Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buyuyunce ne olcan/oldunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
7 yaşımda ilk kez bilgisayar gördüğümde bilgisayar müh. olmak istiyordum.Şu an 3. sınıf bilg müh. öğrencisiyim, mutluyum valla :D bana başka iş olmaz.
Mesaj tarihi:
hiç "şu olayım" demedim. bi ara herkes pilot olcam diyodu ben de dedim. sonra ilkokula başladım, ilk derste gözlerimin bozuk olduğunu öğrendim. pilotluk yalan oldu. bir süredir metalciyim. şu hayatta ne oldum demiycen.
Mesaj tarihi:
muzisyen olmak istiyordum. KENDIMI ELEKTRIKTE BULDUM. Diyodmus, elektriksel tahrikmis, asenkron motormus, tri phasemis, guc elektronigiymis, yuksek gerilimmis, mosfetmis, tristormus derken yuvarlanip gidiyoruz. ayrica nikola tesla'ya buyuk saygi duyarim.
Mesaj tarihi:
7 milyar insana da kafa tutmak istemiyorum çok iyi yerlerde eğitim görmeme rağmen. Into the wild o yaşlarda hayalimi süsledi, bi gün kesinlikle yeni bi hayata başlıycam bu adamın yaptıklarını yaparak, gereken parayı toplayıp temeli oluşturup kalanı doğaya bırakıcam. özgürlük zannetsem de ignorance is bliss.

wind in my hair i feel part of everywhere
http://www.youtube.com/watch?v=zNKvrxVgfns
Mesaj tarihi:
kucukken cop kamyonlarinin hastasiydim, cop kamyonu soforu olacam diyodum ailem falan krize giriyodu haha

yazilim muhendisi olacagim boyle giderse, gayet memnunum ama is bulabilsem dahada memnun olacagim sdf
  • Yeni Oluştur...