Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

susuz araç temizlik işi için çalışan arayışı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam,
kurma aşamasında olduğum bir susuz araç temizleme işi için eli yüzü düzgüncene, disiplinli, en önemlisi güvenilir, tanıdığınız bildiğiniz insanlar varmıdır, arayıştayım.
veya bulunabileceğini tahmin ettiğiniz yerler.

yardımlara önerilere açığım.

ssk felan da yapıcam :D

haklı troll sonrası editi:
yer istanbul, etilerde olacak. ona göre de ulaşımını kolay halledebilecek olması tercih olur tabi
Mesaj tarihi:
abi geçen kız arkadaşımla gezerken -kız arkadaşım var mesajı- 2-3 dayının okulun ortasında araba temizlediğini görünce öğrendim susuz temizlik işi

reklam almışlar sanırım fakülteye sdfg
Mesaj tarihi:
bayiilik alıyorum, drycarcare diye bi firmadan.
etiler alkent hillsideın otoparkı için temizlik taşeronluğu yapıcam.
asgari+ssk+yemek+yol vericem

susuz temizlik;
amerika menşei nanoteknolojik solüsyonlarla, aracın yüzeyine sıkılıyo, yüzeydeki kiri falan çözüyo, mikrofiber bezle toplanıyo bu kirler bölge bölge, sora altında wax kalıyo, temiz bezle o wax yayılıyo. hem temizlenmiş hem cilalanmış oluyo araç. su kullanılmıyo, yere 1 damla dökülmüyo, ve elle uygulanabildiği için aracınız nerdeyse telefonla arayıp çağırıyosunuz, ekip gelip kapınızın önünde park edili halde temizliyo.
fiyat olarak aynı suluyla, belki 2-3 lira daha fazla.

edit: bireysel için vermiyo firma, dogal olarak sadece onlarla iş yap diye. bayiilik veriyolar.
Mesaj tarihi:
Dregoth said:

Abi ne maaş veriyorsun, ne yapacak bu adam? Ne bekliyorsun adamdan? Bunlara göre sorsan bizde seni yönlendirsek yani :)

asgari+ssk+yol+yemek
işi bilmesi gerekmiyo, öğretilir zaten atla deve değil
güvenilir olmalı, suratından da görülmeli bu güvenilirlik. çakal tipli bişey olmamalı. efendi olmalı. disiplinli olmalı.
okadar
Mesaj tarihi:
evet başarılı bi sistem, itüden tasdik raporu da var, araçı çizmediği boyaya zarar vermediğine dair.
bezle ovalayınca cizilmiyo mu diyenler oluyo doğal olarak.
aksine tazzikli su çok daha zararlı
Mesaj tarihi:
tamam her şey çok güzel, tazzikli sudan daha iyi temizliyor, aracı cizmiyor! Fakat aracın oyuklara su gibi ulaşamıyacaktır. muhtemelen benzin girmediği yerler olucaktır. Bu durum beni biraz düşündürüyor ve itici bulmama neden oluyor.
Mesaj tarihi:
o gibi yerler için de fiber fırçalar var zaten.
kendi arabamı yıkattığım hiç bi yerden memnun olmadığım için bu işe giriştim biraz da. kendi beğenicem işçiliği insanlara sunmak için. o yüzden çok dikkat ettiğim bi nokta o. tampondaki plasitk oyuklar, kapı araları, ızgaralara bez sığmıyo. o yüzden bu etrafı fiber kaplı minik çubuklarla hallediliyo oralar da. işçiliğin inceliğine bakıyo tabi o da.
zaten sulu yıkamadan tek aşağı kalabilicek yanı o, kapı araları vs., eğer iyi işçilik yoksa.
Mesaj tarihi:
yannı bu araba yıkma olayında yazılanları okumadım ama
çalışanlara iyide bahşiş verirler
maaş veriliyosa düzgün bi maaş aylık nerden baksan bazen maaşının yarısı kadarda bahşiş alıyosun
Mesaj tarihi:
araba yikamacilarda cali4an bi cok adama para verilmezdi eskiden. son zamanlarda degi$ti.

benzincide cali4an adamlar da var , getiriyo kompresorunu aletlerini felan, bedava yikiyo mesela sadece bah$i$e..
Mesaj tarihi:
istanbulluyum.
bahcesehirde bu isi yapan yer bayilik aldıgım firma zaten, diye tahmin ediyorum. mert ve erginden bahsediyosak.
cok para verilmeyen bahsisli adamların aracınızı ne ozenle yıkadıgı zaten ortadadır.
biraz daha yapmaya deger bi iş olması için, yapmaya deger bi para vermek istiyorum calisanlara. sosyal sigortası da olacak.

yok mu hala adam bulucak bana :D
  • Yeni Oluştur...