Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Level'dan beklemezdim.

Sensible

Öne çıkan mesajlar

bu arada böylesi "oyun firması istiyo diye oyunu methediyolar" lafını gidip de şu oyuna söylemeniz gerçekten saçma.
ki herhangi başka bi oyunda da böyle bişey olmaz.
sonuçta rezalet bi oyunu "gidin bunu alın" diyerek aldırmak dergi - sponsor ilişkisini kuvvetlendirse de, dergiyi asıl dergi yapan şeyle ilişkisini bozar. neyle mi? işte burada da görüldüğü üzere, okurla...
ben şu güne kadar bunu görmedim, göreceğimi de sanmıyorum. ben zaten artık yazmıyorum, kırk yılda bir arada sırada.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 01 Ağustos 2004 14:31 tarihinde demiş ki:
ben de diyorum ki,
mmorpg (veya diğer incelemeleri) rezalet buluyorsanız, yazar olun, iyi yazarlardan faydalanalım..

hmm bu mantik çok komik gzetecileri beğenmiyorum diyelim gidip gazetecimi olalim yada başka meslekleri koy .Su anda gazetelerle ek olarak deil tekbaşina çikan ve 120 sayfayi geçen tek dergi.Ne kadar zorluklarla çiktiğini iyi biliyorum 5 senedir takip ediyorum.Eleştrilmek , eleştirmek iyidir kişileri kurumlari üst seviyelere taşir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nebuch, 01 Ağustos 2004 17:08 tarihinde demiş ki:
abi bu dergi çok zor çıkıyor. Arada sıarada böyle şeyleri göz ardı etmeliyiz.

cok dogru cıktıından berı alrım bu dergıyı o zmnlar pcm bıle yoktu kucuktum babamnkılyle yetınırdım (ama kazaya kurban gıttı buyuk bı kısmı nese) ozellıkle bzn chıp ıcın ozel oyun sayısı cıkarıcakları zmn daha da kasılıyor adamlar zor is adamlar son gune kadar yetıstıremıorlar bzn dıer sayıya kalıyor o yazı yada ıncleme bu admlar sadec bu ısıde yapmıor -ıcındekı bıkac kısı dısında- kendı ıslerıde var onun ıcın yayım hayatında level da calısanların bazıları ayrılmıstır dergıden uzucu olsa da bunlar gozardı edılmemelıdır o yazıyı bnde okudum ama ılla ordan okuyupta oyun alınılacak deıl ılk once oynanyan varsa etrafında sorarsın arastırırsın bıtek kaynaktan secılmez bır oyun secersende artık snn bıleceıın ıs ayrıca Slip'e katılıyorum sadece dergıden okuma bıle ayrı bır zevk ılgılenmeıım yerlerı bıle okuyorum cunku sevıyorum bıseyler okumayı ayrıca cogu zaman komık oluyor alay gecıorlar falan -ozellıkle kısa kısa... bolumunde=) - bunlar goz ardı edılmemelıdır lutfen...para aldıklarınıda sanmıyorum cunku saonucta o yazıyı bı kısı yazıyor - o da Purak manyagı eheh - orda onun gorusu olucak belkı o cok begenmıustır - ztn bellı adam koskoca " en ıı multı oyun yazmıs falan - butun dergı yazmıyor kı bunu ayrıca nıe para alacak turkıyede ve kıbrısta en cok satılan oyun dergısı ve uzantılarıda var chıp vs.. onlardanda para kazanıyor ..nese cok konustum kısacası begenmıyorsan okuma...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
Kontrolsüz güç, güç değildir. Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
Sosyal ağlarda paylaş

lvl bir garip dergi geçen bir oyunun + - bölümüne bakiyordum oyunun eksisi olarak düşük sistem istemesi idi şarşirdim bunlar ne yapmaya çalişiyorlar dedim ki bir başka sayisinda gene - bölümüne yüksek sistem istemesi yazmişlardi

Adamlarin işi bildigini söylemek pek mümkün degil sadece karşilarinda düzgün bir oyun dergisi yok rahat rahat yazarlari yaziyor biraz dikkatli oyun incelemek lazim sonuçta hak yeme olayida var

[Bu mesaj OneWayStreet tarafından 01 Ağustos 2004 17:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eheu oda bnm dıkkatımı cektı dogruda herhalde adamlar yanı herkese uyucak bır oyun olmasını anlatmaya calımıslar orta sekıl sıstemlerde de calıssn ama zevk versn grafıklerıde o kadar baık olmasn demek ıstemıstır...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Reklamlar bitti"
Sosyal ağlarda paylaş

Levelin bir üyesi olmadığınız sürece bu kadar fanatikçe level i korumanıza ben anlam veremiyorum. Arkadaş sadece levelin hatalı ve eksik yayımladığı bir yazı olduğunu belirtmiş.. bu kadar saldırılacak bir konu göremiyorum.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
Umut denen şey umutsuzluk korkusu, inanç denen şey yokluğun duygusu
Sosyal ağlarda paylaş

bn asırı korumacılık yapmıyorum arkadasım ztn katılıyorum soledıklerıne bı bakıma ama bole yoq para aldılar onun ıcın yazdılar fln o bnı sınırlendırdı o kadar yoksa bı korumacılık yok yanı...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Reklamlar bitti"
Sosyal ağlarda paylaş

level dergisinde yazılanları okurken
CoH hakkında yanlış yazdıklarını düşünüyorsanız
1- ya dergiyi almassınız, CoH hakkında iyi yazı yazıldığını düşündüğünüz internet sitesine bakarsınız
2- ya da CoH hakkında bilgiliyseniz, burda kendinizi harcamaz, Level dergisine gider yazılar yazarsınız.[signature][hline]iyi kötü çirkin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 01 Ağustos 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
1- ya dergiyi almassınız, CoH hakkında iyi yazı yazıldığını düşündüğünüz internet sitesine bakarsınız
2- ya da CoH hakkında bilgiliyseniz, burda kendinizi harcamaz, Level dergisine gider yazılar yazarsınız.

ahanda solemek ıstedıklerımn bır ozetı oldu bu maddelendırlmıs halı...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Reklamlar bitti"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nebuch, 01 Ağustos 2004 17:08 tarihinde demiş ki:
abi bu dergi çok zor çıkıyor. Arada sıarada böyle şeyleri göz ardı etmeliyiz.

saçmalamaa bana asla level'ın çok zor çıktığını savunamassın.
1)Artık hatrı sayılır bir okuyucu kitlesi var.
2)Ekonomik olarak zorlukları olsa dahiii o kadar okuyucuya satılan dergi en azından hatta çok rahat kendini kurtarır.
3)Şu anda rakipleri yok piyasaya neyi sürerlerse neyi çıkarırlarsa kabullendirme ihtimalleri çok yüksek.
4)Artık bazı şeyleri yerine oturmuş bi dergi.

yanlızz şunuda söylemeliyim türkiyede oyun dergisinin kralı gameshowdur unutmayınki...
Onlar patlayınca level sıyrıldı aradan daha sonra gameshowdan yaptığı bir iki transfer ile sıyırdı işi.
Kolay kolay sırtları yere gelmez.
p.s.:KarafatmaMan biraz dinlen sabahtan beri yazıyosun ohannesburger oldum burda falla.
[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...

[Bu mesaj Zerokull tarafından 01 Ağustos 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nebuch, 01 Ağustos 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
abi bu adamlar niye kendilerini acındırmak istesinler ki. Ben kendimi bildim bileli Berker Güngör "bu dergi çok zor çıkıyor" der.

Berker Güngör dediğin adamla ne tanıştım ama ne görüştüm.
Sadece yazılarını okudum bana göre o adam ya mal yada çok gral bi adam ortada birisi değil ya mal bi insan eline kalemi alınca sapıttı. Yada gayet oturaklı mantıklı herşeyin matematiğini yapan bir insan... Bu dergi ne zorluklarla çıkıyor derken zannetmiyorumki işin ekonomik boyutu olsun evet ekonomik zorluklar olabilir. (bakınız kosgoca Gameshof gitti bögögögööhöhöhöhöh :( ) Ama level'ın şu an ekonomik dar boğazda olması imkansız ya nasıl olabilirki?
Bi düşün bir ülke tek tabancasın. Ya hesap kitap yapamıcaksın yada kalitesiz bi yayın olucaksın bence ikiside değil.[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 01 Ağustos 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
2- ya da CoH hakkında bilgiliyseniz, burda kendinizi harcamaz, Level dergisine gider yazılar yazarsınız.

Bone,threadde tartışma yaratmamak için cevap vermemiştim ama iyice saçmalamaya başladın. Şimdi burda benim açtığım konuya "ya dergiyi almazsınız" cümlesi çok saçma çünkü ben çoktan ağustos sayısını almışım,olayı görmüşüm. Bir ikincisi burada benim neden bahsettiğimi anlamıyorsun galiba. Benim için coh olması önemli değil,anafikirde coh değil. Öyle olsa coh kısmına atardı yetkili kişi. Burada söylediğim şey levelın insanları kandırması. Bu bilgisizlikten olmuş birşey değil çünkü city of heroes screenshotları yerine city of villains screenshotları konmuş. Ben levelın insanları böyle yanlış bilgilendirmesinden,kandırmasından bahsediyorum sen ne diyorsun... Ayrıca "beğenmiyosan git kendin" yaz demen de çok saçma. Herkesin kendi platformu var. Ben bir gazetecinin yazısını beğenmezsem,gidip gazetecilik yapmam mı gerekir? Her kötü olan şeyin yerine kendimi koysam ben yapsam bari? Bukadar mantıksız birşey olur mu?[signature][hline]Flamorph
Technology Blaster
City of Heroes Justice Server
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zerokull, 01 Ağustos 2004 20:28 tarihinde demiş ki:
p.s.:KarafatmaMan biraz dinlen sabahtan beri yazıyosun ohannesburger oldum burda falla.

ahahah avaturk'te de boyleyım bn yazmadn ınsalnlarla ıletısım kurmadn durmam bn..=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nebuch, 01 Ağustos 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
abi bu adamlar niye kendilerini acındırmak istesinler ki. Ben kendimi bildim bileli Berker Güngör "bu dergi çok zor çıkıyor" der.

eh ben de kendimi bildim bileli gameshow hep iflasın eşiğindeydi..[signature][hline]iyi kötü çirkin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...