Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Galatasaray-Diyarbakırspor @19.00 / 11.04.2010

Red

Öne çıkan mesajlar

abi yazdıgının anlasılmıcak birşeyi yok.özetle sen taraftar haksız diyorsun ben haklı diyorum.geri kalan cümleler işin süsü

taraftarlıgımızı sorgulıcagına sen kendi taraftarlıgını sorgula.takımın gidişatı ortada iken tepki vermemize niye heycanlandın.20dk 30dk 90dk ne fark eder.tepki gösterdiler.haftaya adam gibi maçımızı alırsak samiyendeki maçta tepki olmayacakltır

koltuk fırlatıp topcularımı dövmeleri lzm.adam gibi tepki koyuyorlar işte.stada gidemeyen bizlerin tercumanı oluyorlar

arda da giderse gitsin açıkcası.nerde geçen seneki arda falan.adam 22 yaşında eski halini aratıyor düşün.gencecik herif ama yinede aratıcak bi eskisi var.götünü kaldırmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şöyle anlatayım derdimi Red, Liverpool taraftarına bak. Dünyanın belki de en iyi taraftarı denir Liverpool taraftarı için. Takımları yıllardır Premier Lig'de üzülüyor. Ama onlar daima "Asla yalnız yürümeyeceksin" diyorlar. Protesto edilir ama Galatasaray'ı her zaman destekleyecek taraftarı olduğu hissettirilmelidir. Takım iyi giderken stad doluyor, kötüyken 14000 kişi belki gidiyor. Fenerbahçe'ye bak, kötü halidne 30000 kişi gidiyor maçlarına. Fenerium'lardan ne olursa olsun alışveriş yapıyorlar. Liverpool'a dönelim, şampiyonlar ligi finali ilk yarısı 3-0 geride takımları, adamlar İstanbul'u "You'll never walk alone" ile inlettiler. Bizde olsa taraftarın çoğunluğu susardı, bi kısmı küfrederdi "leş kaleci nasıl yedi" diye. Galatasaray taraftarı camiasının büyüklüğüne yakışmıyor bence. Fenerbahçe taraftarını örnek alsa o bile iyi diyorum. Bana bunları söyleten ultrApaçiler utansın. Takım kötü giderken stada gelen yok zaten normalde. Ondan sonra gel bi de protesto et. Kaç milyon taraftarı olan takım bu ya, stad da küçücük. Her maç full çekmesi lazım. Neyse daha da konuşmam. Kafamdaki iyi taraftar modelini yazdım işte, arada haddim olmadan kaba ve kırıcı konuştuğum yerler için özür dilerim. Aynı takımı tutuyoruz sonuçta :)
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ya şöyle anlatayım derdimi Red, Liverpool taraftarına bak. Dünyanın belki de en iyi taraftarı denir Liverpool taraftarı için. Takımları yıllardır Premier Lig'de üzülüyor. Ama onlar daima "Asla yalnız yürümeyeceksin" diyorlar. Protesto edilir ama Galatasaray'ı her zaman destekleyecek taraftarı olduğu hissettirilmelidir. Takım iyi giderken stad doluyor, kötüyken 14000 kişi belki gidiyor. Fenerbahçe'ye bak, kötü halidne 30000 kişi gidiyor maçlarına. Fenerium'lardan ne olursa olsun alışveriş yapıyorlar. Liverpool'a dönelim, şampiyonlar ligi finali ilk yarısı 3-0 geride takımları, adamlar İstanbul'u "You'll never walk alone" ile inlettiler. Bizde olsa taraftarın çoğunluğu susardı, bi kısmı küfrederdi "leş kaleci nasıl yedi" diye. Galatasaray taraftarı camiasının büyüklüğüne yakışmıyor bence. Fenerbahçe taraftarını örnek alsa o bile iyi diyorum. Bana bunları söyleten ultrApaçiler utansın. Takım kötü giderken stada gelen yok zaten normalde. Ondan sonra gel bi de protesto et. Kaç milyon taraftarı olan takım bu ya, stad da küçücük. Her maç full çekmesi lazım. Neyse daha da konuşmam. Kafamdaki iyi taraftar modelini yazdım işte, arada haddim olmadan kaba ve kırıcı konuştuğum yerler için özür dilerim. Aynı takımı tutuyoruz sonuçta :)

Yani GS'de çok şansızlık yaşadı sakatlıklar yıktı takımı. Yani heralde Caner Jo gibi oyuncuları protesto ettilerde Caner'in neyine trip atıcan garip bir oyuncu işte bildiğim kadarıyla şuan alternatifide yok
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Arkadaş stad doluydu.

Liverpool örnegini vermeden önce ingiliz klüplerinin yönetim şekillerini, yapılarını, kültürlerini ve taraftar-klüp ilişkilerini gözden geçir derim. Sonra burdaki klüplerle karşılaştırırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

adam batmış be abi sıvamış.fenerbahçe taraftarını örnek alsınlar falan demiş yuh

ha bide

[video]http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=1364491587220?feature=oembed" width="459">

örnek almalı abi bence. Fenerbahçe taraftarı sayesinde bu kadar büyüdü ekonomik olarak. Sadece silah parası değil :D ar yu pıleyır diyen bikaç apaçiyi fener taraftarının genelinden dışlıyorum tabi
Sosyal ağlarda paylaş

O ayrı da mesela ben forması olmayan bi tane fenerli tanımıyorum. Hepsinin en az bi tane, çoğunun birden çok forması var. Eşofmanlar işte başka kıyafetler eşyalar falan hep feneriumlardan alıyolar. GS taraftarında bu bilinç yok. Parası olmayana laf etmiyorum da olanlarda da bu bilinç yok, ona gıcık oluyorum işte
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

adam batmış be abi sıvamış.fenerbahçe taraftarını örnek alsınlar falan demiş yuh

ha bide

[video]http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=1364491587220?feature=oembed" width="459">

pozisyonun sonunda top tribünden bi karının/adamın suratında patladı. çığlık sesini ta karşı tribünden duydum. saglık ekibi fln geldi noldu sonra bilmiyorum asd.
Sosyal ağlarda paylaş

ya nerden nereye be abi.ben sırf gsstorea 300 lira para harcadım bu sene.parça parça birsürü şey aldım sürekli

galatsarayda da yeni yeni oturuyor.fenerin ürünleri çok iyiydi herşey vardı.gs yeni yeni çeşitlere geçti

sportif başarı ile şimdi forma satışı ne alaka

o kadar transfer yap.bütün alanlara havlu at.onuda geçtim futbol kötü.normaldir tepki
Sosyal ağlarda paylaş

abi keyta, bu adam bi değişik bi adam ya
nasıl bişey lan
Sosyal ağlarda paylaş

abartıyorsun nilep. gsstore'dan bir sürü alışveriş yapan insan görüyorum ben. ben mesela formanın yanında her sene yeni atkı-bere takımı alırım garanti.
Sosyal ağlarda paylaş

@red: Zaten sana özel demedim de Fenerium'larda da düzgün ürünler yokken adamlar gidip forma alıyorlardı yani bol bol. Bizde yeni otrumaya başladı da çok geç kalındı bence hani yönetim de son 3 sezondur çok güzel ürünler çıkartıyor zaten. Taraftarın bilinciyle alakalı.

Ayrıca son kez söylüyorum, tepki tabii ki normal. O konuda ben de çok kırgınım takıma :D
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

Red said:

ha bide

pozisyonun sonunda top tribünden bi karının/adamın suratında patladı. çığlık sesini ta karşı tribünden duydum. saglık ekibi fln geldi noldu sonra bilmiyorum asd.
bayılmış o taraftar ntvsporda yazdı
Sosyal ağlarda paylaş

Tepkinin dozu kaçmış gibi geldi bana da biraz ya

Özellikle jo konusunda. Adam futbolunu etkilemediği sürece eğlenebilir abi. Gerçi, bu bizim Türk muhafazakar mantığıyla alakalı biraz.

Çok yoğun ıslıklamışlar adamı yahu top ayağına gelince falan
Sosyal ağlarda paylaş

Jo'ya soracaklar GS nasıldır gidelim mi diye, gitmeyin abi burdaki gibi yaşamaya kalkarsanız ayağınıza top geldiği anda yuhalanırsınız falan diye kötü kötü anlatacak. Haldun'a zorluk çıkacak :D
Sosyal ağlarda paylaş

Jo olayina ben de tepkiliyim, sacma oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

artık gidelim şu şl ne ya :( 4 yıl oldu sanırım gidemiyouz.şu kadro ile gidelim bari
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

alsak iyi olur valla, fener taraftarı bu sezon takımına maç kazandırdı. bizim çapulcularsa anca takımı uyutup puan kaybettirdi. maç boyunca oyuncu ıslıklamak nasıl bi embesilliktir hala anlamadım, hala ilk 2ye girip clye gitmek için büyük şansımız var ama karaborsada bilet satan barzolar ardayı bile ıslıklayabiliyor. cidden çok leş taraftarımız var
Sosyal ağlarda paylaş

taraftarımız bencede çok leş.uefa yı kazanmamızın etkileri bunlar.o zamanın minik barzoları şimdi koca adam oldu işte.UEFA LAN BEN BU TAKIMI TUTAYIM HARİKA diyen nesil bunlar.nerde o karşı takımı titreten taraftar nerde şimdiki rezil barzolar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...