Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 selam, kurma aşamasında olduğum bir susuz araç temizleme işi için eli yüzü düzgüncene, disiplinli, en önemlisi güvenilir, tanıdığınız bildiğiniz insanlar varmıdır, arayıştayım. veya bulunabileceğini tahmin ettiğiniz yerler. yardımlara önerilere açığım. ssk felan da yapıcam :D haklı troll sonrası editi: yer istanbul, etilerde olacak. ona göre de ulaşımını kolay halledebilecek olması tercih olur tabi
reyou Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 susuz arac temizleme nasi oluyomus yaw? havami fln ufluyonuz? dipnot; cahille sohbet ettim tey tey tey..
Mike Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 işi açsana biraz nedir ne değildir tam olarak nerdedi ne vereceğiğiğin
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Abi ne maaş veriyorsun, ne yapacak bu adam? Ne bekliyorsun adamdan? Bunlara göre sorsan bizde seni yönlendirsek yani :)
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abi geçen kız arkadaşımla gezerken -kız arkadaşım var mesajı- 2-3 dayının okulun ortasında araba temizlediğini görünce öğrendim susuz temizlik işi reklam almışlar sanırım fakülteye sdfg
kithnoss Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Enteresan bi işmiş , malzemelerini nerden temin ediyosun ? İş kurma için deil de bireysel kullanım için az sayıda almaya değer mi ?
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bayiilik alıyorum, drycarcare diye bi firmadan. etiler alkent hillsideın otoparkı için temizlik taşeronluğu yapıcam. asgari+ssk+yemek+yol vericem susuz temizlik; amerika menşei nanoteknolojik solüsyonlarla, aracın yüzeyine sıkılıyo, yüzeydeki kiri falan çözüyo, mikrofiber bezle toplanıyo bu kirler bölge bölge, sora altında wax kalıyo, temiz bezle o wax yayılıyo. hem temizlenmiş hem cilalanmış oluyo araç. su kullanılmıyo, yere 1 damla dökülmüyo, ve elle uygulanabildiği için aracınız nerdeyse telefonla arayıp çağırıyosunuz, ekip gelip kapınızın önünde park edili halde temizliyo. fiyat olarak aynı suluyla, belki 2-3 lira daha fazla. edit: bireysel için vermiyo firma, dogal olarak sadece onlarla iş yap diye. bayiilik veriyolar.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Dregoth said: Abi ne maaş veriyorsun, ne yapacak bu adam? Ne bekliyorsun adamdan? Bunlara göre sorsan bizde seni yönlendirsek yani :) asgari+ssk+yol+yemek işi bilmesi gerekmiyo, öğretilir zaten atla deve değil güvenilir olmalı, suratından da görülmeli bu güvenilirlik. çakal tipli bişey olmamalı. efendi olmalı. disiplinli olmalı. okadar
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 http://www.naturwash.com/ bir de bu var buradaki sistem mi?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 dry car care demişsin zaten ehe buldum :) güzelmiş bu
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 yanlız bitmiş halini görmüştük, parlıyordu araba İyiymiş yani
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 evet başarılı bi sistem, itüden tasdik raporu da var, araçı çizmediği boyaya zarar vermediğine dair. bezle ovalayınca cizilmiyo mu diyenler oluyo doğal olarak. aksine tazzikli su çok daha zararlı
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 seyde gordum ben bunu ya bu hane bi yarisma war ejderler mejderler para veriyolar
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 http://ejderperileri.blogcu.com/ ???
Tron Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 tamam her şey çok güzel, tazzikli sudan daha iyi temizliyor, aracı cizmiyor! Fakat aracın oyuklara su gibi ulaşamıyacaktır. muhtemelen benzin girmediği yerler olucaktır. Bu durum beni biraz düşündürüyor ve itici bulmama neden oluyor.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 o gibi yerler için de fiber fırçalar var zaten. kendi arabamı yıkattığım hiç bi yerden memnun olmadığım için bu işe giriştim biraz da. kendi beğenicem işçiliği insanlara sunmak için. o yüzden çok dikkat ettiğim bi nokta o. tampondaki plasitk oyuklar, kapı araları, ızgaralara bez sığmıyo. o yüzden bu etrafı fiber kaplı minik çubuklarla hallediliyo oralar da. işçiliğin inceliğine bakıyo tabi o da. zaten sulu yıkamadan tek aşağı kalabilicek yanı o, kapı araları vs., eğer iyi işçilik yoksa.
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bizim bahçeşehirde bir tanıdık yapıyordu bu işi. jel gibi bir şeyle yapıyorlar sanırım susuz hem su boşa gitmiş olmuyor kaç litre tasarruf (tu)
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 yannı bu araba yıkma olayında yazılanları okumadım ama çalışanlara iyide bahşiş verirler maaş veriliyosa düzgün bi maaş aylık nerden baksan bazen maaşının yarısı kadarda bahşiş alıyosun
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 araba yikamacilarda cali4an bi cok adama para verilmezdi eskiden. son zamanlarda degi$ti. benzincide cali4an adamlar da var , getiriyo kompresorunu aletlerini felan, bedava yikiyo mesela sadece bah$i$e..
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 istanbulluyum. bahcesehirde bu isi yapan yer bayilik aldıgım firma zaten, diye tahmin ediyorum. mert ve erginden bahsediyosak. cok para verilmeyen bahsisli adamların aracınızı ne ozenle yıkadıgı zaten ortadadır. biraz daha yapmaya deger bi iş olması için, yapmaya deger bi para vermek istiyorum calisanlara. sosyal sigortası da olacak. yok mu hala adam bulucak bana :D
Öne çıkan mesajlar