Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ona Sevdiğinizi Söyleyin.


Pakize

Öne çıkan mesajlar

Bu yazı gerçek bir aşk hikayesini anlatmaktadır ve yazıların hepsi aşık delikanlının günlüğünden alınmıştır.

10. sınıf

İngilizce dersinde yanımda bir kız oturuyordu onun için 'benim en iyi arkadaşım' diyordum... ama ben onun ipek gibi saçlarına bakıp onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, dersten sonra kalktı ve geçen gün sınıfta olmadığı için o günün notlarını istedi ona notları verirken bana teşekkür etti ve yanağımdan öptü.
Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok
seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

11. sınıf

Telefonum çaldı, arayan oydu ve ağlıyordu bana aşkın nasıl kalbini kırdığını anlattı, beni evine çağırdı, yalnız kalmak istemediğini söyledi, bende tabiki gittim, koltuğa, onun yanına oturdum, güzel gözlerine bakmaya başladım ve onun benim olmasını diledim, 2 saat sonra Drew Barrymore'un bir filmi başladı ve onu izledik filmi izledikten sonra uyumaya karar verdi, bana her şey için teşekkür etti ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

Son sınıf

Mezuniyet balosundan bir gün önce yanıma geldi ve "çıktığım çocuk hasta ve partiye gelemeyecek" dedi, benimde çıktığım biri yoktu ve 7. sınıfta
birbirimize söz vermiştik eğer çıktığımız biri olmazsa partilere birlikte gidecektik, "en iyi arkadaş" olarak. Ve partiye birlikte gittik, o akşam çok
güzeldi, her şey yolunda gitti, partiden sonra onu evine kapısının önüne
kadar bıraktım, kapının önünde ona baktım o da bana o güzel gözleriyle
gülümseyerek baktı. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, bana "hayatımın en güzel zamanını geçirdiğini" söyledi ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

Günler, haftalar, aylar geçti ve mezuniyet günü geldi çattı...

Sürekli onu izledim onun mükemmel vücudunu seyrettim. Diplomasini
almak için sahneye çıkarken sanki havada süzülen bir melek gibiydi. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Herkes evine gitmeden önce yanıma geldi ve ağlayarak bana sarıldı sonra başını omzuma koydu ve "sen benim en iyi arkadaşımsın, teşekkürler" deyip yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedeninibilmiyorum ama çok utanıyordum...

Aradan yıllar geçti...

Bir kilisedeyim ve o kızın nikahını izliyorum... evet artık evleniyordu,
onun "evet, kabul ediyorum" demesini, yeni hayatına girmesini izledim, başka bir adamla evli olarak. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Yeni hayatına girmeden önce yanıma geldi ve "nikahıma geldin teşekkürler" deyip yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

Yıllar çok çabuk geçti...

Şu an benim bir zamanlar en iyi arkadaşım olan kızın tabutuna bakıyorum, eşyaları toplanırken lise yıllarında yazdığı günlüğü ortaya çıktı...
Hemen günlüğünü aldım ve günlükte okuduğum satırlar şöyleydi...

"Onun gözlerine bakarak onun benim olmasını diledim... Ama o bana
benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum >nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum... Keşke bana beni bir kez sevdiğini söyleseydi..."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vay bea çok duygulandım . gözümden yaş geldi . ben ilk kez okudum bunu . yıllardan beri böyle duygulanmamıştım .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet büyük ihtimalle tam anlamıyla gerçek olmayabilir. Ama bu olay gerçek çünkü her gün kısmen ya da tamemn bu salaklığı yapan binlerce insan oluyor. Sonu belki hiç bir zaman böyle bitmiyor ya da bitse de onlar bunu hiç bilmiyor. Sonuçta hepimiz de hayatımızda böyle salaklıklar yaptık yapıyoruz. Sonunda ise böyle mi olup olmadığını hiç bir zaman bilmiyoruz. Çünkü ya hep ya hiç demek gerekir bazen bunu demeyi bir türlü beceremiyoruz. Ne kadar hayali bir yazı olduğunu düşünsem de her gün yaşanan olayları anlatan bizi anlatan çok fazla şey var içinde. Sonuçta bu bir örnek, ne yapmamız ne yapmamamız gerektiğini anlatan çok güzel bir örnek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet bende sana katılıyorum . çünkü bana bir anımı hatırlattı . ben hep iyi ve çabukl karar veririm ama 1 sene asla konuşmak konusunda karar alamadım sorada yollarımız ayrıldı[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sen kalbini aç. Bırak bu onun kaybı olsun.
Açmazsan sen kaybedersin. Hem de senin mi kazanacağını yoksa onun mu kaybedeceğini hiç bir zaman bilemezsin, ki en büyük kayıp bu. Kaybettiğin zaman da var tabii o farketsin diye beklerken geçirdiğin daha doğrusu kaçırdığın zaman.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bırak bu onun kaybı olsun kısmı.. olmadı bence ghaldszım ihtiyarım. fakat şöyle ki, her iki şekilde de açılan kazançlı çıkar.[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geç kalmayınmış...
peki ben bu yazıyı okuduktan sonra geç kalmadım çok seviyordum ve çok uzun zamandır seviyordum. Söyledim ve arkadaş kalmamızı istedi, yapacak bir şeyim yoktu ve şu anda çok sevdiğim canımı istese verebileceğim insanlar arasındadır.

