Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Bunu şu anda Türkiye'de temin edebileceğim güvenilir bir yer bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 sahibinden'de var , distrübitör bazında getirilmiyor bildiğim kadarıyla. senelerdir arıyorum, hiç bir teknoloji markette göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Buldum satan birini yarın almayı planlıyorum bakalım.Kargo gelince yorum yaparım satıcı hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 abi yorum yap ta ben de ona gore alicam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 al abi durduğun kabahat en iyi dac'lardan birine sahip alet. fiyat/performans konusunda canavar kendisi kullanıyorum ben şimdi mp3 playerim bozulsa gider yine aynısından alırım. parama kıyıp cowon almayacam diyorsan en iyi seçim sandisk sansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 su maas yatsinda bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 TR'den almak akıl karı değil 2 katına satıyor uyanıklar, Ebay'den yüksek puanlı birinden alın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 gittigidiyor da var üç gün önce bakmıştım kargo gelince yorum yazıver bir de link at. alasım var benim de http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/sandisk-sansa-clip-zip-8-gb-mp3-player-siyah-52895517 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 linklediğin zip . renkli ekran falan var, ama pil ömrü yarısı kadar clipin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 evet ben de o yüzden almamıştım. bir ay öncesine kadar baya satan vardı simdi bir kac tane kalmıs. sahibinden.com da su eleman satıyor daha önce 2 tane satmıs olumlu yorum var. 8gb siyah http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-sifir-kutusunda-bu-fiyata-yok-sansa-clip-8gb-74905146/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 amazon.com dan baktim da, 8gblik olani 55dolar.kargoyu da eklersen 100u gecer rahat galiba.burda da 140 a satiyolar.cok mu pahali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Normal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 alim o zaman su zam farki yatarsa :D. telefondan muzik ve radyo dinleyince surekli sarjda birakmam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 http://www.ebay.com/sch/m.html?_nkw=sandisk+sansa+clip+plus&_sacat=0&_odkw=&_osacat=0&_armrs=1&_ssn=outletmp3 ben bu yüksek puanlı elemandan almıştım 32 dolar 4'lüğü, 46 dolar 8'liği California'dan yolluyor fazla değil posta masrafı öyle 9 dolar ve normal posta olmasına rağmen 4-5 günde geliyor Bordo renk aldım 4'lükten ve 50 liraya 16gblik microSD Sandisk kart taktım canavar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 istanbulda oldugumdan gidip elden almak daha mantikli geliyo bana.bazen postada sknti cikabiliyor cunku.ugrasmak istemiyorum onlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 iriver h10 bulsam varya offf... odun gibi ama o aletin yerini hiçbirşey doldurmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ohoo eskilerden o ya. bende de rio karma vardı ama kaybettim. ne ses vardı alette be. bu arada maaş hiç beklediim gibi çıkmadı. fark yatacak p.tesi bakalım ne kadar yatacak. nefret ediyorum brüt maaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 soru net, hala alınır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 clip++ falan cikana kadar herturlu gideri var. zip yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Aleti dün satın aldım bugün elime geçti.Tertemiz çok güzel bir alet.Beklediğimden daha da ufak çıktı. http://www.sanalpazar.com/Sandisk-Sansa-Clip+-4gb-Guncel-Stok__isp2785599 Şu arkadaştan aldım.Zaten 70 tane satmış bunlardan daha önce almak isteyenler alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ben zip aldım alet gayet güzel ya... Mutluyum çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Merhaba arkadaşlar, Sansa Clip almak istiyorum. Clip+ değil. Sansa Clip'in daha sorunsuz ve sağlam olduğu söyleniyor ayrıyeten tasarımı da daha güzel. Amazon ve ebay dışında 0 olarak alabileceğim bir yer varsa paylaşırsanız sevinirim. Önceden mediamarktlarda varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Tasarımı bilmem de 2 senedir clip+ kullanıyorum daha bir kere sorunla karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ebay da 45 dolara var 8gb siyah clip bi alamadım gitti sunu sinir oldum ya posta neyin sıkıntı olur mu acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Sanmam, ben yazın kaybetmiştim hemen bir tane daha aldım ebayden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar