Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ibret ol sen. inek olup 3.50 ortalama kasanlarin hazin sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 tekstil dediğin sonütücü müsün abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 DoubleW said: tekstil dediğin sonütücü müsün abi? ben de merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 gameboy olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 fede said: astronot derdim oluyorum yavaş yavaş kafayı çekip uçuosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bilgisayar mühendisi olmak istemişimdir hep ufakken. ama gümrükçü olduk. 2.5 sene sonra yardımcı gümrük müşaviri olucam. ondan bi 3 yıl sonrada gümrük müşaviri. fena sayılmaz gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 küçükken hep pilot olmak isterdim. sonra yükseklik korkum ve zart zurt bulanan çok zayıf bir midem olduğunu öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ilkokul hocam sen bilgisayarcı olmamazsan gözüm açık giderim demişti, yazılım müh. okuyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 denwa said: Mit ajani olmak isterdim ) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 en başta bende fix astronot olmak istiyorudum tabii, ilkokulda duvarda paso nasa posterleri... okumayı öğrenir öğrenmez kozmoloji okumalar vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Sonütücü said: Bölüm 3.sü olarak mezun oldum yetenekliydimde ama iş bulamadım arkadaş böyle aptal bi ülke işte burası... ben dereceyle mezun olsam ve iş bulamasam bunu söylemeye utanırdım çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ilkokuldayken sayıları matematiği çok severdim sorana profesör olcam derdim. sonraları mühendis özelikle makina müh olma sevdası sardı. şartlar kimyaya itti beni sonra yeniden sınav mınav malzeme müh kazandım ama hala makina sevdam devam ediyor yandal yatay geçiş bi şekilde herhalde olucak sonunda durum onu gösteriyor. olurda birgün mezun olursam ne iş yaparım hiç kestiremiyorum. 3 yıldır üniversite okuyorum 1 tane ffim oldu bugüne kadar hala 1. sınıfım beni ibret al ey pati tercihini zamanında doğru yap sürünme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 progamer olmak istiyodum ben bi ara ciddi ciddi. ne olucagımı hala bilmiyorum okulda son senem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolcu55 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Astronot olmak istiyordum çocukken... Lisede arkeolog olacam derdim... ÖSS ye girerken ya makina mühendisi ya da veteriner olurum iyordum ki sınıf öğretmenliğini tercih ettim tüm seçeneklerde... Şuan sınıf öğretmeniyim... Bu meslek için doğmuşum; çok memnunum tıfıllarla uğraşmaktan : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Pilotluk isterdim nasip olmadı. Şimdi memnunum ama. PS: Oy oranlarının yakınlığına gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bilgisayar mühendisi olcam diyodum şuan bilgisayar mühendisliği okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ne olursam olim öğretmen olmucam diyodum , bilgisayar öğretmenliği okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 adam oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 DoubleW said: ne olursam olim öğretmen olmucam diyodum , bilgisayar öğretmenliği okuyorum ashfuashf helal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Yok nickim işin espirisi, hmm nasıl anlatsam 100 kişinin çalıştığı bir tesktil üretim yerim var (fabrika diyemem değil atölye diyemem değil arası işte). Yurtdışına erkek gömleği ihracatı yapıyoruz işte bilimum avrupa ülkeleri ağırlıklı Fransa olmak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 yav said: Sonütücü said: Bölüm 3.sü olarak mezun oldum yetenekliydimde ama iş bulamadım arkadaş böyle aptal bi ülke işte burası... ben dereceyle mezun olsam ve iş bulamasam bunu söylemeye utanırdım çok Esasında iş buldum ama ücretlerini burda söylemeye dilim dahi varmıyor hemde çoğumuzun saygın bulduğu firmalardı bunlar. Emeğin karşılığının bu ülkede çok fazla olmadığını zaten biliyordum mezun olmadanda önce ama inan bu kadarını beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 vay adam fabrikatör ziya çıktı hala ücret muhabbeti yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 rahatsiz said: vay adam fabrikatör ziya çıktı hala ücret muhabbeti yapıyor. :) fabrikatör falan değilim ya ama ücret olayında haklıyım neden dersen yurtdışında aynı işi yapan insanların kazandıkları paraları ve sahip oldukları hayat standartlarını iyi biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 DoubleW said: ne olursam olim öğretmen olmucam diyodum , bilgisayar öğretmenliği okuyorum harbi onu ben de dedim ve diyorum hala. benden öğretmen olmaz. olamaz. olmadı da. gelecekte de olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar