Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sandisk Sansa Clip+

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rockbox yukledim usengecligimi atip.
Herseyden once pil omrunu falan gectim, ekolayzir ve homescreen duzenlemesi HARIKA. kendim modlamayi dusunmustum ekrani ama haftada 2 saat kullandigim cihaz icin degmez diyip vazgecmistim hep, su anda rockbox sayesinde istedigimden fazla bilgi var ekranda. menuler hayli guzel, cuesheet desteklemesi harika, musepack caliyor artik o guzel, official firmware de gayet uzuyordu bu mesele beni.

sonuc olarak bu cihaz rockbox ile kullanilir.

alet uzerinde doom calisiyor lan, !! umrumda degil gerci de, iyi yani. asfsd
  • 3 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Direk kur, o karışık GUI çözdükten sonra çok daha fonksiyonel oluyor. Pil ömrü de çok artıyor.

Hayırlı olsun bu arada, çok memnun olacaksın.
Mesaj tarihi:
acikcasi ben kontrollerini sevmiyorum pek,ben sadece spor yaparken kullandigim icin kosarken falan eskisi cok rahatti, simdiki key setup rezalet diyebilirim. ekrani goruyorken durum baska, cok rahat o ayri.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Daha fonksiyonel bence, alıştım ben. Main device olarak kullanınca daha farklı oluyor ama alete bakış tabii.
Mesaj tarihi:
2gb'lık olanından vardı bende, harika bir alet fakat bir ay kullandıktan sonra -düşme falan olmadan- ekran gitgide soldu ve birkaç hafta içinde tamamen karardı, değiştirmek zorunda kaldım. yaygın olmamakla beraber görülen bir problemmiş.
Mesaj tarihi:
Bende kurayım bi, de şu anki gui'nin hızlı olmasına alıştım, ( hız derken ulaşılabirlik değil, tuşa bastıktan sonraki tepki süresi ) rockbox'da bu kadar hızlı mı ?

Birde sdcard'ı tanıyor mu ?
Mesaj tarihi:
cevap verme surelerinde sikinti yok, sadece navigasyon bence orjinal firmware ile daha basarili. ama gerge nin dedigi gibi main cihaz olarak kullanacak biri icin sundugu esneklik falan goz onunde bulunduruldugunda gui de cok zor degil. belki daha iyi olabilirdi denilir olsa olsa.

msd card sikintisi yok.

edit: curses
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Üşeniyordum bugüne kadar, bugün onu kırdım ve kurdum. İyikine de kurmuşum benim gibi her ayarını kontrol etmek isteyen tipler için süper bir yazılım. Ama sanırsam miyop olduğumdan dolayı varsayılan olarak gelen theme de sorunlar yaşıyacağım. :)

Tavsiyesi olan var mı theme olarak? En kullanışlısı hangisi, bir kaçını denedim de o zamanda menüler sapıtıyor.
Mesaj tarihi:
O font olayından ötürü ben de 1-2 gün debelenip kaldırdım yazılımı. İstediğim temayı yakalıyorum, fontu 1-2 derece büyütüyorum, her şey süper derken çalma ekranında renkler yazılar birbirine giriyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Deathblade said:
Tavsiyesi olan var mı theme olarak? En kullanışlısı hangisi, bir kaçını denedim de o zamanda menüler sapıtıyor.

Cliplined kullanıyorum Adobe Helvetica fontuyla menüler için. Süper tema. Playing için ise LSE1 kullanıyorum.

Güzel uyuyorlar, font okunur ve büyük oluyor ama öyle aşırı da büyük değil. Estetik bir şey Cliplined zaten. Tavsiye ederim bu comboyu.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
fiyatına göre çok iyi hepsi, alınır tabi de. fuze+ mı clip+' mı dersen ihtiyacına göre değişir? ben video oynatmasıne gerek yok sadece audio ve radio olsun biraz da ufak olsun diye clip+ almıştım. 2. senem ve memnunum.

bir de fuze+ pil ömrü bakımından daha iyidir clip+'dan.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
up

abi turkiye de niye yok bu sansalardan ya?
balcovayi tavaf ettim bugun hicbi yerde yoktu
internete bakiom simdi yine hicbi sitede yok

yoksa boyle bir urun mu yok lan sdffsd
  • Yeni Oluştur...