sinad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Arşiv dediğiniz olay torrentten indirip saklamakla olmaz. Orjinal Dvd'ler box-setler alırsınız dizersiniz öyle olur. Eskiden bende dvd ye yazıyordum 8 tane 50lik dvd kutusu dolu herbirinde ortalama 4 film var. Artık sadece özel filmleri saklıyorum ama parayı vurdummu direk yapıcam bi koleksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 yani orjinal almıyorsanız diye dedim yoksa güzel tabii arşiv dursun bi köşede dvdler yanyana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 norlamde hdd çok daha mantıklı ve daha iyi bi çözüm. ama para dayanmaz. benm gibi 1000 film ve dizilik bir arşiviniz varsa hdd sorunu çözemiyor ki ilk başladığımda external hdd ler çok pahalıydı. cd-dvd ye çekip cd çantalarına koyuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Farinal said: böyle şeylere gerek yok arkadaşlar zaten istediğiniz film yanında yiyip içeceğiniz şeyleri hazırladığınız sürede iniyor boşa saklayıp arşiv yapmaya gerek yok Abi herkesin interneti o kadar hızlı değil, interneti yavaş olanlar yada kotalı olanlar ne yapsın? Ayda 100 lira veremiyoruz ADSL'e. Ha o zaman tamam istediğimiz filmi istediğimiz zaman izlemeye de hakkımız yok. Bu mudur? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 nileppezdel said: Farinal said: böyle şeylere gerek yok arkadaşlar zaten istediğiniz film yanında yiyip içeceğiniz şeyleri hazırladığınız sürede iniyor boşa saklayıp arşiv yapmaya gerek yok Abi herkesin interneti o kadar hızlı değil, interneti yavaş olanlar yada kotalı olanlar ne yapsın? Ayda 100 lira veremiyoruz ADSL'e. Ha o zaman tamam istediğimiz filmi istediğimiz zaman izlemeye de hakkımız yok. Bu mudur? :D Abi zaten toplasan 5-6 filmi arada izliyorsundur yoksa her izlediğiniz filmi tekrardan izlemiyorsunuz heralde. 1mbit bile olsa 1 hadi en fazla 1.5 saate iner yani bir film izlersin çok canın isterse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Öyle sabit hızda olmuyo ki abi :D bi de 1 saat neden bekleyeyim? Elimde dursun istersem defalarca izlerim. Geçen gün tekrar Jurassic Park izledim mesela. İzlersin bazı filmleri defalarca. Bi de en önemlisi taşıma olanağı bence. Cidden yani arkadaşımda nasıl internet var, hangi filmler var bilmiyorum ki. Elimde hazır var götürürüm hep birlikte izleriz sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sende haklısın tabii... genede downloadla yardırmak en güzeli paraya kıyacaksın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 İşte downloadla yardırıyorum ama yardırdıklarıma kıymıyorum ben de :D Daha önceden indirdiğim bir şeyi tekrar indirmek ciddi anlamda amelelik gibi geliyo. Yani bi kere beklemişim neden tekrar bekleyeyim diyorum. Aman neyse. Çok zengin olsam orjinal blu ray arşivi yapardım ben de zaten =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 24 saat internette gezen adamsın kıs diğer masraflarını al güzelinden bi bağlantı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Bi blu-ray film 60 lira abi Türkiye'de. Bi de daha PS3 almadım, yazı bekliyorum sermaye hazır :D Bağlantımı da yükselticem zaten 8mbite ama limitsiz olmayacak yani ayda 50 lira yeterince çok 100 lira veremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 kutusunda saklanan dvd izlerken de hasar görüyor yalnız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 indir izle sil cok begendiysen arsivliyiceksen orjinalini al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 şöyle 3 sene önce filan yazdığını dvdleri kontrol etsenize bir zaten çizilmesin diye hdde atcaksınız iki saat onu bekleyeceksiniz arşiv dediğin dijital olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Yalnız HDD de durduk yere bozulabiliyor bunuda göz önüne almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 durduk yere bozulmuyor o kadar ya elektrik gider ya yere düşer zaten external hdd i sadece veri aktarırken kullanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Çok beğenmediğim filmler de bulunsun istiyorum elimde. Ne zaman gerekeceği belli olmaz. HDD de bozuluyor ve çok acı oluyor tabii ki ama taşınabilirliği ve boyutuyla çok büyük avantaj bence HDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 10 tb arşiv var, cogu film externalda hd olanlar falan dizileri falan dvd yapmak en iyisi ama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 blu ray adam gibi yaygınlaşınca hdd yalan olur gibi lan. 120 gb alan cd çıkmış diyolardı sfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 O zaman da 100tblık HDD çıkar abi teknoloji sadece disc sektöründe ilerlemiyo yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 dvd 22 dakikalık dizilere yetiyo da öbürlkerine yetmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 forgiver said: durduk yere bozulmuyor o kadar ya elektrik gider ya yere düşer zaten external hdd i sadece veri aktarırken kullanıyorsun Okadar güzel bozuluyor ki hayran kalıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 forgiver said: şöyle 3 sene önce filan yazdığını dvdleri kontrol etsenize bir zaten çizilmesin diye hdde atcaksınız iki saat onu bekleyeceksiniz arşiv dediğin dijital olur ilk yazdığım dvdlerlerden birisi baldurs gate serisi tüm oyunlar tek dvdde 3+ yıl oldu çiziksiz hiçbirşeyi yok cillop gibi çalışıyor, çünkü arşiv dediğin durur sadece, bikaç yılda bir çıkarırsın atarsın hdde sonra kaldırırsın geri çantasına (dvd kutusu sux), ne yapcaksan hdd den kurarsın/oynarsın/izlersin, benden başkada kimse dokunamaz pis yağlı dolma gibi parmaklarıyla :) isteyen olursa "sen ver boş dvdyi bana ben yazarım" dersin evden çıkmaz böylece, millete göstercem diye arşivde yapılmaz zaten onun adı başka şey :p kendin için yaparsın arşivi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 valla benim 7-8 sene önce yazdığım cd ve dvd lerde %20 kayıp var. kayıpsız olanlarda sapıtıyor çoğu zaman. ancak gereken bir film bile var mı derseniz yok. hepsini attım neredeyse. çamur gibi ripler. görüntü kalitesiz, ratio tutmuyor, ses berbat vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Samsung Story 1.5 tb aldım, tuğla gibi duruyor. Ben bi mallık yapıp düşürmedikçe ve elektrik gidip gelmedikçe durmaya devam edecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 filmler ve ıvır zıvırlar harici hard diskde.. efsane dizileride dvd de yedekliyorum. ama 750 gb harici doldu. dün elektro worldte 1 TB Seagate harici disk 139 TL'ydi. çok uygun fiyat tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar