kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 var bu oyunda zephyr yok oyunda onu söyleyim şeyde değil bu adamı havaya uçuran itemde değil bildiğin yerde cyclone geziyodu ve slow effecti vardı. var bu oyunda VAR OLM VAR GÖRDÜM O GÜN VAR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ben deli değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 BEN SAKSI HİÇ OLMADIMKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 sa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 adam post kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 salut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 vulture lord mu ne onu alınca helmle yada ophelia ile onun var öyle uçan bi hortum zımbırtısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 zep almıs invisi yanında geziyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 nc var onun büyüsü yukarda aluriel sölemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 OH BE VARMIŞ LAN O GÜN KAFAMDA İYİYDİ AMA SANA NE İÇİRDİLER DİYE DALGA GEÇEN ÇOK OLDU MUTLUYUM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 işte o hortum sana kitlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 şerefsiz fatih o gün gece söyledim ben sana sen "kafan iyi olmaya başladı senin" dediydin arkamda. noldu kapak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Al o zaman kermit: kanka hon varmı hon Kaan.: abi olacaktı da serverları kapatıyolarmış proje yalanlamış kermit: anaa Kaan.: bitti hon yani kermit: niye lan oha siz satın aldıydınız ? Kaan.: abi finansal bir durum falan heralde aldık da refund vericeklermiş kermit: oha ya abi olabilir yannız bi sürü server olayına girişiyolar çok para ister lan Kaan.: yazık oldu kermit: aynen =( abi napcaz peki ? poker oynayalım bence Kaan.: ne bileyim abi bilmiyorum kermit: abi üzüntü girdi içime Kaan.: bana da ya ama neyse ki testis geçiyodum o yüzden şimdi sevinebilirsin kermit: YA KÜFÜRYA Kaan.: AMA ÇOK MUTLU OLMADIN MI kermit: KANKA BAYA MUTLU OLDUM HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 http://honwiki.net/wiki/Vulture_Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ABİ AMA BU UTANÇ VERİCİ =( BU SAVAŞ DEMEK KAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bence yok hala. senin kafan iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 kermit said: ABİ AMA BU UTANÇ VERİCİ =( BU SAVAŞ DEMEK KAAN :D quote olayıda gelişmiş bu arada gözlerden kaçmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 fede said: bence yok hala. senin kafan iyiydi olm değildi gördüm döndü döndü geldi bana doğru slowladı kaçamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 slowladı diyo bi de ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 lan ekmek kuran nimet çarpsınki slowladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 zefir invis almıştır salak ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ZEFİR YOKTU DİYOM LAN OKUSANA İLK POSTUMU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 kermit sg ve başka yerde kas şu salak postlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 olm mal mısınız lan adam link vermiş girip bakmadınız mı hiç ben bakmadım mesela ama o linkte cevap var büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Torque said: kermit sg ve başka yerde kas şu salak postlarını lan ! kimsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar