nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Ya mantık yürüt biraz? Futbolcuları mı övdü adamlar? Galatasaray'a tezahürat yaptılar Sinem Kobal'a değil :D ilk 20 dakka bağırdınız ettiniz eyvallah da o dakkadan sonra takımı desteklememek kötü taraftarlıktır hiç kusura bakma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ahhh ahhh geçen hafta 3 puan alsaydık şuan şampiyonluk için iddaamız devam edecekti.ama şimdi bursayı yensekte en iyi ihtimal 2. oluruz.şampiyon ya fener yada bursa olur gidişat bunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 nileppezdel said: Ya mantık yürüt biraz? Futbolcuları mı övdü adamlar? Galatasaray'a tezahürat yaptılar Sinem Kobal'a değil :D ilk 20 dakka bağırdınız ettiniz eyvallah da o dakkadan sonra takımı desteklememek kötü taraftarlıktır hiç kusura bakma yani. Orada yapılan protestoyu yuhlayıp sonra hayatlarında ayağa kalkmamış adamlar olarak gaza gelip rerere rarara diye bağırmaları evet yalakalıktır. Fenerbahçe maçında sustuğunda stad ne kadar utandıysam bugün de o kadar gururlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ne cevap veriosun adama :) yıllardır numaralı ayağa dediler ayaga kalkmayan fenerli dediler kalkmadık numaralı olarak.şimdi numaralı 2 bagırdı nilep gelmiş savnuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Ben bugün de utandım valla çünkü bokunu çıkardınız protestonun. İlk 20 dakkadan sonra hala yuhalamalar çirkin tezahüratlar falan GS taraftarına yakışmaz bi kere. Belli bi büyüklüğü olan bir camia GS, çapulcu anadolu takımı taraftarları gibi bağır çağır modunda olmamalı taraftarları da. Aşkın renklereyse renkler aşkına takımını desteklemen lazım. Ayrıca ben numaralıdayken ayağa kalkmayan fenerli denince kalkıyolardı gayet :D ki numaralıyı savunurum abi. Oradaki adamlardan stadın kalanı gibi hoplayıp anırmasını beklemeniz komik zaten. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 numaralıya ailesiyle çocuğuyla manitasıyla gelen oluyor.bağırmaması normal ama kalkmayan fenerli diyincede hepsi kalkıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Ben bağırmadım zaten bana bağırdınız deme :D Ben kapalı alt'daydım bu bütün sezon boyunca ama üst yada eski açıkta falan olmadığıma pişman olduğum 1-2 maçtan biriydi bu maç. Numaralı ayağa kalksın kalkmasın benim çok umrumda değil açıkçası. Küçükken kapalıya karşı numaralıda maç izlerken hep böyle gözümde karşı taraf çok çılgın insanlar tarafından böyle davullar mavullar boyalı amigolar tarafından oluşuyor falan zannederdim mesela tırsardım falan sakince izlerdim maçı :D Aynı şekilde insanlar bağırmak için değil orda oturup izlemek için gidiyor ama protestoyu yuhalayıp böyle gaza gelmek falan... Gayet de haklıydı protesto. Sen bu ligin en pahalı takımı ol. Kupadan elen. Uefadan elen. Şampiyon olmayı geçtim UEFAYA GİTMEN BİLE kesin olmasın şu haftaya gelmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 yeri geldiginde protsetosunu edicek taraftar, gidisat kotu kendinize gelin dicek. her mac gidip bilincsizce saksak yapinca destek olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Protesto haksızdı demedim ben de abicim. Sonuna kadar haklı. Ama dozunda bırakmak lazım. Renkler aşkına dozunda kalmalı =) Maçın 25. dakkası olmuş 25 dakka insaf yani ki o sırada da 2-0 öndeydik sanırım. 25. dakka 2-0 öndeyken de bi zahmet protestoyu kesin de renklerine aşık olduğunuz takım için tezahürat yapın. Arda Turan oley diye bağırın diyen yok zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 go home nilep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 nileppezdel said: Protesto haksızdı demedim ben de abicim. Sonuna kadar haklı. Ama dozunda bırakmak lazım. Renkler aşkına dozunda kalmalı =) Maçın 25. dakkası olmuş 25 dakka insaf yani ki o sırada da 2-0 öndeydik sanırım. 25. dakka 2-0 öndeyken de bi zahmet protestoyu kesin de renklerine aşık olduğunuz takım için tezahürat yapın. Arda Turan oley diye bağırın diyen yok zaten :D Kusura bakma abicim öyle tüm sezon saçma salak işler yapıp sonra ligin dibindeki takıma 1-2 gol atınca her şey süper olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 isterse bi sezon protesto eder, alla alla. yonetimi, futbolculari proteto ediyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Ya yazdıklarımı tam olarak okumuyosunuz sanırım, cidden anlayamıyorum mantığınızı. Takımı maç boyu yuhalamak iyi taraftarlık mı? Protestonun dozu olmamalı mı? 6 hafta kala protestonun dozunu kaçırırsan moralleri çöker o 6 haftada da puanları kaybeder UEFA'dan da olur takım. Zaten Arda falan çocuk gibi hassas. Gerçi defolup gitsin diyorum ben de o ayrı, ama takımın iyiliği için sezonu olabilcek en iyi şekilde kapatmalıyız yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Arda yönetime gitmek istediğini söylemiş. Yöneticiler de onaylamış, İngiltereye 12 milyon euroya satılmış everton'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Dostuna yatacağı yeri göster ama sert olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Ya tamam barzo barzo gidin takıma küfredin sürekli eminim çok mutlu olurlar da oynamaya başlarlar. Aşkı renklere olan adam protestonun dozunu kaçırmaz abicim. Sizin aşkınız maçlarda öfkelenmenin salgılattığı hormonlara. Evrimleşin de gidin stada. Hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 nileppezdel said: Ya tamam barzo barzo gidin takıma küfredin sürekli eminim çok mutlu olurlar da oynamaya başlarlar. Aşkı renklere olan adam protestonun dozunu kaçırmaz abicim. Sizin aşkınız maçlarda öfkelenmenin salgılattığı hormonlara. Evrimleşin de gidin stada. Hey allam Terbiyeni korursan sevinirim. Kimse de küfür etmedi takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Küfür etmediler ama sürekli bi tepki vardı. Tepkini verirsin de bi yerden sonra aşık olduğun kulübü desteklersin. Bunu yapmıyorsan düzgün taraftar değilsindir. 14 sene bekleyen taraftarla kendilerini bir tutuyo bi de adamlar. Bunlar 5. seneden sonra Kadıköy'de "en büyük Fener" demeye başlarlar. Aşkları renklereymiş. Peh.. Yalana gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 amma kastın be adam.mantıklıda değilki yaptıgın.hiçbirimiz takımdan memnun değiliz.anabacı kufur etmedi tribün.yapması gerkeni yani. diyarbakıra 4 attı diye sokakta tur mu atıcaktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ondan sonra beni neden sevmiyosunuz abiler oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Onu demiyorum abi anlatamadığıma da inanmıyorum düzgün düzgün yazıyorum. İlk 20 dakka protesto et tamam ama o saatten sonra da renklere olan aşkından dolayı Galatasaray adına tezahürat yapılmalı. Ruhsuzlar eyvallah, eleştiriyi hakediyolar eyvallah hatta küfür de hak ediyolar bence bazıları. Ama bunu belli bi süreye sıkıştırıp yine çoğunlukla kulübüne destek olmalı iyi bir taraftar grubu Bu arada Arda 12m€ Everton çok rezil bir olay olur gerçek olursa. Ucuza ve kötü takıma yani.Yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 EGE SON SÖZÜ SEN Mİ SÖYLEMEK ZORUNDASIN LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 12m ne ucuz ahahah.kaça satıcaklar 35 milyona mı.gerçek değildir ama altyapıdan yetişen adamı 20 trilyona satmak iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 aquila said: ondan sonra beni neden sevmiyosunuz abiler oluyo. İnsanlar şu yazdıklarıma gelip "tur mu atalım" gibi cevaplar vermeleri yazdıklarımı anlamadıklarını gösteriyo. Yada okumadıklarını. Alıştım artık zaten. Sen de önde giden örneklerindensin mesela. Bu saatten sonra beni sevsen utanırım kendimden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 blazkowicz said: Arda yönetime gitmek istediğini söylemiş. Yöneticiler de onaylamış, İngiltereye 12 milyon euroya satılmış everton'a. şunun herhangi bir kaynağı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar