numberten Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Kermit futboldan anlıyorsun kenk (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 hayırlı olsun .. istikrardan yanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 PZero said: hayırlı olsun .. istikrardan yanayım seneye şampiyonlar ligini alıcaz demiş denizli söz vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kermit yapma be ya bjknin defansı kimsede yok gsnin forvet hattı kimsede yok fbnin orta alanı kimsede yok ama elindekini en iyi değerlendiren güzel sonuç alıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ayriyetten bjk güzel top oynamıyor.oynuyor diyen aşırı fanatik bjk lidir.fb den gs den farkı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kermit said: PZero said: hayırlı olsun .. istikrardan yanayım seneye şampiyonlar ligini alıcaz demiş denizli söz vermiş. yok ilk dediği 4 yılın üstünde bi yerde çalışmak yani kafada seneyede imzalıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 @kermit abi herşey kağıt üstünde bitmio.. Manu mu münih mi desek %90 manu derdi burda ama eledi münih..sonucta sen cıkıp topunu oynamadgn sürece istiosan 999999M euroluk adam ol, balon... gs top fln oynamadan oyuncularinin kalitesiyle ligi götrcegni sandi sonc ortada.. bırakın bu boş kötü işlerini fln, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ben münih derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Esnaf said: ayriyetten bjk güzel top oynamıyor.oynuyor diyen aşırı fanatik bjk lidir.fb den gs den farkı yok bence. bence gs'den iyi oynuyorz fanatizm ile ilgsii fln da yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Esnaf said: ben münih derdim. fanatiksin :P :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Llama said: kermit yapma be ya bjknin defansı kimsede yok gsnin forvet hattı kimsede yok fbnin orta alanı kimsede yok ama elindekini en iyi değerlendiren güzel sonuç alıyor.. defans nedir abi italya liginde cataniadada öküz gibi defans var ama ligin orta yerlerindeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 applev0dka said: @kermit abi herşey kağıt üstünde bitmio.. Manu mu münih mi desek %90 manu derdi burda ama eledi münih..sonucta sen cıkıp topunu oynamadgn sürece istiosan 999999M euroluk adam ol, balon... gs top fln oynamadan oyuncularinin kalitesiyle ligi götrcegni sandi sonc ortada.. bırakın bu boş kötü işlerini fln, ben manu demedim münih dedim bakabilirsin. manunun kalitesi münihten kötü ayrıca. rooney var o takımda sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kermit said: Llama said: kermit yapma be ya bjknin defansı kimsede yok gsnin forvet hattı kimsede yok fbnin orta alanı kimsede yok ama elindekini en iyi değerlendiren güzel sonuç alıyor.. defans nedir abi italya liginde cataniadada öküz gibi defans var ama ligin orta yerlerindeler. o zman 0-0-10 oynayalim abi zilyon tane gol atalım ok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 madem defansımız çok iyi 3-4-3 neden oynamıyoz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 defans nedir diyon yaa abi sıvoc ferrari yokken nası goller yedik görmedinmi hiç ya yada görmüyormusun gs servetin ne salak durumlara düştüğünü bak zan denen adam yok oldu gitti bjkden gittikten sonra defans nedir diyon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kermit said: madem defansımız çok iyi 3-4-3 neden oynamıyoz ? 3 5 2 oynadık gördük... sistem bizim o değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 maça 7-8 tane defansla çıkarsan defansın iyi olur tabi abi allaşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 3-5-2 oynadık gördük dediğinde 5li orta sahanın 3ü defansif oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kadro bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 abi takım 4 yedekle maca gidio insanlar denizliyi sucluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kadro o değil kadroda adam var ama ya 30 yaş üzeri yada çok genç güvenemem gençlere oynatamam. yaşlılarıda dk 70ten sonra alırım yada hiç almam mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 applev0dka said: abi takım 4 yedekle maca gidio insanlar denizliyi sucluo bende burda hatası var bak denizlinin şimdi eğri oturup doğru konuşmak gerek a2 den neden almadı da 3 kaleci alıyor kadroya anlamış değilim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ben son 2 3 hafta için konuşmuyorum. genel gözlemlerden bahsediyorum taa geçen sezon için bile laf söyledim şampiyon denizli yapmadı diye yeterli değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Llama said: applev0dka said: abi takım 4 yedekle maca gidio insanlar denizliyi sucluo bende burda hatası var bak denizlinin şimdi eğri oturup doğru konuşmak gerek a2 den neden almadı da 3 kaleci alıyor kadroya anlamış değilim mesela bu kez de neden a2 den alıyor dalga mi geciyor denirdi. insanlar ille bişey bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 geçen sene denizli şampiyon yaptı bizi son maçta yendik şampiyon olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar