_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Red said: bi büyük rakı iç pembecumartesi nikiyle gelirsin mutluluktan zuhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Yapacaksın, edeceksin temalı mesajlar OUT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 patipete açılmalıydı yanlış bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 peti pet ne alak be :) adam sevmekten bahsedio. Ama çok hayvan sever birisiysebilemem orayada açılabilirdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 keşke ilk mesajı yazıp bidaha ortaya cıkmasaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 hiçibişi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 dostum patiyi de kedi gibi sevsen iyi olur, hatta hiç sevme biz böyleyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 patideki her yoruma cevap vermeyi gectim, hepsini okuyorsan bile bir hata var. hele ki kisisel'de. patiyi halk otobusu gibi dusunmek lazim. herkes bik bik edecek, apaci genclik gundemi belirleyecek, yasli teyzelerin sesi daha cok cikacak ama o kargasada iki uc adamla muhabbet etmeye calisacaksin. kedi gibi sevmeye gelince de, git sen kapindaki kedileri besle once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 beyler galiba bayan arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 kız mı, nerde?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Bu konuda kız varmış duyumu aldım ve hemen geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 mokoko said: sen neyin kafasını yaşıosun bole? gına geldi şu yetersiz laftan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 topikten çıkarttığım ana fikir: bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Killer said: gına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ergen forumu malesef burasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ilk mesaj bana da anlamlı geleyazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ben tavsan gibi seviyorum, sevisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar