Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bıktınız ama ... anime tavsiyesi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaede said:

daha evimde kimseye fma bitirtemedim (ben dahil). gainaxtan flcl den ttgl ye her şeyi izlettim

genel izleyici = shounen değil

52 bolum ızlıcek kadar kalmıyorlardır :=)
Mesaj tarihi:
tunca said:

one piece seviceğini hiç sanmıyorum ben bu kadar konuşuluyo diye 50 bölüm falan izledim, hiç anlam veremedim nasıl bu kadar sevildiğine.
bunlar da süperdir.

One piece dünyasına alışmanla ilgili aslında. Çizimler dünya karakterlerin özellikleri evet biraz kopuk. Ama karakterler, olaylar o kadar insancıllar ki. Ben bile bayaaa diretmiştim mangasına başlayıncaya kadar ama bir başladım 20 saat durmadan okumuştum.

Biraz sabırlı olursan gerçekten çok seveceğine inanıyorum. Konusunda tekrar olmayan, veya ilerlemesi ile insanı kısır etmeyen, bir shounen.
Mesaj tarihi:
haa trigun da güzeldi evet, onu da izlemiştim yazmayı unuttum .
Kaiji izliyorum şimdi deli gibi, çok hoşuma gitti ya. Hakkaten aradığım gibi bi animeymiş, replere abandım.
Mesaj tarihi:
Her animeyi sonuna kadar izleyen biri olarak ben de One Piece'i neden bukadar büyüttüklerini anlamıyorum. Okadar sıkıcı, okadar bayık geldi ki bana anlatamam. 3 yıl içerisinden yaklaşık 10 kere falan "hadi belki bi daha izlersem severim" düşüncesiyle başladım ama her seferinde 3-5 bölümü zorla izledim. İçerisinde tekrar olmayan bi anime olarak belirtmiş daha önceki mesajlarda bir arkadaş ama bana sadece tekrardan ibaretmiş gibi geldi. Hele şu anda anime izleyecek birisi için ilk 100 bölüm falan rezalet gelecektir. Kötü hikaye, kötü çizimler, kötü seslendirme... Sevmediğim tek anime hakkında yorum yapmak istedim umarım kimse kızmaz :) Ama Magic Knight Rayearth ve Angelic Layer gibi animeleri bile sonuna kadar izlediğimi düşünürsek bende bi sorun olduğunu sanmıyorum ^^
Mesaj tarihi:
bole bi topic bulmusken ben de soruum bole naruto gibi giderli anime warmı :D izliim ama ole uzayfln sokmayın işin içine :)

izlediklerim: deathnote, naruto (hepsini), one piece(3 bölüm dayanabildim), full alch(hepsini), bleach(hepsini)
Mesaj tarihi:
Kaede said:

narutoyu beğendiysen ne izlesen beğenirsin zaten zaaa

asdasd kalbimi kırdın bak :D neyini sevmiosun narutonun. Neyse solediim gibi bole giderli buyu dln olsun içinde olmadı ben yazcam bişiler :D

yokmu sole dragonlance in animesi ya onu izlesem zekle
  • Yeni Oluştur...