Salire Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ttgl'nı izleyip bitirdikten sonra dişari çikip birilerini dövmek istedim.Gazdan ölebilirdim o günlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Fortuna said: Cowboy Bebop Darker Than Black Black Lagoon (tu) bi de wolf's rain ekle aralara tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Kaede said: daha evimde kimseye fma bitirtemedim (ben dahil). gainaxtan flcl den ttgl ye her şeyi izlettim genel izleyici = shounen değil 52 bolum ızlıcek kadar kalmıyorlardır :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 yok beraber monster bitirdim aynı adamlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 tunca said: one piece seviceğini hiç sanmıyorum ben bu kadar konuşuluyo diye 50 bölüm falan izledim, hiç anlam veremedim nasıl bu kadar sevildiğine. bunlar da süperdir. One piece dünyasına alışmanla ilgili aslında. Çizimler dünya karakterlerin özellikleri evet biraz kopuk. Ama karakterler, olaylar o kadar insancıllar ki. Ben bile bayaaa diretmiştim mangasına başlayıncaya kadar ama bir başladım 20 saat durmadan okumuştum. Biraz sabırlı olursan gerçekten çok seveceğine inanıyorum. Konusunda tekrar olmayan, veya ilerlemesi ile insanı kısır etmeyen, bir shounen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ya hiç bir animeyi "abi ilk 100-150 bölüm biraz bayık sonra açılıyor" diye millete yutturamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Kaede said: ya hiç bir animeyi "abi ilk 100-150 bölüm biraz bayık sonra açılıyor" diye millete yutturamazsın orası oyle ben zaten onepiece animeyi hiç izlemedim eheheh, full manga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 sengoku basara yi simdi bitirdim onayimi veriyorum cok eglenceli ve gaz http://www.youtube.com/watch?v=XfVmu2Z4A1s&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 böyle oyun vardı ya. samurai warriors 2 diye. multiplayer akıyoduk biraderle. o geldi aklıma direkt. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 trigun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 oha lan trigun dememiş harbiden kimse 1 kişi demiş sade.ayıp çarpılırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Canaan Ghost in the shell tv series Bloodlust tv series Kurozuka GINTAMA! vs vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bonanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 +1 Senarious :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 haa trigun da güzeldi evet, onu da izlemiştim yazmayı unuttum . Kaiji izliyorum şimdi deli gibi, çok hoşuma gitti ya. Hakkaten aradığım gibi bi animeymiş, replere abandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 zawa zawa zawa ahah ne ağlak şeydi kaiji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Her animeyi sonuna kadar izleyen biri olarak ben de One Piece'i neden bukadar büyüttüklerini anlamıyorum. Okadar sıkıcı, okadar bayık geldi ki bana anlatamam. 3 yıl içerisinden yaklaşık 10 kere falan "hadi belki bi daha izlersem severim" düşüncesiyle başladım ama her seferinde 3-5 bölümü zorla izledim. İçerisinde tekrar olmayan bi anime olarak belirtmiş daha önceki mesajlarda bir arkadaş ama bana sadece tekrardan ibaretmiş gibi geldi. Hele şu anda anime izleyecek birisi için ilk 100 bölüm falan rezalet gelecektir. Kötü hikaye, kötü çizimler, kötü seslendirme... Sevmediğim tek anime hakkında yorum yapmak istedim umarım kimse kızmaz :) Ama Magic Knight Rayearth ve Angelic Layer gibi animeleri bile sonuna kadar izlediğimi düşünürsek bende bi sorun olduğunu sanmıyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Kaede said: zawa zawa zawa ahah ne ağlak şeydi kaiji http://farm3.static.flickr.com/2746/4520696287_bb7e7711b7_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 adsfad siz kaiji nedir bilmezken awesome tissuebox shopları yapıyorduk /a/ da be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Bu arada Kaiji demişken mangayı çevirmeye başladılar, mangafox'ta mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Ghost in the shell tadında bi anime öneriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 @ NolaxThensbane Serial Experiments Lain ve Eve no Jikan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bole bi topic bulmusken ben de soruum bole naruto gibi giderli anime warmı :D izliim ama ole uzayfln sokmayın işin içine :) izlediklerim: deathnote, naruto (hepsini), one piece(3 bölüm dayanabildim), full alch(hepsini), bleach(hepsini) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 narutoyu beğendiysen ne izlesen beğenirsin zaten zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Kaede said: narutoyu beğendiysen ne izlesen beğenirsin zaten zaaa asdasd kalbimi kırdın bak :D neyini sevmiosun narutonun. Neyse solediim gibi bole giderli buyu dln olsun içinde olmadı ben yazcam bişiler :D yokmu sole dragonlance in animesi ya onu izlesem zekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar