Slint Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Sandisk'in bellek ürünleri falan satılıyor ama bunu nedense ithal etmiyorlar Türkiye'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 piyalepiyale said: ne fark eder kullanmılmıs olması calısıyosa sorun yok. zarı dert etmek gibi bişey bu lan. garantisi yok o urunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 abi boşver garantiyi falan ya. valla fasasiyo o işler. alet çalışıyosa sorun yok. ben hayatımda hiç netten aldıgım ikinci ellerin problem cıkardıgını görmedim şimdiye kadar. ha olmaz mı olur ama dert etmeye bile değmez. çok bi pahalı bişey de değil ki yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ahah sen mi sation yoksa :) garanti onemli hocam oyle deme simdi, tamam urun para degilde, niye bozuk gelme riskini alayim simdi. bide garantisi olmadigina gore 2+ yil kullanmis adam, kesin vardir o urunde bisiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 :P elden falan alırsın sandım ben. neyse abi sen bilirsin tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Sansa'nın kendi sitesinde al, ya da ebay'dan filan al. Fiyatı gümrüğe takılmayacak kadar ucuz ve aynı paraya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 bayrama kadar gelirmi ki alsam kendi sitesinden? hemen gelsin diye turkiyeden seettirdiydim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ben mymemory'den almıştım.(tu)tabi göndermiyorlar artık tr'ye. gümrüğe falan da takılmaz zaten sarı zarf içinde gelmişti, küçük bir şey zaten mektup muamelesi görmüş. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 gerge kendi sitesi satmiyor yaf bunlarin amazona yonlendiriyor. bilirsin sen amazon gonderiyor mu turkiyeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 göndermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 pff hacit turkiyeden alinabilcek ne var baska boyle kucucuk ufacik bisiler ariyorum. eskiden zen stone fln vardi satmiyorlar artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ebay'den bak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ordan bakayim da simdi kargosu mp3 calarin kendisi kadar tuttcak. teknosa ekstra'ya gittim bugun su bestbuy yerine acilan yere, bi tane filipis begendim o da kalmamis anasini satiyim. dun de bi sony begendiydim o da yoktu adamlarda sdf her yol sansa almaya goturuyor sanirsma beni. teknosa'daki eleman da dedi zaten sansa almayi dusunuyorsan bunlara hic bulasma dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 e bayden aldım 4gb lıktan 80 liraya geldi. 1 haftada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 sansa isimden kaybediyor artık, bi arya olsa stark olsa falan kabul ama sansa isminde bişi almam ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Teknosa elemanları genelde bilgisiz oluyor ama bu sefer ki doğru söylemiş. Bu arada Sahibinden'de sıfır Clip+'lar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 sansayı görünce aklıma stark ailesi geliyo. game of thrones... fuuuuu (üstte de söylenmiş. double fu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 clip'te clip+'tan farkli olarktan harici kart sokamiyoruz sanirsam demi adamin teki 0 clip'i 90a satiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Ben Clip'i denemedim ama ses kalitesinin Clip+'tan daha iyi olduğunu söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Ses kaliteleri aynı ama Clip çok daha kötü özellik olarak. SD kart takılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 sahibinden den aliyorum clip+ dolar sagolsun ebay'dan alsam da ayni fiyata gelecek 16dolar kargo bindiriyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 hay ben boyle isi ya sahibinden com kapandi tam alirken rock tanrilari muzik dinlememi istemiyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 şş olm bunu alcam lan alım dimi? bide bana şuna uygun ne en pahalı ne en ucuz şöle 5üzerinden 4 bi kulalık önerin de takılıyım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 sennheiser cx300-II kulaklik olarak tam fiyat performans aleti sen nerden alcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bu sahibinden com da kredi kartiyla nasi odicez ya bulamadim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar