Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buyuyunce ne olcan/oldunuz?

reyou

Öne çıkan mesajlar

pilot olucaktım, hala da olmak istiyorum. hatta thy'ye 1 ay once basvuru yaptım ve 21 nisan'da on gorusmeye cagırıyorlar. ama ben turkiye'de olmadıgım icin katılamıyorum.

bu sabah telefon ettim gorusmenin icerigi nedir diye, hani eger secilme sansım gercekten varsa bileyim ki ona gore vakit ve nakitten feragat edeyim. ama bilgi veremeyiz dediler.

bi dahaki sefere artık :)
Sosyal ağlarda paylaş

oss'de istedigim puani alamadim =
sonra yetenek sinavina girdim gsf olsun bari dedim deu gsf resim grafik ve seramige girdim
seramik oldu bi yil sonra bu ne lan dedim canak comlekle oynuyoruz bi yandanda seviyordum oysaki bolumu bıraktim =D
bi daha girdim ossye seramik muhendisligi yazdim bide endustri muh cap yapiyorum yaninda ikisinide olmak istemedigimi farkettim ehu
seneye ALES flm dusunuyorum bide kararsiz olmak cok kotu
Sosyal ağlarda paylaş

Antin kuntin bir iş yapacağım hep belliydi.İlk önce her çocuk gibi astronot olacaktım.Sonra bir deniz sevdası aldı yürüdü.Senelerce "kaptan olcem ben!" diye gezindim.Yemedi tabi yapmadılar sdf.İki sene kadar harita mühendisliğine sardırdım.Son durak hidrojeoloji mühendisliği oldu.Acayip memnunum.Bu tip işlerin insanı olduğum bir kez daha ortaya çıktı.Ailem de çaresiz beni böyle kabullendi artık asdsf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...