QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Selam. İlginç bi giriş olmuş. Alıntıla
karapersembe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 hep ilginçlik kovalamak iş güç zaten de, bu balon ben çok mesaj atarsam mı kalkıo yoksa zaman geçince mi? gerçi benim istediğim topice yorum yapmama engel değil dimi balonlu olmak? safe zone tadında bi yerde takılma diye bişey yok tahminen, dmi? Alıntıla
tellos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 karapersembe said: hep ilginçlik kovalamak iş güç zaten de, bu balon ben çok mesaj atarsam mı kalkıo yoksa zaman geçince mi? gerçi benim istediğim topice yorum yapmama engel değil dimi balonlu olmak? safe zone tadında bi yerde takılma diye bişey yok tahminen, dmi? http://forum.paticik.com/read.php?20,4798220 dostum sen eskiden jose kullancı adı üyeymişsn zaten balon malon bilmen lazım bu dalgaları neyse hşgedn Alıntıla
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 abi sen madalya kasma botumusun, hep yeni gelenlere yaziyorsun. baska postun yok. Alıntıla
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Eskiden millet burada post kasardı tey tey. Alıntıla
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ayarlayip persembe gelseydin guzel olurdu Alıntıla
karapersembe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ahah evet komik olurmuş öle. Alıntıla
karapersembe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 tellos said: karapersembe said: hep ilginçlik kovalamak iş güç zaten de, bu balon ben çok mesaj atarsam mı kalkıo yoksa zaman geçince mi? gerçi benim istediğim topice yorum yapmama engel değil dimi balonlu olmak? safe zone tadında bi yerde takılma diye bişey yok tahminen, dmi? http://forum.paticik.com/read.php?20,4798220 dostum sen eskiden jose kullancı adı üyeymişsn zaten balon malon bilmen lazım bu dalgaları neyse hşgedn ya o zaman da çok kalmamıştım, arkadaşa bakıp çıktım gibi oldu biraz. emin olamadım balonun zamanla mesajla mı alakalı olduğunu fln falan vs. Alıntıla
reyou Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mum_Chamber said: ayarlayip persembe gelseydin guzel olurdu Alıntıla
Coder Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mum_Chamber said: ayarlayip persembe gelseydin guzel olurdu Alıntıla
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 benjani said: selam Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.