sesu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Werewolf said: en büyük hayalim içgüveysi olmak (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 7 yaşımda ilk kez bilgisayar gördüğümde bilgisayar müh. olmak istiyordum.Şu an 3. sınıf bilg müh. öğrencisiyim, mutluyum valla :D bana başka iş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bir baltaya sap olamadim ama, gerce niye sap olmak ister ki insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hiç "şu olayım" demedim. bi ara herkes pilot olcam diyodu ben de dedim. sonra ilkokula başladım, ilk derste gözlerimin bozuk olduğunu öğrendim. pilotluk yalan oldu. bir süredir metalciyim. şu hayatta ne oldum demiycen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 8 yasima kadar astronot olmak istedim, sonra bilgisayar muhendisi olmak istedim, sistemci olup nefret ettim ve su an bankaciyim. hayatin bana yaptigi kucuk suprizler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ben hala itfaiyeci olmak istiyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bi bok olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 büyüyünce indirim yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 aquila said: ben hala itfaiyeci olmak istiyorum bazen. anca pastadan cikan itfayeci olabilirsin artik. O da yogun calisma ve diyetle sdahdsfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 millete fireball atan elemandan daha iyi itfaiyeci olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 muzisyen olmak istiyordum. KENDIMI ELEKTRIKTE BULDUM. Diyodmus, elektriksel tahrikmis, asenkron motormus, tri phasemis, guc elektronigiymis, yuksek gerilimmis, mosfetmis, tristormus derken yuvarlanip gidiyoruz. ayrica nikola tesla'ya buyuk saygi duyarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 oyuncu olmak istiyordum, tek hayalim gsf tek rakbim thy idi. kendimi turizm okurken buldum. bu noktaya nasıl geldim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Hayat böyle işte Selincim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Dünyamıza soyut bir eser bırakmak istiyordum. İnşaat mühendisliğindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 utopia said: oyuncu olmak istiyordum, tek hayalim gsf tek rakbim thy idi. kendimi turizm okurken buldum. bu noktaya nasıl geldim bilmiyorum. ben seni holivuda alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 7 milyar insana da kafa tutmak istemiyorum çok iyi yerlerde eğitim görmeme rağmen. Into the wild o yaşlarda hayalimi süsledi, bi gün kesinlikle yeni bi hayata başlıycam bu adamın yaptıklarını yaparak, gereken parayı toplayıp temeli oluşturup kalanı doğaya bırakıcam. özgürlük zannetsem de ignorance is bliss. wind in my hair i feel part of everywhere http://www.youtube.com/watch?v=zNKvrxVgfns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 salak anket defterleri vardi kucukken, gecen gun kardesim resmini yyolladi, aynen su anki isimi anlatmisim bu olucam buyuyunce diye hehe :) memnunum bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bilgisayar muhendisi olcaktim elektirk muhendisi oldum cok sasmasi walla yane mimar felan olmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Werewolf said: en büyük hayalim içgüveysi olmak kim alır seni evine damat olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kucukken cop kamyonlarinin hastasiydim, cop kamyonu soforu olacam diyodum ailem falan krize giriyodu haha yazilim muhendisi olacagim boyle giderse, gayet memnunum ama is bulabilsem dahada memnun olacagim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Sparkcaster said: Werewolf said: en büyük hayalim içgüveysi olmak kim alır seni evine damat olarak o yüzden hayal ya.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 esteban, kimse kizinin o soyadi tasimasini istemez olm sdfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 çocukken ne olcam diye düşünmüyodum.. yaş 23 hala düşünmüyorum. yaşıyorum. (istatistikçi olcam sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Büyük adam olmak istiyordum, makina mühendisi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Penthesilea said: esteban, kimse kizinin o soyadi tasimasini istemez olm sdfsfds yok artık dünyanın en kuul soyadı o be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar