kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Fistan said: bilin bakalım macın skorunu kim dogru bildi bu topicte olm bende 2-2 dedim beraberlik dedim benimde hakkımı yeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 pascalnouman said: ofsaytla elle oynama arasinda nasil bir baglanti kurdun onu anlamadim göz muayenesi diyorsun da onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 kermit said: Fistan said: bilin bakalım macın skorunu kim dogru bildi bu topicte olm bende 2-2 dedim beraberlik dedim benimde hakkımı yemeoha hem beşiktaş hem ts gol atıcak hemde 2 gol.imkansız fistan ın 10-0 dediği mesajlar gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Reksa said: TRABZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Esnaf said: kermit said: Fistan said: bilin bakalım macın skorunu kim dogru bildi bu topicte olm bende 2-2 dedim beraberlik dedim benimde hakkımı yemeoha hem beşiktaş hem ts gol atıcak hemde 2 gol.imkansız fistan ın 10-0 dediği mesajlar gibi olmuş ordaki kritik nokta berabere bitecek olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Reksa said: pascalnouman said: ofsaytla elle oynama arasinda nasil bir baglanti kurdun onu anlamadim göz muayenesi diyorsun da onun için. kaldirsaydi bayragi kaldı ki o posizyona ofsayt degil demedim ama sezon icinde sadece 1 kere lehimize verilmis bir kararin diger harcanan pozisyonlara diyet olarak dusunulmesi de bambaskaymis PES diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ben ilk yarı 0 ikinci yarı 0 oynadım mis gibi ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 geçen hafta Rıza eses maçinda yatti diyenler Bünyamin'in aldgıgı para konusunda yorum yapmakta isterler mi acaba ?? Hakem rörörö yapmıcaz ama bütn mac emzik gibi düdük calarken penalti pozisyonunda biryerlerine kacmasi o düdüğün ligin kaderini etkiliyor... ---- Haftaya fener bizi yenerse şampi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 fener bizi ne zaman yenebilmiş kadıköyde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 daha yeni maç aldınız 2-0dan daha ne istiyorsunuz beşiktaşlılar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 sinad said: fener bizi ne zaman yenebilmiş kadıköyde ya bünyamine verirler yine yenerler..!!!! cisse atılır hızlı koştu diye rüzgarndan adamlar yıkldi die fln filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 mokoko said: beyler tamam sakin. siz 6 senede 1 şampiyonluk hakkınızı geçen sene doldurdunuz. hadi şimdi gidinde denginiz ts'la bi maç yapın. bakalım ne olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 haftaya şampiyon belli olur.fenerin ankaraspor maçının son haftalara gelmesi şansına olmuş.çok kritik bir haftaydı bence.ama hayla gs adına minicikte olsa umudum var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 mokoko said: mokoko said: beyler tamam sakin. siz 6 senede 1 şampiyonluk hakkınızı geçen sene doldurdunuz. hadi şimdi gidinde denginiz ts'la bi maç yapın. bakalım ne olcak. denginz bursa ile yarışırsınz artık... naslse gs bjk yok dimi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ankaraspor fenere çakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 applev0dka said: mokoko said: mokoko said: beyler tamam sakin. siz 6 senede 1 şampiyonluk hakkınızı geçen sene doldurdunuz. hadi şimdi gidinde denginiz ts'la bi maç yapın. bakalım ne olcak. denginz bursa ile yarışırsınz artık... naslse gs bjk yok dimi ;) yok onları biz ekarte ettik. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 mokoko said: applev0dka said: mokoko said: mokoko said: beyler tamam sakin. siz 6 senede 1 şampiyonluk hakkınızı geçen sene doldurdunuz. hadi şimdi gidinde denginiz ts'la bi maç yapın. bakalım ne olcak. denginz bursa ile yarışırsınz artık... naslse gs bjk yok dimi ;) yok onları biz ekarte ettik. :) inönüde beşiktaş size 3 tane GÖMDU ekarte ettinz ? gz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 abi 4 puan fark var arada daha neyin GÖMDÜsünü tartışıosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bişey tartışmıyorm abi :) kendinz ekarte etmişsnz gibi davranman garip geldi :) geçen sene bizm size yaptıgmz gibi (?)(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 gg. jeton atsak devam edebilir miyiz? o değilde beşiktaşın muhteşem maçından sonra dandik real-barca macını nasıl izlicez? allah kahretsin süper takımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 applev0dka said: geçen hafta Rıza eses maçinda yatti diyenler Bünyamin'in aldgıgı para konusunda yorum yapmakta isterler mi acaba ?? Hakem rörörö yapmıcaz ama bütn mac emzik gibi düdük calarken penalti pozisyonunda biryerlerine kacmasi o düdüğün ligin kaderini etkiliyor... ---- Haftaya fener bizi yenerse şampi.. kıyamam. :)) şampiyon bursa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 @blaz sercan her hafta öyle penalti alırsa şampiyon bursa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 geçen sene hem gs hemde fb en kotu sezonlarını yaşadı. sizde sivasla çekiştiniz. bu sene gs 213214 tane yıldız trasnfer yaptı, bjkda kadrosunu korudu ve guclendirdi. peki fb oynayınca noluomuş bjk yalan oluomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bjkliler basladi mi lan hemen qqya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 mokoko said: geçen sene hem gs hemde fb en kotu sezonlarını yaşadı. sizde sivasla çekiştiniz. bu sene gs 213214 tane yıldız trasnfer yaptı, bjkda kadrosunu korudu ve guclendirdi. peki fb oynayınca noluomuş bjk yalan oluomuş.fb oynayınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar