Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Galatasaray-Diyarbakırspor @19.00 / 11.04.2010

Red

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Ya tamam barzo barzo gidin takıma küfredin sürekli eminim çok mutlu olurlar da oynamaya başlarlar. Aşkı renklere olan adam protestonun dozunu kaçırmaz abicim. Sizin aşkınız maçlarda öfkelenmenin salgılattığı hormonlara. Evrimleşin de gidin stada. Hey allam
saçma sapan konuşmuşsun yok 20 dakkadan sonrası ayıp falan diye sonra da aklınca millete barzo diyerek ezmişsin.

20 dakikadan sonra geride kalan 3 haftada kaybedilen 8 puan geri mi geldi? sene başından beri 90da yenen gollerle giden puanlar geri mi geldi? benim şutlarımdan bile kötü şutlarla yenen gollerle giden puanlar mı geri geldi yoksa? tepki bu kadar para ve emek harcanıp büyük umutlarla 3 kulvarda yola çıkan takımın, sadece 1 kulvarda 3. lüğe oynuyor olmasınaysa kalan tüm maçlarda da devam eder gayet.

süper elitist bünyen biz barzoların niye jo'yu ıslıkladığını, futbolculara sırt çevirdiğini, pankartları ters astığını anlamamaya yetememiş olabilir. Önce yapılanın nedenini anla sonra yap yorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yapılanın nedenini anladım, sadece takımı tüm maç protesto etmek anlamsız. Daima destek olmalı taraftar, protesto et, eleştir ama takımına sırt çevirme. bunu demeye çalışıyorum. Takım asla yalnız yürümemeli yani :)

Aşkımız renklere sizlere dğil diyorsunuz iyi güzel o zaman renklerine sahip takımı desteklemeyi de bileceksin. Çok leş bir taraftar grubumuz var bunu anlamak çok mu zor? Bu camiaya yakışmıyor ultrAslan kesinlikle

Sen takıma her maç bu muameleyi uygularsan o kalan 6 maçta da bişey olmaz. Onlar da insan sonuçta. Tamam o kadar sustu taraftar, patlayacak elbet ama haddinden büyük patlarsa takımı iyice patlatır

edik2: Jo hak ediyordu ama o kadar ıslıklanması da politik bir hataydı. Avrupa'dan isim yapmış oyuncu getirmeyi hedefliyorsak gelenlere bu şekilde davranmamalıyız. Hak etseler bile ayağına her top gelişinde tüm stadın ıslıklamasından sonra adam GS'yi kötüler gittiği her yerde. Azıcık düşünüp hareket etmeli taraftar grupları, robotları protesto etmiyorsunuz yani
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

e ben renklerime sahip çıkıyorum işte? bu renklerin kalitesini seviyesini düşüren adamları protesto ediyorum

E tamam ona hak verdim bunu anlatamadığıma inanamıyorum :D ben de protesto edilsin diyorum da sen o adamların aleyhinde 90 dakika tezahürat yaparsan onlar da "eeh yeter ulan" der yine oynamazlar. Ben de çok sevmiyorum yani Caner'i Jo'yu falan :) Ama adamlara titreyin ve kendinize gelin dedikten sonra takımınız için tezahürat yapmalısınız taraftar olarak. Bunu diyorum. Amigoların seviyesi de ortada ayrıca çok güzel denmiş üni mezunu insanın o adamların gazına gelmesi komik
Sosyal ağlarda paylaş

e ben aleyhlerinde tezahurat yapmadan da oynamyıorlar zaten. beyfendilerin paşa gönlünü yapmak değil ki benim görevim. tam tersine onlar beni hoş tutacak. milyon euro alan onlar ben değil.

"titreyin ve kendinize gelin" (bence böyle değil de adam olun dendi gayet) dedikten sorna şakşaka bağlasan kimsenin umrunda olmaz. yendik barıştık sanılır gayet
Sosyal ağlarda paylaş

1- Diploma pek bir şey ifade etmiyor. Özellikle bizim ülkede ki diplomalar :)

2- Gene de çok yanlış hareketleri olduğu doğru "lider"lerin.

3- 2dk susalım sonra lig sonuncusuna 2 gol atınca sevinelim herşey mükemmel olsun diye bir şey yok. Bu takım taraftarın sabrını son damlasına kadar taşırdı. Bütün maç sürse bile protesto abartı olmazdı.

4- Jo'ya kimse karıyla kızla takıldı diye laf etmiyor. Genç adam, illa sevgilisi olur bilmemnesi olur. Ama Fener'e yenildiğin gece gidip evde "yamuk yumuk tipli" kadınlarla alem verirsen elbet yuhlanırsın. Biraz sorumluluğun olcak biraz düşüneceksin bunları. Bu Türkiye ile alakalı bir şey değil büyük derbilerden sonra hangi yenilen takımın oyuncusu bunu yapsa böyle tepki görür taraftardan.
Sosyal ağlarda paylaş

demek istediğim, bu futbolcular salak.

Gelmişin türkiyeye adam gibi oyna futbolunu bak zaten millet sana herşeyine tolerans gösterir. hagi uefa finalinde kırmızı kart gördü hiç yere kimse bişey demedi. yenilsek diyebilirlerdi o ayrı ama demedi yinede. jo fenere 2 gol atıp sonra bunları yapsaydı kimse bişey demezdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benim düşüncem, sen bu şekilde sadece yuhalarsan sadece protesto edersen ve destek vermezsen oyuncuyu staddan da takımdan da futboldan da soğutursun. Adamları kazanmamız lazım. 25 kişiyi de yollayıp yeni ve daha iyi adamlar alabilir miyiz? Hayır. O zaman adamları soğutmayalım diyorum. Hak ettikleri konusunda katılıyorum, ama fevri davranmamak lazım.

Hoş tribün amigosundan psikolojik durum öngörüsüyle hareket etmesini beklemek saçma sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

ayrıca jo'nun çükü, eğer geldiğinden beri 1 gol atmaktan çok daha fazlasını yapmış olsa kimsenin umrunda olmazdı. Baros 3 maçta 4 gol attı misal. Baros haftaya public orgy'de görüntülense YAKIŞIR REİS der herkes gayet de.

Ahaha katıldım bak buna :D yakışır sdfdsf

Ayrıca Jo bişey yapmadı diyosunuz da adam bu takımın taktiğine uygun forvet değil. O gelince target man'li forvete göre sistem ayarlamayan Rijkaard hatalıdır bence. Yoksa Jo enfes bir target man yani. Baya beğenerek izledim ben top indirişlerini, saklayışlarını, paslarını vs. Sisteme uygun olmadığı için oynayamadı yoksa aşırı yatmaya da gelmemişti öyle Lincoln gibi
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

CthuLhu said:

e ben renklerime sahip çıkıyorum işte? bu renklerin kalitesini seviyesini düşüren adamları protesto ediyorum

E tamam ona hak verdim bunu anlatamadığıma inanamıyorum :D ben de protesto edilsin diyorum da sen o adamların aleyhinde 90 dakika tezahürat yaparsan onlar da "eeh yeter ulan" der yine oynamazlar. Ben de çok sevmiyorum yani Caner'i Jo'yu falan :) Ama adamlara titreyin ve kendinize gelin dedikten sonra takımınız için tezahürat yapmalısınız taraftar olarak. Bunu diyorum. Amigoların seviyesi de ortada ayrıca çok güzel denmiş üni mezunu insanın o adamların gazına gelmesi komik

maçta takım için tezahurat bayagı bi oldu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...