Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Denizli İmzaladi

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

bide ertuğrula bok atmayın mümkünse. adamı sabredip 2 hafta daha tutamadık şaka gibi. artık çorap değiştirir gibi teknik adam değiştiren takım istemiyorum. ertuğrul tam bu işe göreydi
genç adam. 1 2 hatası oldu diye kovalım hemen. türkiyede böyle. sabredebilsek güzel işler çıkartırdı
denizli boş adam. sadece konuşuyo.
Sosyal ağlarda paylaş

denizliye savunma futbolu oynatiyor diyen insanlar ertuğrul takımın basndayken hic mac izlemiyordu sanrm.. cok pasif bir oyun oynuyorduk ve savunmayi da beceremiyorduk..Evt bu takımı denizli sampiyon yapti,Denizli'nin ön görüsüyle ertuğrul kıyaslanamaz..Bülent gibi oldu oda erken geldi takımın basina eger birkac sene gecse biraz olgunlassa daha yararlı olurdu..Bjk ertuğruldan diil o bjk den faydalandi..Bursa'da yapmaya calstıklari bizde denemeye cesaret edemedkleri. Hatasini anlayip oyun anlaysni degstrdi..
ertuğruln tek katkısı denizli'nin gelmesine vesile olmaktr
Sosyal ağlarda paylaş

ne yapmalydi diger takımlar ? herkes tüm maclari kazansin derbiyi kazanan şampiyon mu olsn =? böyle mi iyi olurdu herkes.. sen ben çıkalım yönetelim takımı o zman..TD sadece 90 sirasinda diil mac öncesinde ve sonrasinda etkisini gösterir..Çıkıp pısırık pısırık top oynatan,ayni şeklde acıklamalar yapan TD'den hayir gelmez
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

ertuğrul da olsa geçen sene şampiyon beşiktaş olurdu.ertuğrul ya savunma futbolu oynatıyor diyenler bursaspor un bi maçını izlesinler.birde denizli sanki farklımı oynatıyor şuan beşiktaşı?

denizli ilk önce savunma sonra hucum diyor
bjk nin gol attığı dkkalara iyi bakın ve ne kadar koştuklarına bakın futbolcularının... ve
karşı takımı yorduktan sonra direk hucuma yöneliyor
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

denizli yüzünden holosko gibi adam köreldi
az önce konuşuyoduk biriyle bunu
savunma savunma diye holoskoyu oynatmadı çoğu maçta
üstüne takım 10 pas yapamıyo nerdeyse
her pozisyonda geri dönülen toplardan bıkkınlık geldi
siz maç izlemiyosunuz o zaman

adamın ayağı kırıldı kaç ay yoktu
denizli ne yapsın sonra form tuttu adam ilk 11 de işte
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

ne yapmalydi diger takımlar ? herkes tüm maclari kazansin derbiyi kazanan şampiyon mu olsn =? böyle mi iyi olurdu herkes.. sen ben çıkalım yönetelim takımı o zman..TD sadece 90 sirasinda diil mac öncesinde ve sonrasinda etkisini gösterir..Çıkıp pısırık pısırık top oynatan,ayni şeklde acıklamalar yapan TD'den hayir gelmez

şu anki beşiktaş kadrosu fenerin gsnin yanına yaklaşamaz
feneri geçtim gsnin ucuna dokunamaz bile
gsnin açık ara önde götürmesi gerekirken aptallık yaparak puan kaybediyo
sonuç olarak noluyo ?
beşiktaş zirve mücadelesinde zaaaaaa diye seviniyosunuz
olay bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...