Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alfa Romeo'nun gelişerek değişimi

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

PATA said:

Satışa çıksa bile Türkiye de ilgi gösterilmiyor alfa'lara.. Halbuki hepsi çokzel.

Benim de eskiden pek ilgimi çekmezdi ama İtalya'ya gittiğimde çok hoşuma gittiler, gelince baktım hakkaten öyle. Etrafta pek görmediğimden sanırım, dikkatimi çekmemiş önceden o kadar. Giulietta'nın fiyatı ne olacak acaba, baya da iddialı duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Biraz benzemiş o resimde ama genel olarak pek benzemiyor bence Scirocca'ya ama ona rakip olur diye düşünüyorum. Gerçi adamlar söylediklerine göre Golf'e rakip düşünmüşler.

Başlangıç fiyatı 55000 - 60000 civarı tahmin ediliyor , Golf değil daha çok bmw 1, a3 gibi lüks kompakt sınıfta bir araç.

Bu arada Alfa'nın hiç de gelişmediği aşikar. 60ların sonundki guilia'da 1.6lt 110bg, çift eksantirikli alimünyum blok motor var, yine bu araçta 4 tekerlekte disk fren, 5 vites vs, 220km hıza çıktığı söyleniyor. Bugün kü teknolojiyi adamlar aynen 50 yıl önce yapmış , ve 50 yıldır önemli bi gelişme kaydetmemişler :)
Sosyal ağlarda paylaş

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=34099&p=53&rid=2

Bu spider'dan bir gün serviste gördüm. Hemen sahibinden izin isteyip içine bindim. Gerçekten dünyanın en güzel arabası. Hatta arabalarla sınırlamiyim, dünyadaki en güzel nesne. Araba çok uzun, vee çok alçak, o öndeki pastik tamponu görmek için dizleirmin üstüne çökmem gerekti o kadar alçak. Ancak içi çok dar. O zamanlar plastik icad olmadığından içerisi komple ahlap ve yer yer krom süslemeler var. 156'mdaki ayrıntıların nerden geldiğini hemen gördüm. Umarım alfa yeni modellerinde de köklerne bağlı kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...