Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Yok abi onun derdi düşük psrlı accla girip, takımlar olmadı yüzdelere bakın diyerek dengesiz takım yaratıp bol bol kazanmak. Gerçi şimdiki accının da psr çoştu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 çinli gibi kasıp 40 dakkada 15 itemla gelen var. yapmayın. derste en ön sırada hocayı yalayan kızlara benziyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Werewolf said: somebody call THE WAAAAMBULANCE omer cok cabaliyorsun lan son zamanlarda. senin tarzin daha relaxti, biraz aralik birak kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 3 paragraf yazı yazmışsın sonra bana relax ol diyosun, kendi tavsiyene kendin uymalısın bence........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Sparkcaster said: rikiye sy tamamda skadi niye? Azmodai said: abi sen dotada bok gibiydin affedersin haklıymışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Ama adam cidden kötüydü. Elaidi'den falan kötüydü, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 olm hepinizin kötülük dönemleri vardı hani açtırmayın ssleri ağızları hepiniz çok kötüydünüz bariz biz öğretmiştik size dotayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sdfsfsd biz diyene bak server açıldığında bi ekmekle ben biliyoduk biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 of ama her birinizle dalga geçmek çok eğlenceliydi, teşekkür ederim :E:E:E:E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ya siktirin gidin gayet 4 5 kişi dışında geri kalanı noobdu ve ben o 4 - 5 kişi arasındaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abi cogumuz cok kotuyduk, bazilarimiz hala cok kotu. Ama anlamadiginiz bisi var, ben sahsen oyun kalitemi anca daha iyi last hit ve deny kasarak arttirabilirim ve o kadar yani. Ugrasamam daha fazla sey yapmaya, biri bana oyunda "hadi gel genk yapiyoruz" falan demese ben gidip gank yapmam, herseyi ayni anda takip etmek zor geliyor ve kasmam yani. Gelip te takip etmem icin de harasslamayin, CHU degiliz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 emir oğuz falan çok kötüydü ama o tartışılmaz. emir bana kötü oynuyosun diyolar diye ağlayıp çıkmayı düşünüyodu çoğu zaman engel oluyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abi daha hona elimi sürmedim bakalım honda ben ne olacam, mayıs ortası gibi başlarım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 en ağlak sly mıydı anket mi açsam napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Kötüydüm kanka ama Emir benden daha kötüydü. O değilde ben Şükrü'yü çözemedim, adamın bir sitili var kaç yıldır, şaşmıyor o çizgiden resmen. Saygı duyulası, heykeli dikilesi adam. Ah şu Ali askerden gelse de honda da en kötü o olsa yine sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 gecen gun bisi istenmisti benden, azmo kasarken whispering helmle nc stackle bi yandan ltf falan diye... YUH ARKADAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Werewolf said: en ağlak sly mıydı anket mi açsam napsam Sly > Amzo > diğerleri diye gider liste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 anket için aday istiyorum, msnden özelden ya da burdan yığın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Pyro said: Werewolf said: en ağlak sly mıydı anket mi açsam napsam Sly > Amzo > diğerleri diye gider liste. oguz cok cabaliyorsun lan ahah. hadi omer forever troll, ve basarili ama sen... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ben dotadada iyiydim, rating olayı olmadığı için offical olarak iyi değildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 oğuzun son madalyaya 1k dan az kaldı sağda solda onu kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Sparkcaster said: ben dotadada iyiydim, rating olayı olmadığı için offical olarak iyi değildim olm dotada sen kötüydün ciddi ciddi hani delaya saç baş yoldurduğunu bilirim bi kere "stun neden atmadın" "tıklayamadım" "abi bi daha sparkı vermeyin benim takıma vallaha oynamam" demişti hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Azmodai said: Pyro said: Werewolf said: en ağlak sly mıydı anket mi açsam napsam Sly > Amzo > diğerleri diye gider liste. oguz cok cabaliyorsun lan ahah. hadi omer forever troll, ve basarili ama sen... :( Abi gerçek bu? Hani troll amacında olunca kabul ediyorum başarısız vs olunca da burada sadece gerçeği söyledim. Kıvırmaya çalışma konuyu. Ayrıca Salih, keldaşına iftira atılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 iftira değil bende hafiften kasıyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abi ben kötüydüm, ne zaman kötüydüm ilk 5 oyunumda kötüydüm yani ilk kez oynayan adam deny şu bu bilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar