Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 galatasaray’ın ali sami yen'de fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olduğu maçtan sonra galatasaray'lı arda tanınmamak için yaşlı bir adam kılığına girer ve bir cafe ye gider. cafe de yanından geçen yaşlı bir bayan: - naber arda,der. bunun üzerine arda ordan kaçar ve nasıl tanıdı bu kadın beni diye düşünüp durur. ertesi gün yine aynı cafede aynı şey tekrarlanır. - naber arda? 3. gün arda cok değişik bır kılıkta gider cafeye ve yine aynı kadın ve aynı soru: - naber arda? arda dayanamayıp sorar: "beni nasıl tanıyorsun be teyze"? yaşlı kadın: - ne teyzesi oğlum,ben sabri, sabri.
social butterfly Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bu fıkranın aynısı 6-0 lık yenilgiden sonra da vardı kaç yıl sonra aynısı be creative
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 15 yıllık falan bu fıkra olm ben arif versiyonu dolandı heryerde. yaratıcı olun lol.
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 "social butterfly" said: bu fıkranın aynısı 6-0 lık yenilgiden sonra da vardı kaç yıl sonra aynısı be creative6-0 da arda ve sabri yoktu ama
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=cHBb3FV6PkM bu arkadaşlardan yardım alacağım yaratıcılık konusunda
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 al demedim, ol dedim. yetmedimi çaldığınız bizim besteler diye bi tezahüratı vardı beşiktaşlıların size hatırlatırım.
tellos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 yıllar öncekindeki karakterler kimdi hakan arif olabilir
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Şu tezahüreat videolarından hiçbişey anlamayan bitek benmiyim.
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 -Dark_Angel- said: Şu tezahüreat videolarından hiçbişey anlamayan bitek benmiyim. İşin espirisi orada zaten kimse birşey anlamıyor
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ulan aynı fıkrayı degiştirip degiştirip satıyorlar metin oktay turana aynı şeyi söyler.hasan şaş arife.şimdi arda sabri.
Öne çıkan mesajlar