her izmir'li gencin hayali değil rezalet biryer haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 societe generale var fransız yatırım bankası. İstanbul'daysan ve iktisat okuyorsan ve iyi bir okuldaysan ve sen de çok iyiysen bir araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 air france var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Bölümün ne bilmiyorum ama, Sanofi-Aventis falan vardı ilaç firması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 axa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 turizm düşünüyorsan ve çok iyi fransızca biliyorsan, Club Med var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Schneider Electric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 alcatel lucent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Selamlar, Hacettepe Üniversitesi Fransızca müt-ter deyim. Vermiş olduğunuz şirketleri değerlendirdim. Özellikle Club Med hoşuma gitti. Çok teşekkür ederim. Zahmet oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 loreal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 parfum sirketleri de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Bunları da değerlendirdim. tşk sdf. Bu arada konu bayaa bi okuma hiti almış. Varmı başka türlü, çaarırlarsa mülâkata felan tavsiyeleriniz? Birçok frankofon var foruma biliyorum. Çıkın ortaya bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ben oldukça iyi olarak kabul edilen bir fransız firmasında staj yapıyorum, cv de yazıyordu fransızca bildiğim, ancak mülakatlarda konusu bile açılmadı. açıkcası ingilizce şart, fransızca artı olarak görünüyor çoğu yerde. zaten faydasından çok zararı var fransızca bilmenin, zira fransızca biliyorsan arada çeviri falan yap diyorlar, sonra benim şu an yaptığım gibi pazar gününü çeviriye adayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bedavaya mı yaptırıyorlar çeviriyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 belli bir maaş veriyorlar, ticket falan da alıyorum. ama bu çeviri profesyonel bişi olmadığı için para falan almıyorum, profesyonel olsa zaten bana bırakmazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 İngilizcem de var. Firma bilgilerini bana ulaştırabilirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ağzımıza bir parmak bal alıp kaçtın. Rica dedim, lütfen dedim, bilgileri ulaştır dedim oralı değilsin. LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bu arada karfura başvurma sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar