reddiye Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 dünyanın en dengeli anketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Büyüdüm ve görüyorum ki, bir halt olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 pilot olucaktım, hala da olmak istiyorum. hatta thy'ye 1 ay once basvuru yaptım ve 21 nisan'da on gorusmeye cagırıyorlar. ama ben turkiye'de olmadıgım icin katılamıyorum. bu sabah telefon ettim gorusmenin icerigi nedir diye, hani eger secilme sansım gercekten varsa bileyim ki ona gore vakit ve nakitten feragat edeyim. ama bilgi veremeyiz dediler. bi dahaki sefere artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 işte öle bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Bilgisayar Mühendisi olucam dedim, sanat okudum, her daldan sanatla uğraşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 büyüyünce 1.5 porsyon oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Sparkcaster said: herkes bilgisayar mühendisi olmak istiyodu wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Sparkcaster said: herkes bilgisayar mühendisi olmak istiyodu ama makina mühendisiyim, memnunum mesleğimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 oss'de istedigim puani alamadim = sonra yetenek sinavina girdim gsf olsun bari dedim deu gsf resim grafik ve seramige girdim seramik oldu bi yil sonra bu ne lan dedim canak comlekle oynuyoruz bi yandanda seviyordum oysaki bolumu bıraktim =D bi daha girdim ossye seramik muhendisligi yazdim bide endustri muh cap yapiyorum yaninda ikisinide olmak istemedigimi farkettim ehu seneye ALES flm dusunuyorum bide kararsiz olmak cok kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 hemşire olcaktım.. iktisatcı oldum ne kadar tezat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 İlkokuldayken bilim adamı olmak istiyodum, ortaokuldan sonra oyun yapmak istedim, bilgisayar mühendisi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Antin kuntin bir iş yapacağım hep belliydi.İlk önce her çocuk gibi astronot olacaktım.Sonra bir deniz sevdası aldı yürüdü.Senelerce "kaptan olcem ben!" diye gezindim.Yemedi tabi yapmadılar sdf.İki sene kadar harita mühendisliğine sardırdım.Son durak hidrojeoloji mühendisliği oldu.Acayip memnunum.Bu tip işlerin insanı olduğum bir kez daha ortaya çıktı.Ailem de çaresiz beni böyle kabullendi artık asdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ne harita mühendisi mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 heaa...bir ara senin bile başını yedim ya soru sora sora.Peheyyy unuttun tabi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ne unutucam aklımda hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Asdsf. İyi bıktırmışım hacı hala hatırladığına göre:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 yok lan bıkmak değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar