Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bıktınız ama ... anime tavsiyesi ?

shapshal

Öne çıkan mesajlar

tunca said:

one piece seviceğini hiç sanmıyorum ben bu kadar konuşuluyo diye 50 bölüm falan izledim, hiç anlam veremedim nasıl bu kadar sevildiğine.
bunlar da süperdir.

One piece dünyasına alışmanla ilgili aslında. Çizimler dünya karakterlerin özellikleri evet biraz kopuk. Ama karakterler, olaylar o kadar insancıllar ki. Ben bile bayaaa diretmiştim mangasına başlayıncaya kadar ama bir başladım 20 saat durmadan okumuştum.

Biraz sabırlı olursan gerçekten çok seveceğine inanıyorum. Konusunda tekrar olmayan, veya ilerlemesi ile insanı kısır etmeyen, bir shounen.
Sosyal ağlarda paylaş

Her animeyi sonuna kadar izleyen biri olarak ben de One Piece'i neden bukadar büyüttüklerini anlamıyorum. Okadar sıkıcı, okadar bayık geldi ki bana anlatamam. 3 yıl içerisinden yaklaşık 10 kere falan "hadi belki bi daha izlersem severim" düşüncesiyle başladım ama her seferinde 3-5 bölümü zorla izledim. İçerisinde tekrar olmayan bi anime olarak belirtmiş daha önceki mesajlarda bir arkadaş ama bana sadece tekrardan ibaretmiş gibi geldi. Hele şu anda anime izleyecek birisi için ilk 100 bölüm falan rezalet gelecektir. Kötü hikaye, kötü çizimler, kötü seslendirme... Sevmediğim tek anime hakkında yorum yapmak istedim umarım kimse kızmaz :) Ama Magic Knight Rayearth ve Angelic Layer gibi animeleri bile sonuna kadar izlediğimi düşünürsek bende bi sorun olduğunu sanmıyorum ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...