xhi Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 pekaziz said: Tasarımı bilmem de 2 senedir clip+ kullanıyorum daha bir kere sorunla karşılaşmadım.z Rockbox kullanıyomusunuz ve flac formatını sıkça kullanırmısınız? genelde flac çalarken sıkıntı oluyormuş farklı kbpslerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Sorun yok. Alet 18bit ama, tutup da 24bit flac atarsan çalmaz tabii. Bitrate sorunu yaşamadım hiç. Rdio, MOG gibi şeyler için sattım ben, iyi yoksa. Rockbox ile kullanıyordum. 7-8 ay normal kullandım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 xhi said: Merhaba arkadaşlar, Sansa Clip almak istiyorum. Clip+ değil. Sansa Clip'in daha sorunsuz ve sağlam olduğu söyleniyor ayrıyeten tasarımı da daha güzel. Amazon ve ebay dışında 0 olarak alabileceğim bir yer varsa paylaşırsanız sevinirim. Önceden mediamarktlarda varmış? Bu sansa clip crave (resimde title'ı öyle diyor). Sansa clip'in bir üst modelidir muhtemelen. Bizim aldığımız daha farklı yani bilgin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 xhi said: pekaziz said: Tasarımı bilmem de 2 senedir clip+ kullanıyorum daha bir kere sorunla karşılaşmadım.z Rockbox kullanıyomusunuz ve flac formatını sıkça kullanırmısınız? genelde flac çalarken sıkıntı oluyormuş farklı kbpslerde. 4-5 aydır kullanıyorum Rockbox'ı, flac bir kaç albümüm var pek sorun yaşamadım. Çok nadir aletin kilitlendiği oluyor yazılımdan ötürü, reset atıyorum halloluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 "Tatar Ramazan" said: http://www.ebay.com/sch/m.html?_nkw=sandisk+sansa+clip+plus&_sacat=0&_odkw=&_osacat=0&_armrs=1&_ssn=outletmp3 ben bu yüksek puanlı elemandan almıştım 32 dolar 4'lüğü, 46 dolar 8'liği California'dan yolluyor fazla değil posta masrafı öyle 9 dolar ve normal posta olmasına rağmen 4-5 günde geliyor Bordo renk aldım 4'lükten ve 50 liraya 16gblik microSD Sandisk kart taktım canavar oldu Burdan toplam 3 tane almayı düşünüyorum. Gümrükte bir sorun çıkar mı arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ya bende almayi düsünüyorumda balderesi olmak da istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 xhi said: "Tatar Ramazan" said: http://www.ebay.com/sch/m.html?_nkw=sandisk+sansa+clip+plus&_sacat=0&_odkw=&_osacat=0&_armrs=1&_ssn=outletmp3 ben bu yüksek puanlı elemandan almıştım 32 dolar 4'lüğü, 46 dolar 8'liği California'dan yolluyor fazla değil posta masrafı öyle 9 dolar ve normal posta olmasına rağmen 4-5 günde geliyor Bordo renk aldım 4'lükten ve 50 liraya 16gblik microSD Sandisk kart taktım canavar oldu Burdan toplam 3 tane almayı düşünüyorum. Gümrükte bir sorun çıkar mı arkadaşlar? Toplam 75 euroyu geçmiyorsa sorun olmaz zaten minick paketleri var pek dikkatte çekmeyecektir ekstra araştırmak falan için. ya da bikaç gün arayla sipariş verirsin, yılda kaç sefer hakkımız var öğren ama Ha bide en az birini kırmızı yani bordo al derim, siyahından çok daha şık duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/SanDisk-Sansa-Clip-4GB-MP3-Player-FM-Radio-Expandable-MicroSD-Slot-RED-/350547746439?pt=UK_AudioTVElectronics_PortableAudio_MP3Players&hash=item519e461e87#config bilenler bakabilir mi, bu alet alınası değil mi şimdi ? This item is brand new, boxed with all accessories. demiş, refurbished olsa da boxed olabiliyor değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Lancelion said: http://www.ebay.co.uk/itm/SanDisk-Sansa-Clip-4GB-MP3-Player-FM-Radio-Expandable-MicroSD-Slot-RED-/350547746439?pt=UK_AudioTVElectronics_PortableAudio_MP3Players&hash=item519e461e87#config bilenler bakabilir mi, bu alet alınası değil mi şimdi ? This item is brand new, boxed with all accessories. demiş, refurbished olsa da boxed olabiliyor değil mi ? sadece ingiltereye kargo yapıyor sanırım. Birde 19 paund. Euro yada dolar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 türk lirası hiç değil. refubrished alabilirsiniz bende öyle aldım problem çıkmaıd tabi bende problem çıkmaması sizde çıkmayacağı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 amazondan'dan alınabilir hem daha ucuz hemde "0" ama kargo gelirmi bilmiyorum. http://www.amazon.com/SanDisk-Sansa-Clip-MP3-Player/dp/B002MAPRYU/ref=sr_1_15?ie=UTF8&qid=1333134275&sr=8-15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 pardon arkadaşlar amazon'da sipariş aşamasına gelince 32$ kargo ücreti çıkardı ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/190638189930 şunu aldım eeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Bende bunu aldım paypal ile 77TL'ye geldi. http://www.ebay.com/itm/Sandisk-Sansa-Clip-PLUS-4GB-RED-MP3-w-MicroSD-Slot-/300511965625?pt=Other_MP3_Players&hash=item45f7e8b1b9#ht_5763wt_1391 Teşekkürler Tatar Ramazan:) Aldığım kişi daha önceden sadece bu renginden 149 tane satmış.X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 xhi said: Bende bunu aldım paypal ile 77TL'ye geldi. http://www.ebay.com/itm/Sandisk-Sansa-Clip-PLUS-4GB-RED-MP3-w-MicroSD-Slot-/300511965625?pt=Other_MP3_Players&hash=item45f7e8b1b9#ht_5763wt_1391 Teşekkürler Tatar Ramazan:) Aldığım kişi daha önceden sadece bu renginden 149 tane satmış.X( Güle güle sorunsuz kullan Satan adam güvenilir ya, zaten çok satışı var. Kaliforniya'dan yolluyor Çinli büyük ihtimal zaten orda kalabalıklar Bordosu siyahından kat kat güzel duruyor cidden, siyahı biraz oyuncak gibi geldi bana bordosu çok daha hoş duruyor Kulaklık olarakta şunu; MEElectronics M9 In-Ear Headphones (Black) http://www.meelec.com/MEElectronics_M9_Hi_Fi_Sound_Isolating_Earphone_p/earphone-m9-bk-mee.htm aldım ben aynı günlerde, o da Kaliforniya'dan yollanıyor ve ikisi beraber 5 günde gelmişlerdi. Bu kulaklığı patide baya övmüşlerdi ondan bunu seçmiştim ve güzel alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Teşekkürler Tatar Ramazan, kulaklığada şöyle bir baktım gerçekten tam fiyat performans bir kulaklıkmış ama bende Sony Mdr300 var. Bundan sonra Hifiman Re262 gibi bir kulaklık almak istiyorum ya da Etymotic Research HF 5, izolasyon ve komfor en üst seviyede :) Bu arada benim "clip+" gelmedi yarın 1 hafta olacak.8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 xhi said: Bu arada benim "clip+" gelmedi yarın 1 hafta olacak.8-) Kargo ile gelmiyor yalnız, direk postacı getiriyor (5 günde Kaliforniya-İstanbul) ve aşağıdan zili çalıp 2 kutuyu da apartmanın merdivenlerine bırakmıştı ökküzbaş postacı:D aman diyim evde birini bulundur uçmasın sizin postacı da camışsa böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 "Tatar Ramazan" said: xhi said: Bu arada benim "clip+" gelmedi yarın 1 hafta olacak.8-) Kargo ile gelmiyor yalnız, direk postacı getiriyor (5 günde Kaliforniya-İstanbul) ve aşağıdan zili çalıp 2 kutuyu da apartmanın merdivenlerine bırakmıştı ökküzbaş postacı:D aman diyim evde birini bulundur uçmasın sizin postacı da camışsa böyle Yurdun adresini verdim. Araya koyacakları pek bir yerde yok ama ümidi keseceğim bu haftada gelmezse. Takip edilemeyen bir gönderi oldugu için pttdeki görevlilerde bakamıyor sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Oha 10 günü falan geçmiş o zaman, bağlantı kur satan Çinliyle mesaj at postada kayboldu veya çalındı, tekrar yollayın lütfen diye durumu güzelce açıkla. Bu sefer mümkünse ailenin adresini falan ver ona yollasın replacement olarak, yurtta iç etmiş olabilirler aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Yurtda iç itmeleri gibi bir ihtimal söz konusu olacağını hiç sanmıyorum, yurda yakın zamanda çok kargom geldi. Yazdım gelmesi 7 - 21 iş günü sürebilir demiş. ::o ebay said: "Hi. The tracking # is LNXXXXX that you could check this out at usps.com, but the USPS does not scan in items with delivery confirmation they only scan items upon delivery for the First Class international Mail. Items usually are not scanned in, but will not show until they are delivered to the post office in your area. It just made like this way. The international first class mail usually takes 7-21 business days, but time frame is not guaranteed. For the custom issue, it will take little longer than usual. This is the normal delivery system for the FIRST CLASS MAIL INTERNATIONAL mails for the international customer. First Class mail international doesn’t provide the tracking information as the International Priority mail service does. (Step by step) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 benim birader bozmuş bunu. şarj bile etmiyor şuan alet napılır hard reset vs bişey varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 kapama tuşuna 30 saniye falan basılı tut, hardreset öyle atılıyodu sanırım. benim de başıma geldiydi öyle yapınca çözülmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Genel tavsiye: aletin arkasındaki yere iğne/kalem ucu sokup resetlemeye çalışmayın orası mikrofon deliği. sdf çok yapılan bir hata aklınızda bulunsun dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 rockbox kullanan var mı şu an, stabil ve kullanışlı bir zamazingo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Clip+ ile kullandım hep Rockbox'u, pil ömrünü arttıyor, ses ayarları filan epey gelişiyor. İyidir, kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar