Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evrende yalnız mıyız?

tamirci

Öne çıkan mesajlar

konuyu okumadım ama bişey sormak istiyorum.sizce bütün ufo resimlerinin yıllardır insanların hayal ürünlerindeki gibi daire biçiminde olması olasılığı nedir ? ha bence kesinlikle var bizden başka yaşam formları tartışmak gereksiz bunu ama o resimler kolpa gibi geliyor bana :([signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

süper geyiklerinize devam edecekseniz haber verinde önceden uzaklaştıralım sizi konu dışından

boşuna mesaj silmekle ugraşmamış oluruz[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

unity100, 24 Temmuz 2004 01:44 tarihinde demiş ki:
ahoehoehroehroehoerhhuhuhu uuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oooooooooof horanse ooooooooooffffff
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 01 Ağustos 2004 19:20 tarihinde demiş ki:
süper geyiklerinize devam edecekseniz haber verinde önceden uzaklaştıralım sizi konu dışından

boşuna mesaj silmekle ugraşmamış oluruz

prdn bırden kendımızı kaptırmısız sry...=(

ya bole bır suru resım ve vıdeo var nette ama nerden bılebılırz bunlar gercek mı?!? yanı vıdeolardakıler ya ucak yada helıkopter gıbı seyler cıkıyor resımdekıler ıse fake cıkıyor yanı...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
Kontrolsüz güç, güç değildir. Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
Sosyal ağlarda paylaş

Evrende yanlız olduğumuza kesinlikle inanmıyorum... Ancak:

said:
Obscura, 01 Eylül 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
kesinlikle diliz
beyoğlundaki ufo müzesine gitmeni tavsiye ederim
insandan başka dunya dışındakı yerlerde yaşayan birsürü canlı var ve dunyayıda bılıyorlar
hatta şuanda insan ve onların ırkları arasında melez bi ırk yaratmaya çalışıolar
beyoğlundaki müzede 100lerde ufo resmi var orada burada çekilmiş çoğu 2-3 metrelik uzaklıklardan çekilmiş ve ince detaylarına kadar incelenebilicek kadar yakında
bilim adamları akademik kariyerlerinin bitmemesi için açıklamıyolar ama onlar da bal gibi bilio aslında
mesela adam basın toplantısında yok kardeşim uzaylı fln dıo
kulise gelince söyleyemezdim bütün hayatım kayardı dıo
ha bikaç cengaver yokmu bunları açığa kavuşturan var
birsürü insan var hatta
beyoğlundakı müzenin amacıda o zaten sayfalarca imza toplanmış
''Biliyoruz, artık ufo gerçeği açıklansın!'' die
çok değişik şeyler var mesela bi ufo bi kadına yaklaşmış ve bi ışınla elinde kara bi leke oluşmasına sebep olmuşi kadının elinde 17 snedir yaklaşık 4 cm uzunluğunda 1 cm kalınlığında bi leke var
aynı leke bide adamın karnında var
simetrik olarak yerleştirilmiş noktalar var adamın karnında sankı büyük delikli bi elek izi gibi vekesinlikle çıkmayan bi leke

Sonra yabancı bi kız adını unuttum babası kızın fotoğrafını çekio
çekerken bişi yok ama tab edildiktn sora fotoğrafta kızın arkasında bi canlı duruyo insan diil..

türkiyedede büsürü insan var gören balıkesir mi ne anadoludaki bi şehirde belediye ekipleri ufoya benze bişi görüyo vali görevlileri farklı odalara aldırtıp cismi çizmelerini istiyo
çizimler birbirleriyle uyuşuyo

sonra amerikada 51. bölge denen bi yer var biçounuz biliodur filmlerden fln olayın tamamı burda
kesinlikle kimse ama kimse sokulmuyo yaklaşan vuruluyo muhafız direk bağırıyo ''yaklaşırsan vururum''..
işte böyle çok ilgiliyim bu konuya
kesinlikle yanlız diiliz biz nası yaşıosak onlarda yaşıo
sadece biraz geniş düşünürsek bile bunu doğrulayabiliriz..[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay
Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay

Şu açıklamalar bana o kadar mantıksız geldi ki. UFO müzesi denilen yer sadece para kazanmak için kurulmuş bir "lünapark"tan farklı bir şey değil. O "Adam kızının fotosunu çekmiş, arkada uzaylı, sevgili açık arazide sevişiyomuş, bi bakmışlar üstlerinde ufo, bizim arkadaş tatilde garip bişi görmüş resmini çekmiş ufoymuş, rüstem emminin inekleri kayboluyomuş bi bakmışlar gizlice meğer uzaylılar kaçırıyomuş" tarzı haberlerin zaten yalan ve ün için olduklarını biliyoruz. Yüzlerce kez böyle haberler çıktı, çoğu da palavra bulundu. Mutfaktan tavasını kapan havaya atıp ufo diye resmini çekiyor, fotoşop bilen editliyor...

51. bölgeye gelince... Oraya yaklaşanın vurulmasının içerde uzaylı olmasıyla alakası ne ki? İçeride yapılan pek çok şey olabilir. Örneğin uluslar arası anlaşmalara aykırı nükleer, biyolojik veya kimyasal silah yapımı, gizli ordu projeleri, casusluktan korkulan son teknoloji jet uçakları ve tanklar, ileri aşama soğuk füzyon deneyleri ve daha bir çok şey olabilir içeride...

Yani bu tür saçma sözlere, palavralara hemen kendinizi kaptırmayın. Bunların hiçbiri kanıt oluşturmaz uzaylılara...

Ancak kişisel fikrimi sorarsanız ben evrende yanlız olmadığımızı, olamayacağımızı düşünüyorum.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

valla cok iyi mantik yurutmussunuz uzay cok buyuk kesin vardir baska adamlar diye iyi guzel de, uzay buyukluguyle orantili olarak ayni zamanda cok da yasli. milyarlarca yillik bu yasin yaninda, uzay seyahati yapabilecek seviyede bir tur yasaminin bi kac bin sene oldugunu dusuneniniz cikmamis gunn haricinde.
olay uzayda baska turlerin olmasi degil bunlarin ayni zamanda yasamasi.
soyle bir ornek; soylediginiz uzay buyuk kesin baska turler vardir lafi, dunya cok buyuk kesin birsuru uzay seyahati uzmani insan vardir lafina benziyor. dunyada 6 milyar insanin icinden biriki bin uzay seyahati uzmani insan vardir evet, ama bunlarin kaci ayni yil, ayni gun, ayni saat, ayni dakika, ayni saniyede dogdular acaba onu soyleyebilecek misiniz?
uzayda baska turlerin bizimle ayni biriki bin yil icinde varolma ihtimaliyle ayni ihtimal asagi yukari.
kendi beyninizin hayal edebilecegi surelerle, kendi zaman alginizla dusunuyorsunuz. uzay ise milyon seneleri hapir hupur yutan bir canavar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 01 Ağustos 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Uzay sonsuz büyüklükte bir yer.. Dünya'nında 5 kilometrelik bir plajdaki bir kum tanesinden bile küçük olduğunu düşünürsek. Kesinlikle yalnız değiliz.

Bu doğru değil, uzayın sonsuz olmadığı kanıtlayan bir çok teori var. Sonsuzluğunu destekleyen yok bildiğim kadarı ile.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nebuch, 01 Ağustos 2004 20:33 tarihinde demiş ki:
ben sadece en üstün canlının insan olduğunu bilirim. Bunu söylerim.

Nerden bilirsin ?

Net bi bilgi varmı elinde ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...