şimdi benim o sıradaki duygusal travmamı kim iyileşyirebilirdi? sadece zaman, ama zaman yeterince güçlü ve hızlı bir çözüm değil. Hele ki benim gibi çok seviyorsan.

o yüzden biln ki hiç bir şey için geç kalmazsınız zaten olaylar kendiliğinden gelişir bazen söylemenize bile gerek kalmaz bir bakış, bir tavır, bir hareket her şeyi yerli yerine koyar

bilmiyorum belki de ben bu konuda ürkek ve tedirgin davranıyor olabilirim ama bildiğim bir şey var sevmek konusunda kimse geç kalmaz elbet gelir ve sizi bulur.

gençler bu yazıyı okuduktan sonra gaza gelmeyin, elde edeceğiniz tek şey acı tecrübeniz olur

korkmak gerek bazen sevdadan
gelir yapışır yakana bir yandan
melankolik düşünceler öbür tarafdan
bağlanınca kalbin atmazmış yalan
damarlarımda kalmadı heyecan
tek elde edeceğin duygusal travman

uyan uyan
tek başına yoldasın
sevmenin ortasındasın
bir adım sonrası felaket
çıkış yazan yolu takip et
uyan uyan
bu başındaki sevdadan
kurtulmak istiyorsan
hiçbir şey yapamazsın
enfeksiyon kapmış yaran

Bırakmak zordur gerçekten
bitmeyen hikayenin sonunu öğrenmeden
bırakmak istemezsin kitabı elinden
bitmez devameder hayat aynı yerden
ama fark edemezsin
çünkü sen sevmişsin harbiden
travmalar içinde
kendinden geçmişsin aniden

220104-0354
[signature][hline]I can't get no sartisfaction!
*!you feel horny*
Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kazanc kayıp olayını biraz daha acayım madem anlamamkta ısrar ettiniz.

Arkadaşlık duygularıın aşka dönüşmesi hepimizin zamanında başına gelmiş gelecek bir zaman içersinde tekrar da gelecektir muhakkak. Bu aşk gerçek bir ızdırabın başlangıcıdır.
Acaba o da anı mı düşünüyor?
Şu hareketi yaptı o da beni seviyor mu?
Anlarsa acaba benimle konuşmaz mı?
Söylersem beni reddeder mi?
Bu düşüncelere bir de çeşitli hayaller eklendi mi kalp vurur 120ye. Miden ağrır kuscak gibi olursun yemeden içmeden kesilirsin. HEr nedense içki içesin gelir.

Açılmak ise daha da zordur. Reddedilme korkusu ve arkadaşalığın bitmesinden duyulan korku.

Neden açılmıyosun dendiğinde ilk söylenen şey "ya beni arkadaş olarak görüyorsa o zman arkadaşlığımızda biter". İşte bu düşünce insanı yanıltr ve işte bu ihtimal kazanç-kayıp çetelesi tutmaya iter insanı.

Birincisi bu mantığı kurmakla siz hatalısınız. Arkadaşlıktan olmaktan korkmak gereksiz bir düşüncedir. Sizi arkadaşlıktan men edeceğini düşünmeniz yanlıştır çünkü siz zaten arkadaşlığa ihanet etmmiş ve onu arkadaşlıktan çıkarmışsınızdır. Siz arkadaştan çok farklı görmeye başlamış ona aşık olmuşsunuzdur. Bu noktadan sonra sizin kendinize ve arkadaşlarınıza itiraf edemediğiniz şey onun arkadaşlığını kaybetmek değil onu yanınızda görmeden hissetmeen dokunmadan yaşamın daha zor olacağını düşündüğünüzü söyleyememenizdir. Bu noktada söylememek sizin için kayıptır. Çünkü iki ihtimal vardır.
1- Her şey karşılıklıdır. Sizin bunu hissetme nedeniniz karşınızdakinin de aynı duyguları paylaşmasıdır. Eğer söylerseniz büyük ihtimal muhteşem bir aşk ilişkisi kazanırsınız. Söylemezseniz bunu kaybedersiniz.
2- Siz ihanet etmişsiznidir ve sizi arkadaş olarak gören irine aşık olmuşsunuzdur. Söylemezseniz kaybedersiniz çünkü hiç bir zaman bunun böyle olmadığını bilmez hala o yukarıda anlattığım ızdırabı çekersiniz ki bu en kötü ızdıraptır. Uzun süreli ve şiddetlidir. Eğer söylerseniz iki ihtimaliniz vardır. Karşı taraf arkadaş kalalım der ve siz arkadaşlığa devam eder aşkı kaybedersiniz ama en azından sonuç almanın rahatlığını duyar olmamasına üzülürsünüz. Çok büyük ihtimalle de zaten ondan iser istemez bir süre uzaklaşmaya çalışırsınız. Ya da size "defol git bana ihanet ettin seni görmek istemiyorum" der ve siz bir anlık büyük bir yıkımla karşlaşırsınız. Şidetli olur ama çok sürmez çabuk hafifler çünkü siz zaten uzun süredir karambolun verdiği acıdan dolayı karambolun ortadan kalkmasıyla bir rahatlamaya dogru gidersiniz. En onemli problem sonu beli olmayan durumlardır insanın psikolajik yapısını bozan insanın kendine olan güvenini sarsan olaylardır.Negatif bile olsa sonuç almak insan için her zaman sonuçsuzluktan daha iyidir. Burada sizin bazı kayıplarınız olsa da aslında karşı tarafın büyük kaybı vardır. Sizi kaybetmiştir. Sadece arkadaşlık sevginizin dozunu kaçırmış ona aşık olduğunuz için sizi reddeden biri bu red ile aslında çok iyi bir arkadaşlığı da reddetmiş bunu kaybetmiş olacaktır. İşte açılmanızdaki en büyük korkunuz aslında onun kaybıdır.

Kazanabilmeniz için o kumarı oynamak zorundasınız. Yoksa kendi kendine olacak bir şeyler beklerseniz sadece filmleri seyreder iç geçirirsiniz. Bu kumar size kazanç sağlayacaktır bunun üstüne istediğiniz hesabı da yapın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende ilk defa okudum baya duygulandım ne kadar gerçek ne kadar yalan bilmiyorum ama duygulandırdı beni
bana böyle bir tat yaşattığın için saol :)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...

[Bu mesaj crepuscolo tarafından 22 January 2004 09:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zed, 22 January 2004 01:46 tarihinde demiş ki:
ne kaybı kazancı yahu? maç mı yapıyosunuz, yeni bi yatırım için rapor mu hazırlıyosunuz? :)


:güzel söledin valla bunların hepsi uçmuş :)[signature][hline]Where is Anatolia?
Hades is Forever Paticik.Com
icq :147852833

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kız "arkadaşın"a onu sevdiğini söyleyip ,reddedilip ve "sen benim için çok önemlisin ama bir arkadaş olarak" cevabını duyarsan bilki dediği şey yalandır gerçek anlamı git başımdandır.
Bu anlatılan hikaye bence çok romantik iki kişi arasındadır zamane türk gençleri böyle yetişmiyor malesef.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu ana kadar duygulandığım sayılı yazılardandı.Belki de gerçeklerden.
Her insan hayatında en az bir kez aşık olur.Bunun herhalde tersini söylebilecek adam yoktur.Ama aşık olmak bi çeşit bir mazoşistliktir. Aşık olduğun kıza gidip dökemezsin içinden geçenleri.Çok seviyorum O'nu diyip içinden geçirirsin sonsuzluğu.Yazıdaki gibi ilerler olaylar belki de.Karşı cinse delicesine aşık olursun, O'nu kırmaktan korkarsın. Söyleyemezsin içinden geçenleri.En sonunda elinde kalan onun yanağında bıraktığı izin tadı ve kalbinin parçaları kalır.
Çoğu insanın şu anda yaptığı bu.Ama ilginçtir etrafıma bakıyorum bir çok mutlu sevgili.Düşünüyorum bu insanlar nasıl bir araya geldi? Ben kalkmış bir kızla tanışmaya korkarken bu insanlar nasıl bir araya geldi? Ben mi zayıfım? Onlar mı güçlü? Yoksa ben mi çok korkuyorum reddedilmekten? Sanırım benim de elimde son kalan yanağımda bıraktığı öpücüğün tadı ve kalbimin parçaları olacak...[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı
Hatıran har yüreğime
Sen sev yağmurları
Yağmurlar yağsın üzerime
The number you have dialed is walking alone please, try again later
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...