balon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abvblizzard said: Bu kim lan selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sen değil dayı orijinal poster için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 allahın selamını almıyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 you are my 2 eyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Holy said: Coder said: anlamıyla bi sorunun yok yani sorunun argoyla alakalı, e iyiymiş kendi içinde huzurluysan..bu arada bence birine gay demenin bir kıza "abi" diye hitap etmekten pek farkı yok. abi biraz daha saygıyla yakınlık temsil etmiyor mu, cinsel bi vurgu mu var abi de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kıza erkek diyorsun erkeğe gay diyorsun aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abiler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Coder said: Holy said: tamam da burası internet, ortamdaki geyik seni rahatsız ediyorsa takılmazsın geçersin başka konuya, savunma yapmana gerek yok yani. ha bir de konunun tamamı geyik + garbagedayız. işte işin o kısmı öyle değil.. şimdi senin dediğin şuna benziyor taksim meydanında çıkarır sallarım rahatsız olan taksime gelmesin kardeşim.. buradaki ortam hiçbirimizin tekelinde değil, yani ben senin evine gelipde sızlanmıyorum.. burası ortak kullanım alanımız dolayısı ile benim seni rahatsız etmediğim gibi seninde biraz dikkat etmen gerekiyor.. derdim o zaten geyik yapacak konu mu bitti ya ? 1-2 çok hassas kavram var din,aile gibi bunlardan uzak durarak geyik olmuyor mu.. bunlar tabu değil, gerçekden değil.. bazı değerlerden fazla uzaklaştığınızda sizin gibi olmayan herkezi hemen bunlar geri kafalı gibi değerlendirmeyin belki extreme olan sizsinizlol verdiğin örnek saçma ötesi benim kurallar çerçevesinde yazdığım birşeyden dolayı sen rahatsız oluyorsan bu senin problemin oluyor. ben burda senin inanışlarına küfür etsem, hakarete varan sözler sarfetsem haklısın ama böyle bir durum söz konusu değil. allah sadece sana mahsus bir kavram da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Coder said: Holy said: selam gay dersem ve sen bu selamı almazsan olmaz o zaman? selam allahın selamı çünkü bi gün dinden çıkarsam şu sebepden çıkarım; allahım bunu da sen yaratmış olamazsın ya!! diyip çıkabilirim. onun dışında bana selam gay dersen bütün kemiklerini kırarım o olur sonra "ama ama selam allahın selamıydı" diyebilirsin sen rikiye scadi çıkan adamdın di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 daylan bitti burda, ne selam getirirsen getir istediğin yerden olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 homo musunuz olm, ne diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Holy said: kıza erkek diyorsun erkeğe gay diyorsun aynı şey. bu mesajdan sonra anladım ki, sen ne dersem bi tersini yada diğer yanını anlayacaksın.. boşver dediğin gibi garbage burası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Cons said: topikteki toplam gerizekalılık: [||||||||||||||||||||...] kes lan GEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 en azından anlatmak istediğimi anlamışsın. bakış açısı farkı ile değişir mesajlar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 herkes eşcinsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Cons said: topikteki toplam gerizekalılık: [||||||||||||||||||||...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Werewolf said: Cons said: topikteki toplam gerizekalılık: [||||||||||||||||||||...] kes lan GEY [|||||||||||||||||||||..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?13,4794917 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Farinal said: Umrumda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Cons said: Werewolf said: Cons said: topikteki toplam gerizekalılık: [||||||||||||||||||||...] kes lan GEY [|||||||||||||||||||||..] ne bu çubuklar sana girenlerin sayısı mı UUUU HŞŞŞŞŞŞŞŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 http://4.bp.blogspot.com/_j1kPhD6mV9k/Srf4cZSd56I/AAAAAAAAARI/vDPl7-oIusk/s400/ba+dum+tss.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 oooooooo manyak laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 hasdhashdashdhahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 olm kendi verdiği ayara uuu hşşş efekti vermek ne kadar kötü ya facebookta kendi durum güncellemelirin beğenmek gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar