sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sezai'nin sağ el beğenmiştir kesin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 AHAHHAAHAHAHAH kendi statüsünü like'layan insanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 kendiyle barışık, yaptığ (paylaştığı) şeyi çok seven insan likelar da altına yorumda yazar bu kadar takmayın böyle şeyleri kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 kendi paylaştıklarını likelayanlardan bi seviye alt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 uplansin diye msnden, ''LIKELA PLXXX'' diye arkadaslarinin basinin etini yiyenler daha fena esasen. bu en azindan delikanli gibi kendi isini kendi görüyo. yigidin mali meydandadir dercesine.. aww. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 LAN ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 HE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 o kadar kötü bir ilişkiymiş demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sipeyskeyk said: AHAHHAAHAHAHAH kendi statüsünü like'layan insanlar... gülünecek bişey yok bence. örnek; sarhostur girmiştir degistirmiştir sabah uyanınca ehueh bu ne lan diyip likelamıştır ya da harbi sevdim yalnızlıgı demiştir vs. ha ben hiç yapmadım o ayrı. ama bu ve bunun gibi basit şeylere gülmek ya da irdelemeye çalışmak daha komik değil mi? hadi onu da geçtim cidden kendi statusunu likelayan adama AHAHAHAHA diye gercekten gülmek daha da komik degil mi? bence içler acısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 fistan ne diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Fistan said: sipeyskeyk said: AHAHHAAHAHAHAH kendi statüsünü like'layan insanlar... gülünecek bişey yok bence. örnek; sarhostur girmiştir degistirmiştir sabah uyanınca ehueh bu ne lan diyip likelamıştır ya da harbi sevdim yalnızlıgı demiştir vs. ha ben hiç yapmadım o ayrı. ama bu ve bunun gibi basit şeylere gülmek ya da irdelemeye çalışmak daha komik değil mi? hadi onu da geçtim cidden kendi statusunu likelayan adama AHAHAHAHA diye gercekten gülmek daha da komik degil mi? bence içler acısı. humm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 farklı sosyoekonomik kültürlerde yetişen insanların farklı espri anlayışı olabilmesi ihtimalide var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 -doldur barmen -yeteri kadar içtin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bence fistanin da hakli oldugu noktalar var, bu konu üzerinde daha fazla durmaliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Fistan said: sipeyskeyk said: AHAHHAAHAHAHAH kendi statüsünü like'layan insanlar... gülünecek bişey yok bence. örnek; sarhostur girmiştir degistirmiştir sabah uyanınca ehueh bu ne lan diyip likelamıştır ya da harbi sevdim yalnızlıgı demiştir vs. ha ben hiç yapmadım o ayrı. ama bu ve bunun gibi basit şeylere gülmek ya da irdelemeye çalışmak daha komik değil mi? hadi onu da geçtim cidden kendi statusunu likelayan adama AHAHAHAHA diye gercekten gülmek daha da komik degil mi? bence içler acısı. hiç mi yapacak işin yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 adamın nicki sipeyskek olmasa anlarım da... yani git nickini ye sonra kendi statusune destan bile yazarsın ne ki? olagan seyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Herkesin birbirine laf sokma isteği ne olacak peki? Hiç mi sıkılmıyosunuz ya, barışçıl bi forum istiyorum ben. Rencide etmesin kimse birbirini. Laylaylom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 vaniLLe said: uplansin diye msnden, ''LIKELA PLXXX'' diye arkadaslarinin basinin etini yiyenler daha fena esasen. bu en azindan delikanli gibi kendi isini kendi görüyo. yigidin mali meydandadir dercesine.. aww. lanet olsun ki böyle yapan arkadaşım var. hemde ilişki durumunu, listesindeki kişilere tek tek mesaj atarak beğenmesini söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 fistan haklı daha yaratıcı loserlar bulmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sipeyskeyk said: hiç mi yapacak işin yok :/ az önce eve geldim sevgilim yemek yapıyor onu bekliyorum napim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Oh afiyet olsun. Ne varmış yemekte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 fistan belki haklı değil ama iyi çıkış yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 napae said: Oh afiyet olsun. Ne varmış yemekte? LÖP ET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 oha ben gönderene kadar neler olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar