Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Rockbox yukledim usengecligimi atip. Herseyden once pil omrunu falan gectim, ekolayzir ve homescreen duzenlemesi HARIKA. kendim modlamayi dusunmustum ekrani ama haftada 2 saat kullandigim cihaz icin degmez diyip vazgecmistim hep, su anda rockbox sayesinde istedigimden fazla bilgi var ekranda. menuler hayli guzel, cuesheet desteklemesi harika, musepack caliyor artik o guzel, official firmware de gayet uzuyordu bu mesele beni. sonuc olarak bu cihaz rockbox ile kullanilir. alet uzerinde doom calisiyor lan, !! umrumda degil gerci de, iyi yani. asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 aldım bende bundan. sıradan bi kullanıcı olarak Rockbox denen dalgayı kurmaya gerek varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 pil omru umrundaysa, ve birazcik daha karisik gui yi sallamiyorsan kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Direk kur, o karışık GUI çözdükten sonra çok daha fonksiyonel oluyor. Pil ömrü de çok artıyor. Hayırlı olsun bu arada, çok memnun olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 acikcasi ben kontrollerini sevmiyorum pek,ben sadece spor yaparken kullandigim icin kosarken falan eskisi cok rahatti, simdiki key setup rezalet diyebilirim. ekrani goruyorken durum baska, cok rahat o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Daha fonksiyonel bence, alıştım ben. Main device olarak kullanınca daha farklı oluyor ama alete bakış tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1rVV_0xKmhw&feature=player_embedded yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 daha marifeti bol ,ahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 2gb'lık olanından vardı bende, harika bir alet fakat bir ay kullandıktan sonra -düşme falan olmadan- ekran gitgide soldu ve birkaç hafta içinde tamamen karardı, değiştirmek zorunda kaldım. yaygın olmamakla beraber görülen bir problemmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ya tutarsa? minvalindeki cevaplamalarla ayar verdiğini zanneden nesle aşina değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 çok yanlış gelmişsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 rockbox kurmamla silmem bir oldu. o gui ne lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Bende kurayım bi, de şu anki gui'nin hızlı olmasına alıştım, ( hız derken ulaşılabirlik değil, tuşa bastıktan sonraki tepki süresi ) rockbox'da bu kadar hızlı mı ? Birde sdcard'ı tanıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Hızlı, sd sorunu yok. Pil çok daha uzun gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 cevap verme surelerinde sikinti yok, sadece navigasyon bence orjinal firmware ile daha basarili. ama gerge nin dedigi gibi main cihaz olarak kullanacak biri icin sundugu esneklik falan goz onunde bulunduruldugunda gui de cok zor degil. belki daha iyi olabilirdi denilir olsa olsa. msd card sikintisi yok. edit: curses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Üşeniyordum bugüne kadar, bugün onu kırdım ve kurdum. İyikine de kurmuşum benim gibi her ayarını kontrol etmek isteyen tipler için süper bir yazılım. Ama sanırsam miyop olduğumdan dolayı varsayılan olarak gelen theme de sorunlar yaşıyacağım. :) Tavsiyesi olan var mı theme olarak? En kullanışlısı hangisi, bir kaçını denedim de o zamanda menüler sapıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 O font olayından ötürü ben de 1-2 gün debelenip kaldırdım yazılımı. İstediğim temayı yakalıyorum, fontu 1-2 derece büyütüyorum, her şey süper derken çalma ekranında renkler yazılar birbirine giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Deathblade said: Tavsiyesi olan var mı theme olarak? En kullanışlısı hangisi, bir kaçını denedim de o zamanda menüler sapıtıyor. Cliplined kullanıyorum Adobe Helvetica fontuyla menüler için. Süper tema. Playing için ise LSE1 kullanıyorum. Güzel uyuyorlar, font okunur ve büyük oluyor ama öyle aşırı da büyük değil. Estetik bir şey Cliplined zaten. Tavsiye ederim bu comboyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bu geyiği nerde bulurum istanbul anadolu yakasında bide fuze + var onun boyutu nasıl ? Alınası var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 fiyatına göre çok iyi hepsi, alınır tabi de. fuze+ mı clip+' mı dersen ihtiyacına göre değişir? ben video oynatmasıne gerek yok sadece audio ve radio olsun biraz da ufak olsun diye clip+ almıştım. 2. senem ve memnunum. bir de fuze+ pil ömrü bakımından daha iyidir clip+'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 up abi turkiye de niye yok bu sansalardan ya? balcovayi tavaf ettim bugun hicbi yerde yoktu internete bakiom simdi yine hicbi sitede yok yoksa boyle bir urun mu yok lan sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 gg de vardı sanki bu ben alıcaktım almamıstım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 gg'de 1 tane var o da kullanilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ne fark eder kullanmılmıs olması calısıyosa sorun yok. zarı dert etmek gibi bişey bu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar