moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 tamam yeter bu kadar post kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 grand_master trollsün biliyorum ama, MOCAP sistemini yapamayacak kadar da rezil bir insansın yada arkadaşların. Neyse bir ss atıp kaçıyım en iyisi ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 açılmıştı... bitek bu eksikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grand_master Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 hadi len, güdük, senden rezilimi var, oyun yapacam hayalleri görüp, deliriyonuz, kıskançlıktanda her gördünüz türk oyunu oynayanı yapımcısı zannediyonuz, acınasılar sizi, bırakın olum bu işleri, psikolojiniz bozulmuş, yazık ediyonuz kendinize, bakkal falan açın, en azından ekmeğinizi çıkarın, adam olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Ahahahahahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 olum senin hiç mi işin yok git kızlarla falan konuş çay falan koy ne biliyim şok geçiriyorsun bence pc yi kapatıp sakinleşmeyi dene tamam oyunun kutusu 12 cm olabilir ama ben ne yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grand_master Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 deli, senin vaka ilerlemiş, acil bi doktora görün olum sen, mazallah fıttırmak üzresin, falmı bakıyon, cinmi çarıyon napıyosan yaramamış, ciddi sölüyom, doktora git hap versin sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 adamdaki kuyruk acısı bambaşkaymış "bi kaç metre kumaş harcadık biliyor musun!!!1111!!!" diye isyan etmesini bekliyorum en kısa sürede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grand_master Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 bu arada bahsettiğin 12cmi nerene kodun merak ettim, yeterince tatmin olamamışsında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grand_master Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 BabacumMostors berabermi fal bakıyonuz geckoyla, başka neler yapıyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 what is this i don't even Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar