Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Kasmak istiyorsan kasacağımız bölüm belli de, ulu orta yerde böyle ithamlarla gelme sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kişiselde drama topic i açıp orda kasın, forumu kirletiyosunuz böyle farinal stlye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ya şu bi gerçek kimse benim kadar iyi değil. benim kadar mükemmel oynamıyo. farkındaysanız tartışmıyosunuz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 en iyi benim yanlız dotada da çok iyiydim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 yok spark bildigin kotuydun. yani hepimiz hatirliyoruz. HAla da iyi oldugunu soyleyemiyoruz zaten, iyi kasiyorsun falan da yani itemlari dizmekte fena degilsin ama o kadar sanirim. Takim oyunu acisindan oguz bile daha iyi. Her ne kadar daha iyi oldugunu ispatlamaya calissa da. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 yok o kadar da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 azmo soulstealerla nuke tutturabilecek kıvama gelince tekrar tartışalım bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kermit said: Sparkcaster said: ben dotadada iyiydim, rating olayı olmadığı için offical olarak iyi değildim olm dotada sen kötüydün ciddi ciddi hani delaya saç baş yoldurduğunu bilirim bi kere "stun neden atmadın" "tıklayamadım" "abi bi daha sparkı vermeyin benim takıma vallaha oynamam" demişti hahahah Ahahaha abi bunu ben de hatırlıyorum. Cidden kötüydü adam ama dotada. Hani başlarda ilk kez oynuyordur vs olur da belli bir süre geçmesine rağmen yine kötüydü. Oyun dolu diye 2-3 defa almadığımızı hatırlıyorum, gidip +1 aramıştınız sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Diyorsun ki kendi davranisimla alakali bir yorumu anca oyunda bir seviyeye gelince tartisirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 oyunla gercekleri bi ayir abi, cok ciddiye aliyorsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abi clanından çıkan bidaha sizle oynamam diyen sensin, ben mi ciddiye alıyorum lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ok takım çıkartın o zaman hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 tharkas turnuva düzenliodu yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Sparkcaster said: abi clanından çıkan bidaha sizle oynamam diyen sensin, ben mi ciddiye alıyorum lulz ben arkadaslarimin bazi davranislarina kizdigim icin dedim onu. KAldi ki tepkimi gercek olmayan bir seyi arac olarak kullanarak gosterdim. sen ama kendini dunya sampiyonu sanmakla beraber sadece konusuyorsun. Sadece elestiriyorsun. Bu kadar uzulme abi, dedigimiz kotu bisi yok, 'kalitene uygun' oyun istiyorsan 1800 psprli oyuinlara gir diyorum sadece. Cogumuzun olayi ortada, senin gibi hirs yapip replay izleyip teori okuyup uygulayacak kadar vaktimiz ve azmimiz yok... bizim oyunlara girerken biraz daha relax ol diyoruz sadece. Ha illa takimin yuksek kaliteli performans gostersin istiyorsan tharkasin falan yaptigini yap, takimina yol goster. Bir oyunda iyi oldugunu firca atarak ispatlayamazsin, takimini yonlendir, herkes keyif alsin daha rahat gosterirsin kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Pyro said: kermit said: Sparkcaster said: ben dotadada iyiydim, rating olayı olmadığı için offical olarak iyi değildim olm dotada sen kötüydün ciddi ciddi hani delaya saç baş yoldurduğunu bilirim bi kere "stun neden atmadın" "tıklayamadım" "abi bi daha sparkı vermeyin benim takıma vallaha oynamam" demişti hahahah Ahahaha abi bunu ben de hatırlıyorum. Cidden kötüydü adam ama dotada. Hani başlarda ilk kez oynuyordur vs olur da belli bir süre geçmesine rağmen yine kötüydü. Oyun dolu diye 2-3 defa almadığımızı hatırlıyorum, gidip +1 aramıştınız sdf. o sahne dün gibi gözümün önünde roshanın ordaki runedalardı bide çok iyi hatırlıyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 beyler burda olmaz arka tarafta düzlük arazi var oraya gidin açılın bi orda kim kimi indirecek görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 fgsdhfhsdh khala gidince yerini doldurmuşsun anlaşılan spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ha bi de tavsiye threadinde cirkin bir sekilde dolayli olarak imalara kacacagina genel tavsiye ver adam gibi. Anlat derdini. Olayin sadece itici bir bicimde uzaktan laf atmak :/ Ayrica assagiladigin falan yok, nefrette kusmuyorum haci, nefret falan ettigim yok senden. Uzuluyorum sadece bu kadar nerdrage gecirip oyuna yansittigin icin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 khala askerde yiğit hırsı yapıyomu acaba lan teröristlere karşı yapsa o hırsı ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 olm ne khalası, carry bile oynamıyorum zorda kalmadıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 cudi dağının ormanında kürtleri farmlayıp sonra pkklılara girişse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 :@:@:@:@:@ KOMTANIM NİYE YANIMA ACEMİLERİ VERİYOSUNUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Ne kadar iyi bi oyun lan hon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Khala hırsından sonra spark ağlaması çıtkı başımıza oyunlarda =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 guzel bir oyun bence de. bu oyun yuzunden fpsler bayik geliyor artik :( Birini fpsde oldurmek burdaki kadar tad vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar