Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapılmaması Gerekenler...

Oce4n

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

Sparkcaster said:

ben dotadada iyiydim, rating olayı olmadığı için offical olarak iyi değildim

olm dotada sen kötüydün
ciddi ciddi
hani delaya saç baş yoldurduğunu bilirim bi kere
"stun neden atmadın"
"tıklayamadım"
"abi bi daha sparkı vermeyin benim takıma vallaha oynamam"
demişti hahahah

Ahahaha abi bunu ben de hatırlıyorum. Cidden kötüydü adam ama dotada. Hani başlarda ilk kez oynuyordur vs olur da belli bir süre geçmesine rağmen yine kötüydü. Oyun dolu diye 2-3 defa almadığımızı hatırlıyorum, gidip +1 aramıştınız sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

abi clanından çıkan bidaha sizle oynamam diyen sensin, ben mi ciddiye alıyorum lulz

ben arkadaslarimin bazi davranislarina kizdigim icin dedim onu. KAldi ki tepkimi gercek olmayan bir seyi arac olarak kullanarak gosterdim.

sen ama kendini dunya sampiyonu sanmakla beraber sadece konusuyorsun. Sadece elestiriyorsun. Bu kadar uzulme abi, dedigimiz kotu bisi yok, 'kalitene uygun' oyun istiyorsan 1800 psprli oyuinlara gir diyorum sadece.

Cogumuzun olayi ortada, senin gibi hirs yapip replay izleyip teori okuyup uygulayacak kadar vaktimiz ve azmimiz yok... bizim oyunlara girerken biraz daha relax ol diyoruz sadece. Ha illa takimin yuksek kaliteli performans gostersin istiyorsan tharkasin falan yaptigini yap, takimina yol goster.

Bir oyunda iyi oldugunu firca atarak ispatlayamazsin, takimini yonlendir, herkes keyif alsin daha rahat gosterirsin kendini.
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:

kermit said:

Sparkcaster said:

ben dotadada iyiydim, rating olayı olmadığı için offical olarak iyi değildim

olm dotada sen kötüydün
ciddi ciddi
hani delaya saç baş yoldurduğunu bilirim bi kere
"stun neden atmadın"
"tıklayamadım"
"abi bi daha sparkı vermeyin benim takıma vallaha oynamam"
demişti hahahah

Ahahaha abi bunu ben de hatırlıyorum. Cidden kötüydü adam ama dotada. Hani başlarda ilk kez oynuyordur vs olur da belli bir süre geçmesine rağmen yine kötüydü. Oyun dolu diye 2-3 defa almadığımızı hatırlıyorum, gidip +1 aramıştınız sdf.

o sahne dün gibi gözümün önünde
roshanın ordaki runedalardı bide
çok iyi hatırlıyorum abi
Sosyal ağlarda paylaş

ha bi de tavsiye threadinde cirkin bir sekilde dolayli olarak imalara kacacagina genel tavsiye ver adam gibi. Anlat derdini. Olayin sadece itici bir bicimde uzaktan laf atmak :/

Ayrica assagiladigin falan yok, nefrette kusmuyorum haci, nefret falan ettigim yok senden. Uzuluyorum sadece bu kadar nerdrage gecirip oyuna yansittigin icin :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...