nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Evet de dakka 25-30 falan hala ultrAslan takım için tezahürat yapanları ıslıklıyordu. Tepkim bunaydı benim. Aman neyse. Bursa maçında öyle yapamazlar zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/ardaprotesto.hlarge.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 nileppezdel said: Ahlak kime göre ahlak mesela? =) görecelidir ahlak. Amerikan birinin ahlaklı bulduğunu muhafazakar bir Türk ahlaksız bulur vs. Ama orgy ne yani tabii ki saçmalık espriydi o =D mısın sen? Ahlak kime göre ahlak ne demek. Türkiye'de türk toplumunun ahlakına göre olacak, amerikan kültürü olacak değil herhalde. Ahlak konusuna gelince, adamın orgy çorki korki vs. vs. yapması ve bundan dolaylı olarak terbiyesiz olarak kabul edilmesi değil sorun. Gelenek ve göreneklere göre değişen bir ahlaktan bahsedebilirsin ama Iş Ahlakı diye bir olgu vardır. Bu ahlak makul mantıklı insanlarca bilinir ve ülkeden ülkeye değişmez. Temelde bu yaptığın işe oranlı bir ücrete karşılık işini doğru yerine getirmenden ileri gelir ki bizim ülkemizde yabancı futbolcuların çoğu alem yapmasalar da bu şartı yerine getirmez. Jo özelinde de söylenecek pek bişey yok heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Valla kusura bakma da bu ülkenin insanlarının ahlak anlayışını çok ilkel buluyorum ben, eminim Jo da öyle buluyordur. Ha Jo'nun hareketlerine hak veriyorum ama bu ülkede yaşayan insan yasalara uyduğu sürece yazılı olmayan ahlak kurallarına, örf ve adetlere uymakla yükümlü değildir. Ahlak da evet görecelidir. Ben de bu ülkede doğup büyüdüm, ama sadece lol diyorum ahlak polisliği yapan insanları görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 nileppezdel said: Evet de dakka 25-30 falan hala ultrAslan takım için tezahürat yapanları ıslıklıyordu. Tepkim bunaydı benim. Aman neyse. Bursa maçında öyle yapamazlar zaten :D Bak, o ıslıklananlar hepsi zengin, ıslıklayanların hepsi orta halli ve fakir insanlar. Sürekli maça gidenler ve taraftar olanlar 2. grupta yer alanlar. Bu durumda tribün'ün teamüllerini bu elemanlar belirler. Sen orda züppe halinle gol atıldı 1 tane diye yavşaklık yapamazsın. O züppe diye tabir ettigim kesim DE maçın başındaki protesto içerisindeydi. 1 gol atıldı diye nonoşluk yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 nileppezdel said: Valla kusura bakma da bu ülkenin insanlarının ahlak anlayışını çok ilkel buluyorum ben, eminim Jo da öyle buluyordur. Ha Jo'nun hareketlerine hak veriyorum ama bu ülkede yaşayan insan yasalara uyduğu sürece yazılı olmayan ahlak kurallarına, örf ve adetlere uymakla yükümlü değildir. Ahlak da evet görecelidir. Ben de bu ülkede doğup büyüdüm, ama sadece lol diyorum ahlak polisliği yapan insanları görünce Tam oku mesajları, yine soruyu soruyorum senin için mısın sen? Iş ahlakı yazmışım yukarıda gördün mü? Emin ol genel ahlak, görenek ve gelenekler benim için de fazla dar. Ama ben sana orada ne demişim? Iş ahlakı demişim. Bugün simitçi bile olsan, simitleri kaldırıma serip satamazsın. Örnek iş ahlakı kavramını anlayasın diye. nileppezdel said: Ben de bu ülkede doğup büyüdüm, ama sadece lol diyorum ahlak polisliği yapan insanları görünce Bu cümle ile de aslında ahlak yaklaşımımızı ilkel bulan birinden ziyade, dejenere olmuş biri oldupunu ortaya koymuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 1 gol atıldı diye nonoşluk değil olay, Galatasaray sevgisi. Adamlar öne geçse bile yuhalamak "ne yapsak yaranamayız allah belasını versin bu taraftarın çeker giderim başka takıma" moduna sokar futbolcuları. Biz de bi Real Madrid değiliz herkesi alamayız yani, elimizdekileri korumalı ve geri kazanmaya çalışmalıyız. Kısaca idam etmeyin ıslah edin arkadaşım. :D edit: E tamam Jo'da iş ahlakı var demedim ki ben. Orada tamamen farklı toplumların cinselliğe bakışından bahsetmiştim off topic olmuştu. Ha bana kalırsa gece parti de yapsın oyununa yansımadıkça genç adam tabi yapacak. Bu ülke Sergen'i bağrına basmışken Jo'nun bu kadar üstüne gidiyorsa ikiyüzlülüktür :D Ayrıca "mısın sen?" kısmını anlayamadım. Öncesi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Öncesi filtrelemeye takılıyo nileppezdel said: Bu ülke Sergen'i bağrına basmışken Jo'nun bu kadar üstüne gidiyorsa ikiyüzlülüktür Futbolculuk yaptığı sırada pek bağrına basan yoktu Sergen'i. Kaldıki o yerli futbolcu ve eşşek yüküyle para almıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Terbiyesizleşmemek lazımmış demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Terbiyesizleşmek değilde, senin "ilkel" yaklaşımına yakın bir soruydu ama seni kırmak istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 jo'yu niye yuhladılar haldun'u yuhlardım ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konn said: Terbiyesizleşmek değilde, senin "ilkel" yaklaşımına yakın bir soruydu ama seni kırmak istemedim. E tamam ben terbiyesiz olmayan kelime kullandım. Bana göre Türk ahlak anlayışı ilkel. Sana göre değilse ne ala, mutluluklar dilerim =) yasalara uyduğum sürece ne istersem yaparım, kimse de karışamaz. Bu yani. @fistan: Haldun'u yuhalayan diller kopar be =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Yeteneksiz futbolcu getirmiş olsa tek sorumlu olabilirdi. Ama Jo transferi sırasında pek fazla seçenek bulunduğunu düşünmüyorum. Adam işini yaptığı sürece alem de yapabilir zaten. Ama iş yapmasına engel teşkil edecek kadar alem yaparsa yuhlanan tabiki Jo olur. Leo Franco ile Jo'nun yuhalanmasının da birbirinden farklı oldugunu düşünüyorum. Leo Franco hata yaptıgı için bu adam kadar yuhalandı ve bence gereksizdi. Mesela o kaleci ile ilgili olarak Haldun'u yuhalamak dogru olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Jo sisteme uymadığı için Rijkaard yuhalanmalı. Jo'nun kondisyonunu falan etkilemedi sonuçta partileri. Oynayamamasının sebebi sistem. Baros'a göre bu takımın sistemi. Baros ve Jo çoooook farklı tipte forvetler. Bunu anlayamayıp "parti yapıyo ondan oynayamıyo reröre" demek yanlış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Bu adam Türkiye'ye getirilirken bilinen bi gerçek vardı.O da Jo'nun çok yetenekli olduğu ancak bu gece alemlerine falan çok düşkün olduğu,disiplinsiz oluşuydu. E siz bunu bile bile getiriyosanız kusura bakmayın ne yuhalıcaksın ne de şikayet ediceksin.Bunları yapcaktı zaten biliniyodu ancak kötü tarafı Fener maçından sonra yapması oldu.Ne bilsin garibim futbolun özellikle derbinin bizim memlekette milli mesele olduğunu, dostların düşman olduğunu falan :D Jo Gs'li mi değil.Adam işin parasında..galatasaray ruhu nedir allaşkına türk oyunculara kendi takımının ruhunu aşılayamıyosun gidipte Jo gibi bi adama mı aşılıcaksın.Yenilince üzülmez kazanınca sevinir. Ben açıkçası çok faydasız olduğunu düşünmüyodum ama bizim ülkede kaybedilen bi derbiden sonra böyle yaparsan tutamayız.Bu da ülkemizin komik tarafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Jo, Sergen'in attığı çalımların 1000'de 1'ini atamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Olay yetenek değil zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Reis çoşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 birakin Joyu moyu baskan geri dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Tek bir konu, Jo çıktığı hiçbir maçta beklenenden kötü oynamış durumda değil. Jo maçtan önceki gün değil her seferinde maçtan sonra parti haberlerine konu oluyor. Şimdi bu adamın iş ahlakını sorgulayamazsın. Adam profosyonel çok istediğiniz şekilde maç yaptığı günün ertesi günü izinli bu adam. isterse 6 ya kadar parti yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 joyu isliklayanlarin ardayi dovmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bu hafta fener ğuan kaybederse umutlanırım şampiyonluk için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 nileppezdel ile uzun uzun tartışmalar dönmüş, yahu bu adam eusebio yu kaleci sanıyor, şenol güneş'i de 1930 ların gol kralı falan sanar, yapmayın çocuklar :( harrykewell'ın daha ciddisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 lol=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 O son yazılanlarda nilepe laf ediyosunuz etiket olduğu için ama çirkinleşen ve saçma bulduğum biri varsa o da konn'un yazdıklarıdır.. Mısın sen falan diyo küfre sansür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar