napae Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 aquila said: kiz dogumgunusu daha fazla prim yapti, khelbenin iki kati mesaj var. E normal değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 irin said: burdan da kutlayayımz,tez zamanda bir jelly bean ile ehdielendirileceksiniz hanımkızım söz namustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 normal tabi, genel gecer bir kuram tekrar kanitlanmis oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 namusumsun cansın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 mutlu yıllar cansın. anca girebildim nete. hersey istediğin gibi geçer umarım yeni yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Hepi pörtlek v(  ̄∇ ̄ )v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 aquila said: kiz dogumgunusu daha fazla prim yapti, khelbenin iki kati mesaj var. ya bırak şükrü o mesajların yarısını kendi attı topice ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Geçmiş doğum günün kutlu olsun bellacım kusura bakma geç oldu biraz ama : mutlu mutlu yıllar dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Resmen fail oldum. Geçmiş doğum günün geçmiş(kutlu) olsun Cansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 teşekkür ederim. düşünmeniz yeter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 neyi düşünmesi yeter ben diyelimki 5 ay sonra lan cansının doğum günü vardı bi arayım kutlıyım desem böylemi diyeceksin. d.günü dediğin gününde kutlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 1-2 gün ile 5 ay aynı mı fışkı. çocuğu kötü hissettirmesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 kermit said: neyi düşünmesi yeter ben diyelimki 5 ay sonra lan cansının doğum günü vardı bi arayım kutlıyım desem böylemi diyeceksin. d.günü dediğin gününde kutlanır. aynen yani, biri bana böyle dese ay geç oldu ama bık bık dese boğazını sıkıveririm çok sinirlendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 lan ben ana bacı söverim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ANAMI KARIŞTIRMA ARKADAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar