Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buyuyunce ne olcan/oldunuz?

reyou

Öne çıkan mesajlar

ilkokuldayken sayıları matematiği çok severdim sorana profesör olcam derdim. sonraları mühendis özelikle makina müh olma sevdası sardı. şartlar kimyaya itti beni sonra yeniden sınav mınav malzeme müh kazandım ama hala makina sevdam devam ediyor yandal yatay geçiş bi şekilde herhalde olucak sonunda durum onu gösteriyor. olurda birgün mezun olursam ne iş yaparım hiç kestiremiyorum.

3 yıldır üniversite okuyorum 1 tane ffim oldu bugüne kadar hala 1. sınıfım beni ibret al ey pati tercihini zamanında doğru yap sürünme!
Sosyal ağlarda paylaş

Astronot olmak istiyordum çocukken... Lisede arkeolog olacam derdim... ÖSS ye girerken ya makina mühendisi ya da veteriner olurum iyordum ki sınıf öğretmenliğini tercih ettim tüm seçeneklerde...

Şuan sınıf öğretmeniyim... Bu meslek için doğmuşum; çok memnunum tıfıllarla uğraşmaktan : )
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Sonütücü said:

Bölüm 3.sü olarak mezun oldum yetenekliydimde ama iş bulamadım arkadaş böyle aptal bi ülke işte burası...

ben dereceyle mezun olsam ve iş bulamasam bunu söylemeye utanırdım çok

Esasında iş buldum ama ücretlerini burda söylemeye dilim dahi varmıyor hemde çoğumuzun saygın bulduğu firmalardı bunlar. Emeğin karşılığının bu ülkede çok fazla olmadığını zaten biliyordum mezun olmadanda önce ama inan bu kadarını beklemiyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...