Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arşivciler

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

Arşiv dediğiniz olay torrentten indirip saklamakla olmaz.

Orjinal Dvd'ler box-setler alırsınız dizersiniz öyle olur. Eskiden bende dvd ye yazıyordum 8 tane 50lik dvd kutusu dolu herbirinde ortalama 4 film var. Artık sadece özel filmleri saklıyorum ama parayı vurdummu direk yapıcam bi koleksiyon
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

böyle şeylere gerek yok arkadaşlar zaten istediğiniz film yanında yiyip içeceğiniz şeyleri hazırladığınız sürede iniyor boşa saklayıp arşiv yapmaya gerek yok

Abi herkesin interneti o kadar hızlı değil, interneti yavaş olanlar yada kotalı olanlar ne yapsın? Ayda 100 lira veremiyoruz ADSL'e. Ha o zaman tamam istediğimiz filmi istediğimiz zaman izlemeye de hakkımız yok. Bu mudur? :D
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Farinal said:

böyle şeylere gerek yok arkadaşlar zaten istediğiniz film yanında yiyip içeceğiniz şeyleri hazırladığınız sürede iniyor boşa saklayıp arşiv yapmaya gerek yok

Abi herkesin interneti o kadar hızlı değil, interneti yavaş olanlar yada kotalı olanlar ne yapsın? Ayda 100 lira veremiyoruz ADSL'e. Ha o zaman tamam istediğimiz filmi istediğimiz zaman izlemeye de hakkımız yok. Bu mudur? :D

Abi zaten toplasan 5-6 filmi arada izliyorsundur yoksa her izlediğiniz filmi tekrardan izlemiyorsunuz heralde. 1mbit bile olsa 1 hadi en fazla 1.5 saate iner yani bir film izlersin çok canın isterse :D
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle sabit hızda olmuyo ki abi :D bi de 1 saat neden bekleyeyim? Elimde dursun istersem defalarca izlerim. Geçen gün tekrar Jurassic Park izledim mesela. İzlersin bazı filmleri defalarca. Bi de en önemlisi taşıma olanağı bence. Cidden yani arkadaşımda nasıl internet var, hangi filmler var bilmiyorum ki. Elimde hazır var götürürüm hep birlikte izleriz sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

şöyle 3 sene önce filan yazdığını dvdleri kontrol etsenize bir
zaten çizilmesin diye hdde atcaksınız iki saat onu bekleyeceksiniz
arşiv dediğin dijital olur

ilk yazdığım dvdlerlerden birisi baldurs gate serisi tüm oyunlar tek dvdde 3+ yıl oldu çiziksiz hiçbirşeyi yok cillop gibi çalışıyor, çünkü arşiv dediğin durur sadece, bikaç yılda bir çıkarırsın atarsın hdde sonra kaldırırsın geri çantasına (dvd kutusu sux), ne yapcaksan hdd den kurarsın/oynarsın/izlersin, benden başkada kimse dokunamaz pis yağlı dolma gibi parmaklarıyla :) isteyen olursa "sen ver boş dvdyi bana ben yazarım" dersin evden çıkmaz böylece, millete göstercem diye arşivde yapılmaz zaten onun adı başka şey :p kendin için yaparsın arşivi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...